Zeegma Knapper forrólevegős olajsütő feketéhez
Partnerünk által szállítva
Termékek partnerünktől: ABC CONNECT, s.r.o.
Leírás
Gyors, egészséges és ízletes
A Knapper Pro olajsütő egy 1400 W-os készülék, amely lehetővé teszi, hogy azonnal és energiatakarékosan – kevesebb, mint 60 másodperc alatt – felmelegedjen, és gyorsabban főzzön ételt, mint egy hagyományos sütő. 8 beépített automata programmal rendelkezik, amelyek segítenek tökéletes krumpli, csirke, garnélarák, pite, steak, hal, tarja elkészítésében, valamint egy kézikönyv, amellyel gyorsan és kevesebb energiával készítheti el kedvenc ételeit. A széles hőmérséklet-tartomány lehetővé teszi a 60 és 200 °C közötti választást, az időzítő pedig akár 60 percre is beállítja az időt. Egy nagy, 3,5 literes kosár és egy 4,5 literes tál lehetővé teszi, hogy egyszerre készítsen ételt az egész családnak, és amikor vendégek jönnek, egyiküknek sem kell megvárnia az adagot.
Zsír nélküli ételek
Az innovatív konvekciós funkció a legegészségesebb alternatíva a rántással. A kényszerített levegőkeringtetés csökkenti az élelmiszerek zsír- és koleszterintartalmát. t.
Profilozott forma
A Knapper Pro légsütő kialakításának köszönhetően az étel egyenletesen sül, kívül ropogós, belül pedig puha. A teflon felület megakadályozza a ragadást és megkönnyíti a tisztítást. Minden alkatrész, amely élelmiszerrel érintkezik, mosogatógépben mosható. Az olajsütő túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, ugyanakkor nyugodt lehet, hogy nem égeti meg magát – a nyél ellenáll a hőnek.
Kényelmes kiszolgálás
A Knapper Pro olajsütő összes szükséges beállítása kiválasztható az intuitív érintőképernyős LCD-panelen. A 30 × 23,5 × 23,5 cm-es méretű készülék nem foglal sok helyet a konyhapulton, kis súlya – 3,5 kg – lehetővé teszi, hogy használaton kívül gyorsan mozgassa vagy elrejtse.
Jellemzők
- Ízletes ételek elkészítésének lehetősége zsír használata nélkül
- Akár 8 program az egyszerű főzéshez: krumpli, csirke, garnélarák, sütemény, steak, hal, tarja és kézi
- Egy nagy, 3,5 literes kosár lehetővé teszi, hogy egyszerre több ember számára készítsen ételt
- Széles hőmérsékleti tartomány 60–200°C