HAMAX Ufo Green

HAMAX Ufo Green

Száma: 842969
A Hamax UFO egy két fogantyúval ellátott korong, amelynek átmérője 64 cm megfelelő az akadályok nélküli lejtőkön. A gyermekeid nagyon jól fognak szórakozni az UfO vitorlázórepülővel. További információ
3 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2024.5.03 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 842969

Leírás

Az UfO siklóernyő alkalmas akadályok nélküli lejtőkön, és a legjobban nagyobb csoportban élvezhető, amikor versenyeket rendezhetünk a siklókkal, vagy Ufo vonatokat készíthetünk belőlük. Az Ufo siklók nagyon kompaktak, és nem foglalnak sok helyet az autóban vagy a garázsban. A bobozás és a szánkózás a gyerekek legnépszerűbb téli tevékenységei közé tartozik, és nem csak azért, mert egy kis havas dombot nemcsak egy hegyi faluban, hanem általában a városban is lehet találni.

Műszaki adatok:

  • Átmérő: 64 cm
  • Tömeg: 0,7 kg
  • Teherbírás: 80 kg
  • Gyermekek számára alkalmas: 3r+ *
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.