BLAUPUNKT OSLO 590 DAB (CarPlay & Android Auto)

BLAUPUNKT OSLO 590 DAB (CarPlay & Android Auto)

Száma: 19620303
Közvetlenül partnerünktől
  • Rádió
  • CODEM IV High-End tuner
  • FM (RDS), AM tuner
  • Beépített DAB+ tuner
  • Kijelző
  • Nagy, 6,75 hüvelykes kapacitív többérintéses kijelző
  • Adathordozó
  • USB, SDHC
További információ
149 990 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Mall Partner HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19620303

Leírás

BLAUPUNKT MULTITASKING

Az Oslo 590 DAB „könnyen használható” (SafeDrive) stílusa, izgalmas felhasználói felülete és lélegzetelállító funkcionális lehetőségei jellemzik. Nagy, 6,75 hüvelykes TFT-Touch kijelzővel rendelkezik a tökéletes autós használat érdekében, és ötvözi a kiváló minőségű tuner RDS teljesítményét, a beépített DAB+ funkciót, a különféle szórakozási lehetőségek széles választékát és sokféle hordozható média csatlakoztatását. Az Oslo 590 DAB különféle csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, például Bluetooth, Aux, SDHC és USB, amelyek lehetővé teszik zenei gyűjteményének egyszerű lejátszását. De nem számít, mit keres, az Oslo 590 DAB megfelel személyes autójának multimédiás igényeinek.

GRAFIKUS INTERFÉSZ

Az Oslo 590 DAB különféle személyre szabási módokat is kínál. A menüoptika ízlés szerint alakítható. Egyszerűen adja meg a gombok megvilágításának tetszőleges színét (RGB) a Beállítások menüben, vagy válassza ki a menüikonok négy színének egyikét: ez az Ön választása!

APPLE CARPLAY

Használja Apple iPhone® készülékét az autóban egyszerűen és biztonságosan Oslo 590 DAB készülékével. Az Apple CarPlay segítségével az iPhone-felhasználók biztonságosan és intuitív módon navigálhatnak, hívhatnak, zenét játszhatnak és üzeneteket kérhetnek le – egyszerűen hangvezérléssel vagy Oslo 590 DAB érintőképernyőjén keresztül.

ANDROID AUTO

Az Oslo 590 DAB másik funkciója a SafeDrive stratégia támogatására. Az intuitív felhasználói felületnek, a hatékony hangvezérlésnek és a beépített Android Auto vezérlőknek köszönhetően minimalizálja a zavaró tényezőket vezetés közben, így Ön a forgalomra összpontosíthat. Az Android Auto kompatibilis az Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató Android okostelefonokkal.

MÉDIALEJÁTSZÓ

A digitális adatok ebben a néhány évtizedben nagy népszerűségre tettek szert, és ezeknek a formátumoknak a támogatása minden eszköz számára kötelező. De a támogatott médiák köre megváltoztatja. Az Oslo 590 DAB nem csak lemezről, hanem közvetlenül micro SDHC kártyáról vagy valamelyik USB porton keresztül is lejátssza a hang-, kép- és videóformátumokat. A fájlok maximális száma az adott adathordozón legalább 20 000 fájl. De ennyi számnak csak akkor van értelme, ha a kiválasztás elég egyszerű. Élvezze, milyen játékosan működik ez az Oslo 590 DAB-val.

HANGHANGOLÁS

Az új grafikus felületnek köszönhetően a hangbeállítás egyszerűen és pontosan beállítható a 8 sávos parametrikus hangszínszabályzóval. De ha a „frekvenciákkal való játék nem a te dolgod”, válassza ki az előre beállított hangzásválasztékot a pop, rock, techno, jazz és klasszikus hangzás közül az Ön igényeinek és ízlésének megfelelően.

DIGITÁLIS RÁDIÓ

A beépített DAB+ tunerrel kiváló minőségű digitális rádiót hallgathat vezetés közben. Élvezze az intuitív és gyors böngészést az elérhető szolgáltatás-együtteseken keresztül, vagy ha nem törődik a sugárzó állomásokkal, böngéssze végig az összes műsor betűrendes listáját.

ANALÓG RÁDIÓ

A csúcskategóriás CODEM IV tunergenerációval az Oslo 590 DAB rádióminőségét tekintve is kompromisszumok nélküli, és új mércét állít fel a ragyogó vétel terén. Győződjön meg saját szemével, a saját tapasztalat többet mond ezer szónál.

BLUETOOTH TELEFÓNIA

Miután a teljes mobiltelefon-könyvet szinkronizálta az Oslo 590 DAB-val, semmi sem akadályozza meg abban, hogy kényelmesen telefonáljon az autó hangszóróin keresztül. A legjobb minőség érdekében az Oslo 590 DAB lehetőséget kínál arra, hogy válasszon a beépített vagy a külső mikrofon között, tökéletes elhelyezésével

BEÁLLÍTÁSI OPCIÓK

A lélegzetelállító funkcionális lehetőségek nem jelentik azt, hogy nehéz használni. A beállítási menük áttekinthető elrendezésűek, tetszetős kialakításúak, és ami a legfontosabb, nagyon könnyen kezelhetők.

KORMÁNYVEZÉRLÉS

Ha az autója fel van szerelve kormánykerék gombokkal, az SWC (Steering Wheel Control) segítségével az Oslo 590 DAB-val együtt is használható. Az SWC funkciónak köszönhetően a kormány távirányítója átveszi a rádió legfontosabb funkcióit, mint például a hangerő, a némítás vagy a Bluetooth. Egy másik biztonsági funkció a SafeDrive-filozófiához.

HÁTSÓ KAMERA

A parkolás precíz munka lehet. Az Oslo 590 DAB kamera bemenettel (Camera) van felszerelve. Így mindig tartsa meg az áttekintést, és többé nem történhet baj.

AUDIO / VIDEÓ BEMENET

A rugalmasság az analóg csatlakozásnál is biztosított. A két hátsó AV-bemenet (AV-IN 1 és AV-IN 2) külső források állandó csatlakoztatását tudja megvalósítani.

ÁLLANDÓ MEMÓRIA

Az integrált állandó memóriának köszönhetően az Oslo 590 DAB megőrzi a felhasználói beállítások és az előre beállított állomások memóriáját, amikor a tápellátás le van tiltva.

MŰKÖDÉSI KONCEPCIÓ

Az optimális kezelhetőség fontos tényező a vezetési biztonság szempontjából. Különösen a hangerőszabályzónak és a rádióról navigációra való váltásnak vagy a főmenü előhívásának kell gyorsan és könnyen elérhetőnek lennie. A billentyűs gomboknak és a könnyen elérhető hangerőszabályzónak köszönhetően az Oslo 590 DAB könnyen és biztonságosan kezelhető vezetés közben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.