COSING 3 részes ágynemű szett - Erdei Barátok

COSING 3 részes ágynemű szett

12 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

készlet egy matrachuzatot, egy paplan- és egy párnahuzatot tartalmaz. Aranyos baba motívummal rendelkezik. A Cosing 3 darabos ágyneműgarnitúra 100% pamutból készült.

Forgalmazó: MALL
COSING 3 részes babaágynemű szett, Comfort Dino
1x

COSING 3 részes babaágynemű szett, Comfort Dino

8 390 Ft

Ez a 3 részes babaágynemű szett a Cosingtól egy 100 × 135 cm-es paplanhuzatot, egy 40 × 60 cm-es párnahuzatot és egy fejvédőt tartalmaz. Anyaga puha pamut, mely mosógépben mosható. Színes Comfort Dino mintája kedves részévé teszi bármely gyerekszobának.

Forgalmazó: MALL
COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - Bazsarózsa flamingókkal, rózsaszín
8x

COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - Bazsarózsa flamingókkal

8 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

háromrészes garnitúra puha rácsvédőből, párna- és paplanhuzatból áll. Hagyományos cipzárral záródik. 100 % pamutból készül, amely nagyon kellemes tapintású, így kíméletes az érzékeny bababőrhöz. A COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra – Bazsarózsa flamingókkal mosógépben 30 °C-on mosható.

Forgalmazó: MALL
COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - Virágok, kék
1x

COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - Virágok

8 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

háromrészes garnitúra puha rácsvédőből, párna- és paplanhuzatból áll. Hagyományos cipzárral záródik. 100 % pamutból készül, amely nagyon kellemes tapintású, így kíméletes az érzékeny bababőrhöz. A COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra – Virágok mosógépben 30 °C-on mosható.

Forgalmazó: MALL
s.Oliver Gyerek ágyneműhuzat felhők
1x

s.Oliver Gyerek ágyneműhuzat felhők

15 990 Ft
Ingyen szállítás

Az időtlen dizájn és a nagyon kiváló minőségű pamut kombinációja a renforcé kivitelben még a legigényesebb kis alvót is kielégíti. A technológiai feldolgozásnak köszönhetően a gyapjúszálak sokkal erősebbek, és egyben lágyabbak és puhábbak. Jobban elnyeli a test nedvességét, és képes szabályozni a hőmérséklet-különbségeket, így a gyermeked nagyon kényelmesen fogja magát érezni ebben az ágyneműben, és zavartalanul fog tudni álmodni. A renforcé pamut rendelkezik színtartóssággal rendelkezik és kopásálló, így ebben az ágyneműben a hancúrozás megengedett.

Forgalmazó: MALL
COSING De Luxe 3 részes huzatkészlet, zöld méhecske
3x

COSING De Luxe Ágynemű, 3 db-os szett

11 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Cosing 3 részes huzatkészlet De Luxe Méhecske mérete 100×135 cm és 40 × 60 cm-es a fejvédő. Anyag: 100% pamut TUV tanúsítvánnyal. A kellemes és nyugodt alvásért.

Forgalmazó: MALL
COSING SLEEPLEASE 3 darabos gyermek ágyneműhuzat szett, Szürke
2x

COSING SLEEPLEASE 3 darabos gyermek ágyneműhuzat szett

9 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Cosing SLEEPLEASE 3 darabos gyermek ágyneműhuzat szett egy paplan-, egy párnahuzatból és kiságy védőből áll. A kiváló minőségű 100%-os pamut 30°C-on mosható. Vidám motívumai azonnal gyermeke kedveniceivé válnak.

Forgalmazó: MALL
COSING Comfort Ágynemű szett, 3 részes, Bagoly, Rózsaszín
1x

COSING Comfort Ágynemű szett, 3 részes, Bagoly

8 090 Ft

Cosing Comfort Ágynemű szett egy 40 × 60 cm-es párnahuzatból, egy 100 × 135 cm-es paplanhuzatból, valamint egy 155 × 37 × 3 cm-es fejvédőből áll. A vidám bagoly mintás ágynemű azonnal elnyeri a gyerekek tetszését. 100% pamut anyagának köszönhetően rendkívül puha és kíméletes a bababőrhöz. Használatával kellemes és pihentető az alvás!

Több info
Forgalmazó: MALL
COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - Panda, szürke
9x

COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - Panda

8 990 Ft

háromrészes garnitúra puha rácsvédőből, párna- és paplanhuzatból áll. Hagyományos cipzárral záródik. 100 % pamutból készül, amely nagyon kellemes tapintású, így kíméletes az érzékeny bababőrhöz. A COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra – Panda mosógépben 30 °C-on mosható.

Több info
Forgalmazó: MALL
COSING Gyermek ágynemű, Autós, 3 db
4x

COSING Gyermek ágynemű

8 090 Ft

A Cosing gyermek ágynemű szett egy paplan-, egy párnahuzatból és egy kiságy védőből áll. A kiváló minőségű 100%-os pamut 30°C-on mosható. Vidám motívumai azonnal gyermeke kedveniceivé válnak.

Több info
Forgalmazó: MALL
COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - MIKA, kék
3x

COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra - MIKA

8 090 Ft

háromrészes garnitúra puha rácsvédőből, párna- és paplanhuzatból áll. Hagyományos cipzárral záródik. 100 % pamutból készül, amely nagyon kellemes tapintású. A COSING Háromrészes ágynemű-garnitúra – MIKA mosógépben 30 °C-on mosható.

Több info
Forgalmazó: MALL