Wooden city 3D puzzle inga 121 darab

Wooden city 3D puzzle inga 121 darab

Száma: 22893017
Közvetlenül partnerünktől
Ez a faragott inga modell hihetetlenül szép, és pontosan megtervezett nyitott mechanizmussal rendelkezik. További információ
24 950 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2023.4.04 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.4.04 - 2023.4.06 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 22893017

Leírás

Ez a faragott inga modell hihetetlenül szép, és pontosan megtervezett nyitott mechanizmussal rendelkezik. Állítsa össze ezt a csodálatos tárgyat, hogy otthon tartsa dekorációként és meditációhoz is használhassa. Az élet ritmusa intenzív lehet, a napi stressz és a felgyülemlett fáradtság… Sok pszichológus ajánlja a meditációt, mint a relaxáció, a koncentráció és a szellemi és fizikai kikapcsolódás módját. Szerezd be ezt a modellt, és megtalálod a békét, a szépséget és az örömöt! – A hajtó súly lefelé húzásával indítható, – Állandó ritmusban leng, – Az inga ritmusának megváltoztatásához rögzíts érméket a súlyhoz vagy az inga belseje mentén, – Az érmék száma befolyásolja a lengés időtartamát, – Érdekes és tanulságos, – A mechanikus mozgás alapelveire, a fizika törvényeire és az esztétika fontosságára tanít, – Az üzemidő egy indítástól számítva körülbelül 120 perc. 3D puzzle WOODEN CITY Pendulum szokatlan ajándék a szépség és a jólét igényes szerelmeseinek. Nehézség. Környezetbarát faanyagból – kiváló minőségű nyírfa rétegelt lemezből – készülnek. A WOODEN CITY mechanikus fa kirakós játékokkal órákig tartó szórakozásban lesz részed, amikor összerakod őket, és közelről megismerheted a fogaskerekeket, a gumimotorokat, a fogaskerekeket és más alkatrészeket.

Funkcionális mechanikai modell hajtogatás ragasztó és szerszámok nélkül természetes anyagból készült minőségi kivitelezés részletesen kidolgozott részletek képi útmutató

MEGJEGYZÉS: Az összeszereléshez szükséged lesz egy összecsukható késre, ollóra, csiszolópapírra és egy viaszgyertyára (nem tartozék). A tengelyeket és a fogaskerekeket a megfelelő működés és a problémamentes működés érdekében viaszolni kell.

Az összerakott kirakó mérete kb. 58,6 × 25,1 × 7,4 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.