4D Cityscape 4D (Trónok harca) Westeros &papuc Essos játék
15 760 Ft

Készíts egy térképet / modellt a híres Nyugati földről a világhírű Trónok harca sorozatbólWesteros & Essosból. Megismerheted a híres helyeket és épületeket. 3 az 1-ben puzzle, amely egyben szórakoztat és oktat. Ugyanakkor rajtad múlik, hogyan fog kinézni a végső puzzle.

4D Cityscape Játék a Trónusokért Essos
15 900 Ft

4D Cityscape Az Essos Throws játék a népszerű, díjnyertes HBO-televíziós sorozatból életre kelti, a látványos helyszíneket többrétegű formatervezéssel. Ez az egyedülálló puzzle négy dimenzióval rendelkezik. Tökéletes ajándék a Game of Thrones rajongóknak.

4D Cityscape Sydney 4Dimenziós Puzzle
12 590 Ft 9 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A 4D Citiscape Sydney 4Dimenziós Puzzle egy szórakoztató, és egyben oktató játék. Segítségével megismerheti Sydney fejlődését 1912-től egészen napjainkig. A térkép nagyon részletes, rajta vannak a városok, utcák, parkok, szigetek, utak és a vasúti sínek is.

4D Cityscape 4D Trónok harca Westeros & Essos játék
15 760 Ft

Készíts Westeros és Essos térképét / makkettet, ahogyan a Trónok harcában is van. A puzzle összesen 891 darabot tartalmaz. 3 az 1-ben puzzle, amely egyben szórakoztat és oktat. Építs városokat, ahogyan az egyes századokban néztek ki, nézd meg milyen épületekkel és építészettel voltak naprakészek. Ugyanakkor rajtad múlik, hogyan fog kinézni a végső puzzle.

4D Cityscape Prága puzzle

4D Cityscape Prága puzzle

Értékelés: 4,6
10 580 Ft 10 290 Ft

4D Cityscape Prága puzzle a történelem szerelmeseinek nagyszerű játék. 4D-ben felépíthető Prága városa. Megismerheti, hogy nézett ki a város a XIX. században és hogyan változott meg az elrendezése napjainkra. 4 különböző réteget építhetünk fel rá.

4D Cityscape Budapest
10 170 Ft 8 390 Ft

Készítsd el Budapest, a magyar főváros térképét/méretarányos makettjét, annak történelmi és kortárs épületeivel együtt, és fedezd fel, hogyan változott a nagyváros az évek során Neked kell eldöntened, hogy azt állítod-e össze, hogy miként nézett ki Budapest a Jagellók uralkodása alatt a Habsburg-uralom alatt, vagy a világháborúk közötti időszakban. Az egyes rétegek egymásra vannak helyezve, és a negyedik dimenzió az idő.

4D Cityscape A gyűrűk ura (Lord of the Rings)
22 920 Ft 20 290 Ft

Készítsd el a Középfölde térképét/modelljét, ahogy azt a könyvek és a film is megjeleníti. Fedezd fel a Középfölde híres helyeit és épületeit a Gyűrűk Urának történetében! Középfölde, összesen 2100 rész, épületek, hegységek. Az egyes rétegek egymásra vannak helyezve, és a negyedik dimenzió az idő.

4D Cityscape Harry Potter

4D Cityscape Harry Potter

Értékelés: 5
14 730 Ft 13 570 Ft

Készítsd el a Harry Potter varázslatos világának térképét/modelljét, ahogy azt a könyvek és a film is megjeleníti. Fedezd fel Harry Potter varázslatos világának híres helyeit és épületeit! Harry Potter varázslatos világa, 892 rész három rétegben! Az egyes rétegek egymásra vannak helyezve, és a negyedik dimenzió az idő.