Coleman Coastline 8 Deluxe alagútsátor
143 990 Ft

135 990 Ft
+ ingyen szállítás

Obr Coastline 8 Deluxe két lecsatolható hálórésszel, önfeltekerődő ablakokkal és tágas előtérrel, amelyben mindkét elszállásolt család kényelmesen összejöhet. Az egyszerű felállításával és a tágas térrel meglep mindenkit, aki még nem ismeri az alagútsátor ezen fő előnyeit. A belső tér rendkívüli variabilitását a 4 felakasztható hálórész jelenti. A sátor egész hosszában bevarrott padlórész lehetőséget nyújt a sátor tökéletesen tisztán tartására minden időjárásban.


Coleman Canyon 6 sátor
221 630 Ft
+ ingyen szállítás

Coleman Oak Canyon 6 nagyon tágas alagutas családi sátor 6 személy számára robusztus acél szerkezettel és praktikus tetővel, amely védi a sátor bejáratát. Szabadalmaztatott BlackOut Bedroom sötétített hálószoba technológiával és nagy panorámás ablakkal az előtérben.


Coleman Bering 6 Sátor

Coleman Bering 6 Sátor

Értékelés: 4
123 850 Ft
+ ingyen szállítás

A két hálóteres Coleman Bering 6 egy tágas családi sátor 6 személy számára. Középen elhelyezkedő előtere alkalmas kerékpár, de akár asztal és székek elhelyezésére is.


Coleman Cortes Octagon 8 Sátor
122 540 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Coleman Cortes Octagon 8 Sátor a nagy, családos kirándulások kedvenc darabja lesz. Kialakítása jurta-szerű, 8 fő részére is kényelmesen nyújt helyet. A külső ponyva külön felállítható és rendezvénysátorként is funkcionálhat. Belső borítása is használható külön, amely bogármentes szobát biztosít. Hordozótáskája kerekekkel felszerelt, megkönnyítve mozgatását. Fejhajtható ajtóinak köszönhetően gyors és könnyű a sátorba való ki- és belépés.


Coleman Vespucci 6 Sátor

Coleman Vespucci 6 Sátor

Értékelés: 5
195 560 Ft
+ ingyen szállítás

A hihetetlenül tágas Coleman Vespucci 6 ideális választás családok számára. A hat személyes hálórész és a nagyméretű előtér maximális kényelmet biztosít. Tartós, strapabíró kialakítású. Felállítása gyors és egyszerű. Kiváló minőségű poliészter anyagokból készült.


Coleman Festival Octagon sátor
130 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A jurta formájú sátor válaszfal segítségével két különálló bejárattal rendelkező részre bontható. A Coleman Festival Octagon WeatherTec 2000 mm technológiával kezelt, pántokkal ellátott ajtókkal és beépített talajjal ellátott. A kerekes táskának hála az összecsukott sátor szállítása nagyon egyszerű.


Easy Camp Huntsville 600
129 890 Ft

116 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus családi sátor 6 személy számára. Easy Camp Huntsville 600 2 külön hálószobával rendelkezik, és egy nagy közös fedett területtel. A sátor nagy ablakokkal van felszerelve, és beépített szúnyoghálóval rendelkezik, amely megakadályozza a rovarok behatolását. A hálós panelek elegendő légáramlást garantálnak.


Easy Camp Huntsville 800
162 290 Ft

146 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Sátor 8 személy számára 2 elválasztható háló résszel. Nagy ablakokkal és szúnyoghálós fő bejárattal. A légáramlást a első, hátsó és tetőn lévő szellőző panelek teszik lehetővé. Easy Camp Huntsville 800 ideális barátokkal vagy családdal való sátorozáshoz.


Outwell Collingwood 6
243 890 Ft

219 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az 6 személyes sátor****OWS 8 rendszerrel van ellátva, amely a szélben megfelelő stabilitást biztosít. Fedett bejárattal rendelkezik, ahol a szükséges felszereléseket és nedves cipőket tárolhatod. A kábelek biztonságos elhelyezése érdekében kábelelvezető nyílással rendelkezik. Az Outwell Collingwood 6 egyszerűen és gyorsan felállítható.