Kärcher WV 5 Premium Plus Non Stop Cleaning Kit ablaktisztító
38 990 Ft 35 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A WV 5 Premium a Kärchertől – az akkus ablaktisztító feltalálójától – egy új ablaktisztító, amely pillanatok alatt gondoskodik a cseppmentes, csíkmentes ablakokról. A szett csereakkumulátort és töltőállomást is tartalmaz.

Kärcher WV 2 Premium Black Edition *EU ablaktisztító
23 990 Ft 22 990 Ft

2 év garancia

A WV 2 Premium 10 Years Edition speciális limitált kiadás az első Kärcher VW modell 10. évfordulójára készült. A WV 2 Premium modellel ellentétben a limitált kiadású modell hosszabb üzemidővel, csendesebb üzemeléssel, új LED kijelzővel és továbbfejlesztett porlasztótartállyal rendelkezik.

Kärcher WV Classic (1.633-169.0)
21 990 Ft 20 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kärcher WV Classic Ablaktisztító segítségével könnyedén tisztíthat meg üveg, csempe, tükör, és hasonló sima felületeket. Az innovatív, elektromos cseppszívó technológiának köszönhetően nem hagy maga után csíkokat és cseppeket, a felület tökéletesen tiszta és ragyogó lesz. Az akkumulátoros megoldásnak köszönhetően bárhol könnyen használhatja, könnyű és kompakt kialakítása, valamint széles szívófejének köszönhetően kényelmesen és gyorsan haladhat a tisztítással.

Kärcher WV 2 Premium Ablaktisztító
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kärcher WV 2 Premium ablaktisztító. Az akkumulátoros ablaktisztítóval az ablaktisztítás háromszor gyorsabban elvégezhető, mint a hagyományos módszerekkel. Az elektromos vízelszívásnak köszönhetően a zavaró vízcseppek egyszer és mindenkorra eltűnnek. A sugárzóan tiszta ablakokért.

Kärcher WV 5 Premium ablaktisztító (1.633-453.0)
30 990 Ft 30 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Karcher WV 5 Premium ablaktisztító készülék fáradságmentes, csíkmentes és cseppmentes ablaktisztítást tesz lehetővé. Meghosszabbított akkumulátor-üzemidejének köszönhetően egy második akkumulátor beszerzésével hosszabb tisztítási tevékenység is gond nélkül lehetséges. A praktikus csereakkumulátoros rendszernek köszönhetően lehetővé válik a szünetmentes ablaktisztítás. A markolaton lévő puha elemeknek köszönhetően a WV 5 Premium még kézreállóbb és kezelhetőbb, mint az elődje. A készülék a szívófejen távtartókkal van felszerelve. Ez a jellemző lehetővé teszi a még jobb tisztítási eredményeket egészen az ablakok széléig. A csomag része egy keskeny szívófej rácsos ablakokhoz. A szóróflakonból és a mikroszálas törlőkendőből álló tökéletes kombináció rendkívül hatékony tisztítást biztosít és az akkumulátoros ablaktisztítóval gondoskodik a ragyogó ablakfelületekről.

LEIFHEIT 51000 Ablakporszívó

LEIFHEIT 51000 Ablakporszívó

Értékelés: 4,6
16 990 Ft

A LEIFHEIT 51000 Ablakporszívó tökéletesen alkalmas ablaküvegek, tükrök, zuhanykabinok és csempék letisztítására, a végeredmény pedig egy makulátlanul tiszta, csillogó üveg felület. Üzemideje eléri a 35 percet, így sokáig dolgozhat vele zavartalanul, és ha lemerült, könnyedén feltöltheti. A készülék részét képezi egy praktikus tartály is, ami akár 0,1 l folyadékot is képes elraktározni. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

LEIFHEIT 51016 Ablaktisztító készlet + mop
19 690 Ft 19 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A LEIFHEIT 51016 Ablaktisztító készlet segítségével makulátlanul letisztíthatja háza összes ablakát. Üzemideje eléri a 35 percet, így sokáig dolgozhat vele zavartalanul, és ha lemerült, könnyedén feltöltheti, hogy aztán újra takaríthasson vele. Tartállyal is felszerelték, amivel akár 0,1 l folyadékot is képes elraktározni. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

VILEDA Windomatic Power 153230 extra szívóteljesítménnyel
13 990 Ft

Vileda Windomatic Power elektromos porszívó segít szárazra porszívózni a megmosott ablakokat, csíkok és cseppek nélkül. A víz a beépített 100 ml tartályba kerül. Egy feltöltéssel 40 percüzemeltetést bír ki, ami körülbelül 120 m2.

LEIFHEIT 51002 Ablakporszívó plusz rongy
17 990 Ft

2 év garancia

A LEIFHEIT 51002 Ablakporszívó plusz rongy tökéletesen alkalmas ablaküvegek, tükrök, zuhanykabinok és csempék letisztítására, a végeredmény pedig egy makulátlanul tiszta, csillogó üveg felület. Üzemideje eléri a 35 percet, így sokáig dolgozhat vele zavartalanul, és ha lemerült, könnyedén feltöltheti. A készülék részét képezi egy praktikus tartály is, ami akár 0,1 l folyadékot is képes elraktározni. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

ASIST TOP CLEANER ablaktisztító AE7O37-10 + 1x ajándék mikroszálas törlőkendő
8 990 Ft 8 890 Ft

A TOP CLEANER akkumulátoros ablaktisztító egyszerű használatot kínál, és nemcsak ablaktisztításra, hanem további üvegfelületek tisztítására is használható. Egy praktikus szóróflakon 2-féle állítható permetezési móddal és 2 db mikroszálas törlőkendő is a készlet részét képezi. Kézreálló ergonomikus fogantyú.

SENCOR SCW 3001YL Ablaktiszító
13 490 Ft

Sencor SCW 3001YL Ablaktisztító ablakok és üvegfelületek mosására szolgál. A nagy tisztaságú mop elengedehetetlen kiegészítője minden háztartásnak. A készülék egy 3,6 V Li-Ion akkumulátort tartalmaz, amely 20 akár percig is kitart. A készülék használata után nincsenek elmosódások vagy lerakódások.

CONCEPT CW1000 ablak tisztító 3 az 1-ben Perfect Clean
14 990 Ft

Ablak porszívó CW1000 STEAMER 3 az1-ben. Rögtön három funkcióval rendelkezik – a felületet benedvesíti, lemossa és a felesleges vizet felszívja, és ezzel az ablakot polírozza, és mindezt a zavaró kábel nélkül.

ETA Finestro 3262 90000 ablakmosó
13 690 Ft

Akkus ablakmosó törlő mechanizmussal és 28 cm-es munkaszélességgel. Li-Ion akkumulátorral történő működés 35 perces üzemidővel. A töltés ideje 150 perc. Gyűjtőtartály a szennyeződésekre 150 ml űrtartalommal. A csomagolásban a főtermékkel együtt található még permetező, levehető törlőkendő illetve töltő adapter.

Vigan Elektromos ablaktisztító VNO1
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vigan elektromos ablaktisztító felszívja a szennyeződéseket az ablaküvegről, ki is fényesíti azt és más sima fületeket is, sőt mi több, nem hagy csíkokat. A tökéletes szívásnak köszönhetően a tisztítócső teljes hosszán megakadályozza a piszkos víz lecsöpögését. Teljesen feltöltött állapotban 35 percig üzemel és 90 m2 összterületnyi ablakot tisztíthatsz meg vele.

Black+Decker WW100K Ablaktisztító
28 990 Ft 19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Black & Decker WW100K Ablaktisztító spray, mikroszálas törlő és cseppszívó egyben. A forgatható fej segítségével könnyen válthat a különböző módok közöt.cseppszívó technológiának köszönhetően csepp-és csíkmentes, ragyogó felületet hagy maga után, a piszkos vizet egy átlátszó tartályba gyűjtve, hogy mindig tudja, mikor kell üríteni.

LEIFHEIT 51001 Ablakporszívó plusz hosszabbító rúd
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

A LEIFHEIT 51001 Ablakporszívó plusz hosszabbító rúd tökéletesen alkalmas ablaküvegek, tükrök, zuhanykabinok és csempék letisztítására, a végeredmény pedig egy makulátlanul tiszta, csillogó üveg felület. Üzemideje eléri a 35 percet, így sokáig dolgozhat vele zavartalanul, és ha lemerült, könnyedén feltöltheti. A készülék részét képezi egy praktikus tartály is, ami akár 0,1 l folyadékot is képes elraktározni. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

VILEDA Windomatic Complete Set 153231 extra szívóteljesítménnyel
15 990 Ft

Az új készlet ablaktisztításhoz a Vileda márkától tartalmazza az elektromos ablakporszívót feljavított MAX gombbal, ami +50%-os teljesítményt nyújt és sprayes ablaktörlő ronggyal. A ronggyal távolítsd el a makacs szennyeződést, a porszívóval pedig a koszos vizet csíkoktól és cseppektől mentesen.

LEIFHEIT Ablak porszívó + üveg tisztító 500 ml
19 990 Ft

2 év garancia

Új, kompakt test kialakítás az egyszerűbb kezelhetőség érdekében. Porszívózza és fényesíti az ablakot a makulátlan eredményért. Innovatív ablaktisztítás az elektromos vízelszívásnak köszönhetően. Alkalmas a klasszikus tetőablakokra, tükrökre, zuhanykabinokra, csempére. Térfogat 500 ml.

Cecotec Conga WinDroid 970

Cecotec Conga WinDroid 970

Értékelés: 4
122 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Ablakmosó robot gyors tisztítással és nagy szívóerővel. A Cecotec Conga WinDroid 970 intelligens iTech WinSquare navigációval rendelkezik, amely kiszámítja a megfelelő utat, érzékeli az ablak széleit és a teljes felületet megtisztítja. Alkalmas üveg-, csempe-, sima felületek mosására, valamint külső és belső ablakok tisztítására.

Cecotec Conga WinDroid 870 Connected
87 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ablakmosó robot gyors tisztítással és nagy szívóerővel. A Cecotec Conga WinDroid 870 Connected intelligens iTech Win 4.0 navigációval rendelkezik, amely kiszámítja a megfelelő utat, érzékeli az ablak széleit és a teljes felületet megtisztítja. Alkalmas üveg-, csempe-, sima felületek mosására, valamint külső és belső ablakok tisztítására.

BOSCH GlassVac Solo Plus

BOSCH GlassVac Solo Plus

Értékelés: 4,5
18 990 Ft 17 490 Ft

Vákuumablak tisztító akkumlátoros üzemidővel 30 perces, ami elegendő mosáshoz 35 ablakra, vagy nagy méretű területeken 105 m2. ABosch GlassVac Solo Plus szabadalmaztatott gumi bevonattal rendelkezik amely biztosítja a sima csúszást agyors eredményért. A tartozékok között megtalálható egy 276 mm-es minőségi mikroszálas kendő.

LEIFHEIT Aquanta Click ablaktisztító automatikus vákuum funkcióval
12 290 Ft 10 990 Ft

2 év garancia

Ablaktisztító A Leifheit Window Cleaner praktikus segítő a tisztításánál, nem csak a klasszikus és tetőablakok mellett, hanem zuhanyzók, csempék és tükrök tisztításához is. Elszívja a felesleges vizet, miközben fényezi a fényes felületet. A teleszkópos pólus lehetővé teszi a nagyon magas felületek elérését is.

Black+Decker WW100 Ablak & üveg tisztító
22 490 Ft

2 év garancia

A kompakt Black&Decker WW100 készülék alkalmas ablak, üvegfelület, csempe, tükör és zuhanykabinok tisztítására. Az összes feladatot elvégezheti egy készülékkel; tisztítószert permetez, mikroszálas párnával töröl és gumis 280 mm széles spatulával tisztít minden felületen. Az átlátszó tartályban látszik a víz mennyisége, aminek kiöntése egyszerű.

BOSCH GlassVac 06008B7000

BOSCH GlassVac 06008B7000

Értékelés: 4,7
29 990 Ft 20 490 Ft

Akkumulátoros üvegtisztító. A legegyszerűbb ablak tisztító a piacon – átlagosan 30% kisebb, mint más modellek.

Thomas Windowjet 2 az 1-ben

Thomas Windowjet 2 az 1-ben

Értékelés: 5
18 990 Ft

Thomas Windowjet 2 az1-ben ablaktisztító antibakteriális tartállyal és hosszú tartóssággal felhívja magára a figyelmet a nagyon csendes működésével és a és spatulával profi gumi peremmel. Ez egy nagyszerű segítő mindenféle üveg és fényes felület mosására, és ennek köszönhetően a háztartásod fényesen fog ragyogni.

VILEDA Windomatic Elektromos ablakporszívó
12 990 Ft

Vileda Windomatic Elektromos ablaktisztító univerzális segítség minden háztartásba. 20 perc töltés után akár akkumulátorról is használható. A rugalmas fejnek köszönhetően bármely felülethez kiválóan alkalmazkodik, legyen szó tükörről, ablakról vagy egyéb felületről. A Windomatic a gyors ablakmosásra lett kialakítva. A Windomatic kezelése nagyon egyszerű, könnyű, csak 640 g, az akkumulátor 120 m2 takarítást bír ki.