BOSCH GlassVac Solo Plus

BOSCH GlassVac Solo Plus

Értékelés: 4,7
21 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vákuumablak tisztító akkumlátoros üzemidővel 30 perces, ami elegendő mosáshoz 35 ablakra, vagy nagy méretű területeken 105 m2. ABosch GlassVac Solo Plus szabadalmaztatott gumi bevonattal rendelkezik amely biztosítja a sima csúszást agyors eredményért. A tartozékok között megtalálható egy 276 mm-es minőségi mikroszálas kendő.

LEIFHEIT 51016 Ablaktisztító készlet + mop
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A LEIFHEIT 51016 Ablaktisztító készlet segítségével makulátlanul letisztíthatja háza összes ablakát. Üzemideje eléri a 35 percet, így sokáig dolgozhat vele zavartalanul, és ha lemerült, könnyedén feltöltheti, hogy aztán újra takaríthasson vele. Tartállyal is felszerelték, amivel akár 0,1 l folyadékot is képes elraktározni. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

LEIFHEIT 51002 Ablakporszívó plusz rongy-15%
18 990 Ft 16 090 Ft

Akció

A LEIFHEIT 51002 Ablakporszívó plusz rongy tökéletesen alkalmas ablaküvegek, tükrök, zuhanykabinok és csempék letisztítására, a végeredmény pedig egy makulátlanul tiszta, csillogó üveg felület. Üzemideje eléri a 35 percet, így sokáig dolgozhat vele zavartalanul, és ha lemerült, könnyedén feltöltheti. A készülék részét képezi egy praktikus tartály is, ami akár 0,1 l folyadékot is képes elraktározni. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

Kärcher WV 2 Premium Black Edition *EU ablaktisztító
25 490 Ft

2 év garancia

A WV 2 Premium 10 Years Edition speciális limitált kiadás az első Kärcher VW modell 10. évfordulójára készült. A WV 2 Premium modellel ellentétben a limitált kiadású modell hosszabb üzemidővel, csendesebb üzemeléssel, új LED kijelzővel és továbbfejlesztett porlasztótartállyal rendelkezik.

LEIFHEIT 51000 Ablakporszívó-17%

LEIFHEIT 51000 Ablakporszívó

Értékelés: 4,6
18 490 Ft 15 290 Ft

Akció

A LEIFHEIT 51000 Ablakporszívó tökéletesen alkalmas ablaküvegek, tükrök, zuhanykabinok és csempék letisztítására, a végeredmény pedig egy makulátlanul tiszta, csillogó üveg felület. Üzemideje eléri a 35 percet, így sokáig dolgozhat vele zavartalanul, és ha lemerült, könnyedén feltöltheti. A készülék részét képezi egy praktikus tartály is, ami akár 0,1 l folyadékot is képes elraktározni. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!

Kärcher WV Classic (1.633-169.0)
20 990 Ft

2 év garancia

Kärcher WV Classic Ablaktisztító segítségével könnyedén tisztíthat meg üveg, csempe, tükör, és hasonló sima felületeket. Az innovatív, elektromos cseppszívó technológiának köszönhetően nem hagy maga után csíkokat és cseppeket, a felület tökéletesen tiszta és ragyogó lesz. Az akkumulátoros megoldásnak köszönhetően bárhol könnyen használhatja, könnyű és kompakt kialakítása, valamint széles szívófejének köszönhetően kényelmesen és gyorsan haladhat a tisztítással.

Kärcher WV 5 Premium Plus Non Stop Cleaning Kit ablaktisztító
37 990 Ft

2 év garancia

A WV 5 Premium a Kärchertől – az akkus ablaktisztító feltalálójától – egy új ablaktisztító, amely pillanatok alatt gondoskodik a cseppmentes, csíkmentes ablakokról. A szett csereakkumulátort és töltőállomást is tartalmaz.

Kärcher WV 5 Premium ablaktisztító (1.633-453.0)
30 490 Ft

2 év garancia

Karcher WV 5 Premium ablaktisztító készülék fáradságmentes, csíkmentes és cseppmentes ablaktisztítást tesz lehetővé. Meghosszabbított akkumulátor-üzemidejének köszönhetően egy második akkumulátor beszerzésével hosszabb tisztítási tevékenység is gond nélkül lehetséges. A praktikus csereakkumulátoros rendszernek köszönhetően lehetővé válik a szünetmentes ablaktisztítás. A markolaton lévő puha elemeknek köszönhetően a WV 5 Premium még kézreállóbb és kezelhetőbb, mint az elődje. A készülék a szívófejen távtartókkal van felszerelve. Ez a jellemző lehetővé teszi a még jobb tisztítási eredményeket egészen az ablakok széléig. A csomag része egy keskeny szívófej rácsos ablakokhoz. A szóróflakonból és a mikroszálas törlőkendőből álló tökéletes kombináció rendkívül hatékony tisztítást biztosít és az akkumulátoros ablaktisztítóval gondoskodik a ragyogó ablakfelületekről.

VILEDA Windomatic Power 153230 extra szívóteljesítménnyel
16 990 Ft 14 990 Ft

Vileda Windomatic Power elektromos porszívó segít szárazra porszívózni a megmosott ablakokat, csíkok és cseppek nélkül. A víz a beépített 100 ml tartályba kerül. Egy feltöltéssel 40 percüzemeltetést bír ki, ami körülbelül 120 m2.

SENCOR SCW 3001YL Ablaktiszító
13 990 Ft

Sencor SCW 3001YL Ablaktisztító ablakok és üvegfelületek mosására szolgál. A nagy tisztaságú mop elengedehetetlen kiegészítője minden háztartásnak. A készülék egy 3,6 V Li-Ion akkumulátort tartalmaz, amely 20 akár percig is kitart. A készülék használata után nincsenek elmosódások vagy lerakódások.

Black+Decker WW100K Ablaktisztító
20 490 Ft

2 év garancia

Black & Decker WW100K Ablaktisztító spray, mikroszálas törlő és cseppszívó egyben. A forgatható fej segítségével könnyen válthat a különböző módok közöt.cseppszívó technológiának köszönhetően csepp-és csíkmentes, ragyogó felületet hagy maga után, a piszkos vizet egy átlátszó tartályba gyűjtve, hogy mindig tudja, mikor kell üríteni.

ETA Finestro 3262 90000 ablakmosó
13 990 Ft

Akkus ablakmosó törlő mechanizmussal és 28 cm-es munkaszélességgel. Li-Ion akkumulátorral történő működés 35 perces üzemidővel. A töltés ideje 150 perc. Gyűjtőtartály a szennyeződésekre 150 ml űrtartalommal. A csomagolásban a főtermékkel együtt található még permetező, levehető törlőkendő illetve töltő adapter.

Vigan Elektromos ablaktisztító VNO1
13 990 Ft

Vigan elektromos ablaktisztító felszívja a szennyeződéseket az ablaküvegről, ki is fényesíti azt és más sima fületeket is, sőt mi több, nem hagy csíkokat. A tökéletes szívásnak köszönhetően a tisztítócső teljes hosszán megakadályozza a piszkos víz lecsöpögését. Teljesen feltöltött állapotban 35 percig üzemel és 90 m2 összterületnyi ablakot tisztíthatsz meg vele.

LEIFHEIT Aquanta Click ablaktisztító automatikus vákuum funkcióval
12 990 Ft

2 év garancia

Ablaktisztító A Leifheit Window Cleaner praktikus segítő a tisztításánál, nem csak a klasszikus és tetőablakok mellett, hanem zuhanyzók, csempék és tükrök tisztításához is. Elszívja a felesleges vizet, miközben fényezi a fényes felületet.

BOSCH GlassVac 06008B7000

BOSCH GlassVac 06008B7000

Értékelés: 4,7
25 490 Ft

Akkumulátoros üvegtisztító. A legegyszerűbb ablak tisztító a piacon – átlagosan 30% kisebb, mint más modellek.

Ecovacs Winbot X

Ecovacs Winbot X

Értékelés: 4,1
150 090 Ft 124 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli robot az ablak tisztításához. Az Ecovacs Winbot X megkönnyíti az ablakok mosását. Ezzel időt takaríthatsz meg, mert egyszerűen biztosítja az ablakok tisztaságát anélkül, hogy mozgatni kellene Az ablakmosó ciklust a robot nagyon intelligensen és hatékonyan tervezte meg, valamint köteles biztonsági rendszerrel rendelkezik.

VILEDA Windomatic Complete Set 153231 extra szívóteljesítménnyel-29%
19 990 Ft 14 190 Ft

Akció

Az új készlet ablaktisztításhoz a Vileda márkától tartalmazza az elektromos ablakporszívót feljavított MAX gombbal, ami +50%-os teljesítményt nyújt és sprayes ablaktörlő ronggyal. A ronggyal távolítsd el a makacs szennyeződést, a porszívóval pedig a koszos vizet csíkoktól és cseppektől mentesen.

VILEDA Windomatic Elektromos ablakporszívó
13 990 Ft

Vileda Windomatic Elektromos ablaktisztító univerzális segítség minden háztartásba. 20 perc töltés után akár akkumulátorról is használható. A rugalmas fejnek köszönhetően bármely felülethez kiválóan alkalmazkodik, legyen szó tükörről, ablakról vagy egyéb felületről. A Windomatic a gyors ablakmosásra lett kialakítva. A Windomatic kezelése nagyon egyszerű, könnyű, csak 640 g, az akkumulátor 120 m2 takarítást bír ki.

LEIFHEIT Ablak porszívó + üveg tisztító 500 ml
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Új, kompakt test kialakítás az egyszerűbb kezelhetőség érdekében. Porszívózza és fényesíti az ablakot a makulátlan eredményért. Innovatív ablaktisztítás az elektromos vízelszívásnak köszönhetően. Alkalmas a klasszikus tetőablakokra, tükrökre, zuhanykabinokra, csempére. Térfogat 500 ml.

LEIFHEIT NEMO ablakporszívó fehér fürdőszobai szívófejjel
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Leifheit Nemo aplakporszívó tisztít és fényesít semmiféle foltot nem hagyva maga után. Innovációs ablaktisztítás elektromos vízelszívással. Használható klasszikus és tetőablakoknál egyaránt, valamint tükröknél, zuhagyfülkéknél és csempéknél. A csomagban fürdőszobák tisztításához alkalmas fej is található.

LEIFHEIT NEMO ablak- és fürdőszobai porszívó
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

Leifheit Nemo ablakporszívó tisztít és fényesít semmiféle foltot nem hagyva maga után. Innovációs ablaktisztítás elektromos vízelszívással. Használható klasszikus és tetőablakoknál egyaránt, valamint tükröknél, zuhanyfülkéknél és csempéknél.

TESLA W550

TESLA W550

Értékelés: 4
137 990 Ft
+ ingyen szállítás

Azonnali kedvezmény

#pro háztartási ajánlatok! Használd a PROEB15 kuponkódot 2020. december 25 – 2021. január 31. között és vásárold meg a terméket most 15% kedvezménnyel!
Ablaktisztító intelligens navigációval a kényelmes ablaktisztítás érdekében. A Tesla W550 öt érzékelővel ellátott, amelyek érzékelik az ablak peremét, ezen felül többszintű biztonsági rendszerrel és automatikus tisztítási móddal rendelkezik. A mikroszálas tisztítókendők kimoshatóak és ismételten felhasználhatóak.
ASIST TOP CLEANER ablaktisztító AE7O37-10 + 1x ajándék mikroszálas törlőkendő
9 590 Ft

A TOP CLEANER akkumulátoros ablaktisztító egyszerű használatot kínál, és nemcsak ablaktisztításra, hanem további üvegfelületek tisztítására is használható. Egy praktikus szóróflakon 2-féle állítható permetezési móddal és 2 db mikroszálas törlőkendő is a készlet részét képezi. Kézreálló ergonomikus fogantyú.