TP-LINK HS110 Okos dugalj

TP-LINK HS110 Okos dugalj

Értékelés: 4,7
8 190 Ft 7 990 Ft

2 év garancia

TP-Link HS110 Okos dugaljal könnyen kezelheti otthoni elektronikai készülékeit bárhol, bármikor. Az okos csatlakozók könnyen telepíthetőek és még könnyebbé teszik, hogy kezelje a háztartási elektronikai eszközeit bárhonnan a világból egyetlen érintéssel az okostelefonján. Egy érintéssel az okostelefonon könnyen lekapcsolhatja a villanyt és kikapcsolhat egyéb eszközöket a nappaliban anélkül, hogy ki kelljen kelnie az ágyból, vagy kényelmesen ütemezheti, hogy minden lámpa lekapcsoljon éjfélkor.

TP-LINK TL-WA901ND Access point
13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TP-LINK TL-WA901ND Access point N szabvány eszközökkel is kompatibilis, ezáltal 4-szer gyorsabb, mint a hagyományos vezeték nélküli G szabvány eszközök, továbbá 3-szor nagyobb lefedettséget is biztosít. Vezeték nélküli átviteli sebessége 300 Mbit/s. WPS segítségével mindössze néhány másodperc alatt biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot hozhatunk létre, anélkül, hogy bármilyen bonyolult beállításokat végeznénk el.

Asus ASUS RP-AC87 (90IG0350-BO3G10) vezeték nélküli jelismétlő
58 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az RP-AC87 vezeték nélküli jelismétlő erős külső antennáival kiküszöbölhetők a Wi-Fi jel nélküli zónák, illetve javítható a meglévő vezeték nélküli routerek lefedettsége. Hatótáv-kiterjesztőként is működik, ami azt jelenti, hogy a lakás minden sarkába eljuttatja a vezeték nélküli hálózatot — még a nehezen besugározható, eldugott sarkokba is. A szemkápráztatóan gyors 802.11ac szabvány akár 2534 Mbps sebességével ideális a meglévő 802.11ac Wi-Fi hálózat kiterjesztéséhez, megbízható nagy sebességű internet-lefedettséget nyújtva a lakásban található összes laptop, táblagép, okostelefon, játékkonzol és okostévé számára.

Tenda i24 (i24)
21 490 Ft 19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyors internet az egész irodának vagy kávézónak a nagy teljesítményű Tenda i24 (i24) kétsávos vezeték nélküli hozzáférési pontnak köszönhetően, amely 2.4/5 Ghz frekvenciával és 1167 Mbps adatátviteli sebességgel dolgozik IEEE 802.11a/b/g/n/ac technológiák mellett. A készülék 1× 10/100/1000 Base-TX felhasználói felülettel rendelkezik PoE támogatással, etherneten vagy 12 VDC-n keresztül táplálható, valamint **MU-MIMO technológiával is büszkélkedhet.

TP-LINK CPE220 Kültéri Egység
19 490 Ft

TP-Link 2,4 GHz 300 Mb/s 12 dBi Kültéri egysége, a CPE220 költséghatékony megoldás kültéri vezeték nélküli hálózat létrehozásához. A saját, központi vezérelő alkalmazásával ideális P2P (point-to-point) vagy P2M (point-to-multipoint) összeköttetéshez vagy kültéri Wi-Fi lefedettség alkalmazásához. A professzionális teljesítmény felhasználó-barát külsővel társul, így téve a CPE220-at ideális választássá akár üzleti, akár otthoni felhasználásra.

TP-LINK EAP110 Router

TP-LINK EAP110 Router

Értékelés: 5
12 490 Ft

2 év garancia

A TP-LINK EAP100 üzleti Access Point egy rugalmas, könnyen elhelyezhető, vezérelhető és erős biztonságot nyújtó üzleti szintű vezeték nélküli hálózati megoldás. A WLAN beállítás és vezérlés kényelmesen elvégezhető a központi vezérlő szoftveren keresztül. Az *EAP110 engedélyező oldallal, Auto RF vezérlővel és üzleti hardverrel** rendelkezik, támogatja a passzív PoE-t, így az elhelyezés megerőltetéstől mentes és flexibilis. Alkalmazható többfelhasználós környezetben.

Asus RP-AC66 AC1750 (90IG0250-BO3R00)
30 490 Ft

ASUS RP-AC66 egy kétsávos vezetés nélküli ismétlő/ repeator AC1750 kategória, amely 2,4GHz a 5GHz kompatibilis routerrekkel és berendezésekel. Egyszerű WPS beállítást tesz lehetővé egy kattintással a beépített LED jeltovábbító indikátornak köszönhetően, hogy a router lehető legjobb elhelyezését találd meg a háztartásodban vagy irodahelyiségedben. Roaming Assist funkciót is felkínál, amely garantálja hogy a lehető legerősebb jel lesz számodra elérhető. Exkluzív ExpressWay technológia automatikus optimalizációt szolgáltat a kétsávos csatlakozás maximális áteresztése érdekében.

Tenda i9 (i9)
11 990 Ft

Gyors internet az egész irodának vagy kávézónak a nagy teljesítményű Tenda i9 (i9) vezeték nélküli hozzáférési pontnak köszönhetően, amely 2.4 GHz frekvenciával és 300 Mbps adatátviteli sebességgel dolgozik IEEE 802.11b//g/n technológiák mellett. A készülék 1× 10/100/1000 Base-TX felhasználói felülettel rendelkezik PoE támogatással, etherneten vagy 12 VDC-nkeresztül táplálható, valamint 2 MIMO antennával is büszkélkedhet.

TP-LINK Deco M9 Plus Hybrid Mesh WiFi system, 1 egység (Deco M9 Plus(1-pack))
90 990 Ft

Mesh Wi-Fi rendszer AC2200 okos otthonok számára Deco M9 Plus. A Deco egységek rendszere biztosítja a házban mindenhol elérhető Wi-Fi használatot – egyszer és mindenkorra megszabadulhatsz a gyenge jeltől saját magad és mindenki más számára egyaránt! A fejlett Deco Mesh technológiának köszönhetően az egyes egységek képesek együtt dolgozni, hogy egyetlen összefüggő, egy névvel rendelkező hálózatot hozzanak létre a ház egész területén. Az eszközök automatikusan csatlakoznak ahhoz a Deco egységhez, amely a lehető leggyorsabb kapcsolatot biztosítja.

TP-LINK TL-WA801ND Access Point
8 290 Ft 8 190 Ft

2 év garancia

A TP-Link TL-WA801ND Access pont nagy sebességű wireless N hálózat létrehozására vagy bővítésére lett kifejlesztve, hogy hozzákapcsoljon több vezetékes eszközt, mint például játékkonzolokat, digitális médiaadaptereket, nyomtatókat, hálózati nyomtatókat egy meglévő vezeték nélküli hálózathoz. Rendkívül magas teljesítményt nyújt, hiszen a sebesség 5-ször, a lefedettség pedig 15-ször nagyobb a wireless G-nél, így garantálja a több szabadságot a felhasználóknak, hogy élvezzék a vezeték nélküli internethasználat kényelmét otthon, az irodában, kávézóban, hotelben, repülőtéren. A MIMO™ technológia nagyobb Tx/Rx vezeték nélküli hálózati sávszélességet biztosít. CCA™ technológia nagyobb vezeték nélküli teljesítmény mellett kiküszöböli a csatornák összeakadását. A WPS gombbal könnyen beállítható WPA titkosítás a biztonságos hálózati kapcsolathoz. A Wi-Fi multimedia (WMM) funkció biztosítja hang (VoIP) és multimedia kapcsolatok minőségét. Az akár 4 különböző hálózati név (SSID) és VLAN támogatás lehetővé teszi a felhasználók elkülönítését egyazon vezeték nélkül hálózaton belül. A külső cserélhető antenna csatlakozók lehetővé teszik, hogy a gyári antennákat tovább fejlesszük.