Talált termékek száma: 17

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Nivea MEN Skin Energy After Shave Lotion, 100 ml
1 990 Ft

1 890 Ft

A Nivea MEN Skin Energy After Shave Lotion borotválkozás után megnyugtatja és felfrissíti bőrét. Taurin és E-vitamin tartalma energiával tölti fel arcbőrét. Arca puha és élettel teli lesz tőle.


Nivea Silver Protect After Shave Lotion
2 290 Ft
2 190 Ft

Nive for Mean After Shave Lotion modern arcápoló technológia segítségével fejlesztették ki. Könnyű formulája ezüst ionokat, kamillát és B5 provitamint tartalmaz. Megnyugtatja, ápolja és felélénkíti az irritált bőrt borotválkozás után és** antibakteriális védelmet nyújt.** Bőre megnyugszik, ápolt és élettel teli lesz.


Nivea For Men Original After Shave
1 990 Ft

1 890 Ft

A Nivea For Men Original After Shave azonnal csökkenti a borotválkozás közben kialakuló kellemetlen irritációt. Frissítő formula Aloe verával és E-vitaminnal. Hosszantartó, intenzív hidratálás, regenerálja és ápolja a bőrt.


Gillette Series Blue StormForce borotválkozás utáni víz 100 ml 
2 190 Ft

Storm Force borotválkozás utáni víz 100 ml- es csomagolásban a Series kiadásból férfiaknak, melyek szeretnének valóban gondoskodni a borotvált bőrükről . A Storm Force egy fűszeres, orientális, férfias típusú illat.


Gillette Series Arctic Ice After Shave, 100 ml
2 590 Ft

Gillette Series Arctic Ice borotválkozás utáni arcszesz kiválóan alkalmas a bőr revitalizálásra, hogy megnyugtassa a bőrt a borotválkozás után fellépő irritációval szemben. Energizáló és frissítő összetevői lágyan ápolják és felüdítik a bőrt. Kellemes illata minden férfi igénynek megfelel, hiszen egész napon kersztül kellemes, friss illatot kölcsönöz.


Gillette Series Cool Wave After shave, 100 ml
3 090 Ft

Gillette Series Cool Wave Fresh borotválkozás utáni arcszesz kiválóan alkalmas a bőr revitalizálásra, hogy megnyugtassa a bőrt a borotválkozás után fellépő irritációval szemben. Energizáló és frissítő összetevői lágyan ápolják és felüdítik a bőrt. Kellemes illata minden férfi igénynek megfelel, hiszen egész napon kersztül kellemes, friss illatot kölcsönöz.


Old Spice BearGlove borotválkozás utáni arcszesz 100 ml
3 765 Ft

3 090 Ft

Az Old Spice BearGlove 100 ml borotválkozás utáni arcvíz fokozza férfiasságodat. Ezt az illatot tiszta hozzávalók ihlették olyan férfiak számára, akik csábítóak és veszélyesek. Nyugtatja a bőrt, élénkít és felfrissít, segít begyógyítani az apró, borotválkozással ejtett sérüléseket.


Old Spice HawkRidge borotválkozás utáni arcszesz 100 ml
3 765 Ft

3 090 Ft

Az Old Spice HawkRidge 100 ml borotválkozás utáni arcvíz fokozza férfiasságodat. A nők nem tudnak ellenállni és előtör belőlük a ragadozó. Nyugtatja a bőrt, élénkít és felfrissít, segít begyógyítani az apró, borotválkozással ejtett sérüléseket.


Old Spice Lagoon borotválkozás utáni arcszesz 100 ml
3 765 Ft

3 090 Ft

Az Old Spice Lagoon 100 ml borotválkozás utáni arcvíz fokozza férfiasságodat. Fedezd fel, milyen jó a szabadság pikáns illata. Csak a valódi férfiaknak. Nyugtatja a bőrt, élénkít és felfrissít, segít begyógyítani az apró, borotválkozással ejtett sérüléseket.


Old Spice Original borotválkozás utáni arcszesz 100 ml
3 765 Ft

3 090 Ft

Az Old Spice Original 100 ml borotválkozás utáni arcvíz fokozza férfiasságodat. Már évtizedek óta az Old Spice borotválkozás utáni arcszesz a tapasztalt férfiak összetéveszthetetlen illatát jelenti. Nyugtatja a bőrt, élénkít és felfrissít, segít begyógyítani az apró, borotválkozással ejtett sérüléseket.


Old Spice Whitewater borotválkozás utáni arcszesz 100 ml
3 765 Ft

3 090 Ft

Az Old Spice Whitewater 100 ml borotválkozás utáni arcvíz fokozza férfiasságodat. Tiszta, élénkítő illatot kínál, amely bármikor használható a frissesség kiváló érzéséért. Nyugtatja a bőrt, élénkít és felfrissít, segít begyógyítani az apró, borotválkozással ejtett sérüléseket.


Old Spice Wolfthorn borotválkozás utáni arcszesz 100 ml
3 765 Ft

3 090 Ft

Az Old Spice Wolfthorn 100 ml borotválkozás utáni arcvíz fokozza férfiasságodat. Ez a borotválkozás utáni arcszesz friss illatot ad azoknak a férfiaknak és éjjeli vadászoknak, akik nem félnek férfiasságuktól. Nyugtatja a bőrt, élénkít és felfrissít, segít begyógyítani az apró, borotválkozással ejtett sérüléseket.


Nivea Férfi borotválkozás utáni arcszesz
1 990 Ft

1 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Nivea Sensitive Cooling borotválkozás utáni arcszesz enyhítő, hűsítő érzést hoz az irritált férfi arcbőr számára. A készítmény speciális hidratáló elemeket tartalmaz, mint kamillát és tengeri alga kivonatot, hogy borotválkozás után a bőre azonnal tudjon regenerálódni. Így bőre ápolt és bársonyos tapintású lesz.


Nivea MEN Sensitive After Shave, 100 ml
2 290 Ft

1 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Nivea MEN Sensitive Energy After Shave borotválkozás után megnyugtatja és felfrissíti bőrét. Kamillát,hamameliszt és E-vitamint tartalmazó különlegesen gyengéd, alkoholmentes vizes formulája hidratál. Kímél és segít megelőzni a bőr irritációját.


Weleda Borotválkozás utáni víz 100ml
3 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Weleda márkájú borotválkozás utáni víz. A borotválkozás utáni víz tökéletes a bőrápolására borotválkozás előtt és után egyaránt. Borotválkozás előtt segít a bőr kikapcsolódásában, így a szőrzek kiigazodik, és a borotválkozás könnyebb és hatékonyabb lesz. Felfrissíti a bőrt, enyhén feszesítő és tonizáló hatású.


Nivea MEN Borotválkozás utáni víz Deep 100 ml
2 290 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

NIVEA MEN Borotválkozás utáni víz Deep azonnal megnyugtatja az irritált bőrt, felfrissíti és energiával látja el. A maximális eredményért és mélytisztításért. Térfogata 100 ml.