Ágyak, matracok és takarók macskák számára

O´ lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm világoskék
5x

O´ lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm világoskék

12 990 Ft
12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Kutya és macska ágy 70 cm átmérőjű, melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. 30 ° C-on mosható, az előnye gyors szárítás. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. Az O'lala Pets Ágy Amélie De luxe 70 cm nem vonzza szőrt

Forgalmazó: MALL
IMAC Kutyafekhely 50x38x20,5 cm, Rózsaszín
34x

IMAC Kutyafekhely 50x38x20,5 cm

4 390 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Az Argi Kutyafekhely tökéletes választás mindenki számára. A fekhely matraccal bélelhető és szellőzőnyilásokkal lett ellátva, valamint az alján csúszásgátló gumitalppal lett felszerelve a stabil tartásért. Minőségi anyagokból készült és könnyedén tisztítható.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Türkiz, 2-es méret
160x

Tommi Duo Kisállat fekhely, Türkiz

5 190 Ft

Tommi Duo Kisállat fekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Barna, 8-as méret
439x

Tommi Duo Kisállat fekhely, Barna

10 990 Ft

Tommi Duo kisállat fekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája vagy macskája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Barna színű szövet borítja, emiatt kellemes színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Pisztáciazöld, 10
433x

Tommi Duo Kutyafekhely, Pisztáciazöld

13 490 Ft

A többféle méretben kapható Tommi Duo fekhely ideális pihenési feltételeket teremt akármelyik kis- és közepes termetű kutyának. Anyaga puha plüss, amely maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek. Pisztáciazöld és fekete színkombinációban kapható.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Bézs, 4
258x

Tommi Duo Kutyafekhely, Bézs

4 890 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Bézs színű szövet borítja, emiatt kellemes színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo párna Sötétkék, 2-es méret
148x

Tommi Duo párna Sötétkék

2 590 Ft

A puha és nagyon kényelmes párna minden fajtájú és méretű kutyának megfelelő, sötétkék színű, négy méretben elérhető.

Forgalmazó: MALL
Trixie Kisállat kuckó, Kicsi, Barna
120x

Trixie Kisállat kuckó

6 990 Ft

Trixie Kisállat kuckó tökéletes választás kis kedvenceink számára. A kisállat kuckót, macskák és kistestű kutyák egyaránt használhatják. A termék plüssel van bevonva és könnyen ápolható nylon padlóval rendelkezik. Belsejét fleece anyaggal bélelték, hogy még puhább és kénylemesebb legyen. A szélén szőrme diszítés található.

Forgalmazó: MALL
CURVER Knit kisállat házikó, szürkés kék
9x

CURVER Knit kisállat házikó, szürkés kék

22 490 Ft

Stílusos kuckó a házi kedvenc számára, ahol igazán otthon érezheti magát. A zárt fekhely egy kényelmes, ideális sarkot biztosít a macskák és a kistestű kutyák számára. A fekhely használható ülőkeként párnázottan vagy anélkül. A szépség és a funkcionalitás ötvözete a termék, mert a család minden tagja saját, egyedülálló helyet érdemel az otthonában.

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Piros, 4
186x

Tommi Duo Kutyafekhely, Piros

6 390 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Piros színű szövet borítja, emiatt kellemes színfoltja is lesz a lakásnak. Puha anyaga maximális komfortérzetet nyújt kedvencünknek.

Forgalmazó: MALL
O´ lala Pets Agga 42 x 50 cm kék
8x

O´ lala Pets Agga 42 x 50 cm

8 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Kutya és macska ágy melegséget és kényelmet biztosít az állatok számára. Az magasított él habzással van erősítve, és az állat számára biztonságot nyújt. Az üreges szálbetét lágy, szakadásálló és könnyen karbantartható. O' lala Pets Agga 42 × 50 cm nem vonzza szőrt

Forgalmazó: MALL
Tommi Duo Kutyafekhely, Fekete/Piros
162x

Tommi Duo Kutyafekhely, Bordó

3 690 Ft

Tommi Duo kutyafekhely rendkívül kényelmes és puha, ezért kutyája szívesen fog rajta pihenni. Különböző nagyságú párnák közül választhat, hogy kiválaszthassa kutyusa méretéhez a legideálisabbat. Bordó szövet borítja, emiatt szép színfoltja is lesz a lakásnak.

Forgalmazó: MALL