Schwarzkopf Prof. Dust It mattító hajpúder 10 g 
2 510 Ft

Könnyű multifunkciós por állagú struktúra, amely tökéletes matt hatást eredményez, egész napos tartást biztosít a hajnak. Alkalmazása hihetetlenül egyszerű, hatása már kis mennyiságnél is tapasztalható. Egyedülálló összetétel szilikát tartalommal – hihetetlen volument eredményez.


Alcina For Men mattító hajwax (Matt-Wax) 75 ml
4 390 Ft

Matt Wax Hair For Men ad a haj rugalmas tartást és bársonyos matt. A viasz alkalmas a frizura egyes részeinek kiemelésére is, természetes frizurát teremtve, és nem hagyja nedves megjelenését. Alkalmas olyan férfiak számára is, akik a nap folyamán haját szeretnék megváltoztatni.


Axe Hajviasz Signature Classic Look (Definition Wax) 75 ml
1 400 Ft

Ax Shampoo Aláírás A Classic Look egy stílusos termék, amelyet a férfiak számára terveztek és közepes fokú rögzítést kínál. Rövid és közepes hosszúságú hajhoz készült. Ezzel a hajviasszal nem akarsz elbúcsúzni!.


Axe Urban Casual Look (Flexible Paste) 75 ml
1 400 Ft

A városi messy look hajból származó Axe egy erős, természetes hajfelületet biztosít, amely tökéletes kombinációt nyújt a rugalmasság és az állandó energiaforrások között. Ideális a rövid és a közepes hosszúságú hajhoz.


Garnier Hajwax (Style Shine Wax) 75 ml
1 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wax Hair hosszú távú biztosítása érdekében rögzítés a haj és ösztönözze a ragyogó fényét hajad! Az alkalmazás után teszi a hajat tökéletesen edzett és sugárzó. .


got2b Formázó paszta Phenomenal (Molding Paste) 100 ml
1 590 Ft

Phenomenal Shaping Paste természetes megjelenést és fényt nyújt a hajstílusának – egyszerűen egy időtlen stílus. A haját fix fokozattal rögzíti 4. Nem kellemes illatot és kellemes illatot kölcsönöz.


got2b Matt hajmassza Beach Boy(Surfer Look Matt Paste) 100 ml
1 580 Ft

Függetlenül attól, hogy megbántódnak, gondatlanok, elegánsak vagy tisztességesek, mindegyiküknek közösnek kell lennie: matt megjelenés mérsékelt rögzítéssel. Adja meg a hajad a megfelelő tengerpart kinézetét. Kellemes friss illata tetszik – Kényeztesse magát, mint egy szalon!.


got2b Styling Glued (Spiking Gum) 75 ml
1 590 Ft

Styling Glued – Ez egy botrány rögzítése a frizurája rugalmas vége, amely megtartja a fogakat pontosan úgy, ahogy azt szeretné! Alkalmazzon frizurát a kívánt alakra, és erősen erősítse a haját. Szépen kellemes illatú és hosszú távú hatása van!.