Schwarzkopf Prof. Dust It mattító hajpúder 10 g -42%
3 920 Ft 2 240 Ft

Akció

Könnyű multifunkciós por állagú struktúra, amely tökéletes matt hatást eredményez, egész napos tartást biztosít a hajnak. Alkalmazása hihetetlenül egyszerű, hatása már kis mennyiságnél is tapasztalható. Egyedülálló összetétel szilikát tartalommal – hihetetlen volument eredményez.

Tigi Bed Head Volume Small Talk (Energizer) 200 ml
2 510 Ft

Tigi d Bed Head Small Talk Volume Cream laza haj mennyiséget, energiát biztosít a halvány szőrzet számára élet nélkül, definiálja, elválasztja és szabályozza a hajat. Védi a hajat a termikus sérüléstől javítás, curling és vasalás közben, és minimalizálja a hajhullást.

Tigi Hajápoló neon hatással Bed Head Motor Mouth 240 ml
3 020 Ft

Bed Head motoros szájához extra térfogatot és fényt ad a hajnak. Ezenkívül nemcsak a nappali fényben, hanem az UV fény alatt is jól látszik , amelyet egy parti számára értékelni fog. A krémet más termékekkel lehet bevonni, vagy külön is fel lehet használni.

Axe Hajviasz Signature Classic Look (Definition Wax) 75 ml
1 530 Ft

Ax Shampoo Aláírás A Classic Look egy stílusos termék, amelyet a férfiak számára terveztek és közepes fokú rögzítést kínál. Rövid és közepes hosszúságú hajhoz készült. Ezzel a hajviasszal nem akarsz elbúcsúzni!.

Axe Urban Casual Look (Flexible Paste) 75 ml
1 480 Ft

A városi messy look hajból származó Axe egy erős, természetes hajfelületet biztosít, amely tökéletes kombinációt nyújt a rugalmasság és az állandó energiaforrások között. Ideális a rövid és a közepes hosszúságú hajhoz.

got2b Made4Mess (Texturizing Putty) 100 ml
1 670 Ft

A Made4Mess egy hajformázó hajfelszerelés a tökéletesen cserzett frizurákhoz, hullámos rétegekkel. Hozzáadja a frizura erejét 4. fokozatba. Nem ragaszkodik a hajhoz, nem reped és könnyedén küzd.

got2b Modellező gumi Chaotic (Modelling Fibre Gum) 100 ml
1 670 Ft

Ez a Chaotic modellező gumi a jegygyűjtemény a funky stílus világába – tervezze meg és alakítsa frizuráját erős, de ívelt megerősítéssel. Megadja a 4-es rögzítési hajstílusát, a haj stílusát alakítja és tartós hatással bír.

got2b Styling Glued (Spiking Gum) 75 ml
1 670 Ft

Styling Glued – Ez egy botrány rögzítése a frizurája rugalmas vége, amely megtartja a fogakat pontosan úgy, ahogy azt szeretné! Alkalmazzon frizurát a kívánt alakra, és erősen erősítse a haját. Szépen kellemes illatú és hosszú távú hatása van!.

Mr. Bear Dapper Dan (Heavy Hold Pomade) 100 ml
4 900 Ft

A Dapper Dan olaj alapú olaj, édesgyökér és vanília illattal nagyon merevítő olaj. Magas fényt ad a hajnak, és egész nap fennáll. Nem tartalmaz vazelint, tehát vízoldható és könnyen kimosható. Stílusos ónban érkezik, és Angliában készült.

Tigi Bed Head manipulátor ( Texture Paste) 57 g
2 460 Ft

Bed Head Tigi Bed Head Manipulator egész nap vagy éjszaka megőrzi a hajformázást. Ezzel a pasztával elcsípheti a haját, tüskéket hozhat létre, kiemelheti az egyes szálakat vagy formálhat göndöröket. Ezen felül lágy kókuszdió aromájú és nem zsíros összetételű. .

Alcina For Men mattító hajwax (Matt-Wax) 75 ml
4 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Matt Wax Hair For Men ad a haj rugalmas tartást és bársonyos matt. A viasz alkalmas a frizura egyes részeinek kiemelésére is, természetes frizurát teremtve, és nem hagyja nedves megjelenését. Alkalmas olyan férfiak számára is, akik a nap folyamán haját szeretnék megváltoztatni.