Schwarzkopf Prof. Dust It 10 g mattító hajpor
4 080 Ft 2 720 Ft

A könnyített multifunkciós hajpor a frizura strukturálására tökéletesen matt benyomást nyújt, és megőrzi annak formáját egész nap. Alkalmazása hihetetlenül könnyű, és a kiemelkedő hatás meglepi Önt, még kis mennyiség használata után is.

got2b Modellező gumi Chaotic (Modelling Fibre Gum) 100 ml
1 890 Ft 1 640 Ft

Ez a Chaotic modellező gumi a jegygyűjtemény a funky stílus világába – tervezze meg és alakítsa frizuráját erős, de ívelt megerősítéssel. Megadja a 4-es rögzítési hajstílusát, a haj stílusát alakítja és tartós hatással bír.

Alcina For Men mattító hajwax (Matt-Wax) 75 ml
4 800 Ft 4 130 Ft

Matt Wax Hair For Men ad a haj rugalmas tartást és bársonyos matt. A viasz alkalmas a frizura egyes részeinek kiemelésére is, természetes frizurát teremtve, és nem hagyja nedves megjelenését. Alkalmas olyan férfiak számára is, akik a nap folyamán haját szeretnék megváltoztatni.

Axe Hajviasz Signature Classic Look (Definition Wax) 75 ml
1 600 Ft

Ax Shampoo Aláírás A Classic Look egy stílusos termék, amelyet a férfiak számára terveztek és közepes fokú rögzítést kínál. Rövid és közepes hosszúságú hajhoz készült. Ezzel a hajviasszal nem akarsz elbúcsúzni!.

Axe Urban Casual Look (Flexible Paste) 75 ml
1 600 Ft

A városi messy look hajból származó Axe egy erős, természetes hajfelületet biztosít, amely tökéletes kombinációt nyújt a rugalmasság és az állandó energiaforrások között. Ideális a rövid és a közepes hosszúságú hajhoz.

Davines More Inside (Medium Hold Pliable Paste) 125 ml
8 010 Ft

More Inside Medium Hair More Inside alakját és meghatározását stressz nélkül növeli. Ez hagyja a haját természetesen rugalmasan és rugalmasan, teljes ellenőrzést adva a megjelenés felett, és természetes fényt ad a hajának. Parabénektől és színezékektől mentes.

Dear Barber Hajformázó krém  (Travel Tin Shaping Cream) 20 ml
1 290 Ft 1 160 Ft

Styling férfi Styling közepes rögzítéssel az egyedi elasztikus frizura érdekében, amely lehetővé teszi a haj stílusának a nap bármely szakában történő megváltoztatását. A kis csomag tesztelésre vagy utazásra alkalmas. Minden hajtípusra alkalmas.

Dear Barber Hajwax  (Pomade) 100 ml
3 490 Ft 3 430 Ft

A férfiaknak szánt hajwax minden hajtípusra alkalmazható. Közepes erősségű rögzítést és természetes fényt ad a hajnak. A frizura a pomádé használata után rugalmas, és még kedvezőtlen körülmények között is tart. Ezen kívül nem tapasztja össze a hajszálakat és könnyen fésülhető.