Vitammy WARM-UP Fűtőbetét

Vitammy WARM-UP Fűtőbetét

Száma: 100044813789
Közvetlenül partnerünktől
A fűtőbetét & nbsp; VITAMMY Bemelegítés a & nbsp; 100 W teljesítmény praktikus segítő probléma esetén. & Nbsp; Kellemes tapintású anyag, kézmosás lehetőségével. Levehető kábel távirányítóval, automatikus kikapcsolással. Fejlett termosztát & nbsp; és 3 fűtési szint. & nbsp; További információ
9 855 Ft
Termék ára
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünk által szállítva

2023.2.09 - 2023.2.13 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100044813789

Leírás

<FONT size = 4> Fűtőbetét VITAMMY WARM-UP
Számos oka lehet elektromos fűtőbetét vásárlásának. Először is, ez egy nagy hőforrás, amely kiválóan alkalmas őszi és téli estékre. Másodszor, testünknek kellemes melegsége lesz, amely egész nap ellazítja feszült és fáradt hátunkat. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően & nbsp; a párna nagyon jól működik mindenféle neuralgia és fáradtság esetén, és növeli a kozmetikai ápolás és a bőrmegújulás hatásait.
<FONT size = 4> Egyszerűen mindenki számára.
Az elektromos fűtőbetét & nbsp; jó megoldás nem csak & nbsp; a megfázás miatt, de az idősek számára is, akik gyakran küzdenek különböző típusú neuralgiával és izomfeszültséggel. & nbsp; A fűtőbetét & nbsp; a mindennapok nagyon praktikus és hasznos tárgya, amely évről évre egyre népszerűbb.
<FONT size = 4> Modern kialakítás, kényelmes szövet
A modern minimalista kialakításnak és a puha és könnyen tisztítható szövetnek köszönhetően a & nbsp; pad tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.
<FONT size = 4> Speciális érzékelő termosztát.
A VITAMMY WARM-UP fűtőbetét egy fejlett érzékelő-termosztáttal van felszerelve, amely automatikusan szabályozza és fenntartja a kívánt hőmérsékletet minden szinten. Helyezze a & nbsp; VITAMMY® WARM-UP betét a fájó testen anélkül, hogy megnyomná, kapcsolja be és állítsa be a hőmérsékletet a hőmérsékletszabályozó segítségével a 3 elérhető hőszint egyikének kiválasztásával. Csúsztassa a vezérlő kapcsolóját felfelé a kiválasztott –1, 2 vagy 3 helyzetbe. A hőmérsékletet jelző megfelelő szám megjelenik a központon. A megfelelő hőmérséklet elérése után azt javasoljuk, hogy fordítsa a kapcsolót 1. állásba.
<FONT size = 4> Automatikus kikapcsoló rendszer.
90 perc elteltével az eszköz automatikusan kikapcsol, hogy megvédje Önt. mielőtt a párnával elaludnának.
Hőmérséklet-szabályozás:
alacsony (40 ° C),
közepes (50 ° C),
magas (60 °) C) C)
Áramfeszültség: 220–240V
Áramfrekvencia: 50 Hz < BR> Energiafogyasztás: 100W
Automatikus kikapcsolás: 90 perc elteltével
< ERŐS> Méret: 30 × 40 cm
Tárolási feltételek: 10–40 ° C.
Tartsa a párnát tiszta és tiszta száraz.
<FONT size = 4> Használati feltételek
Csak száraz helyiségekben használja, az utasításoknak megfelelően. A párna által elért legmagasabb hőmérséklet egyben a felhasználói biztonság legmagasabb hőmérséklete is.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.