BOSCH TAS4503 Kapszulás kávéfőző
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch TAS4503 Kapszulás kávéfőző intelligens vonalkód-technológiával rendelkezik, mely beolvassa a kapszula kódját és így megadja az elkészítéshez szükséges beállításokat. Teljesen automatikus, egyetlen gombnyomással működtethető a maximális kényelem érdekében. Nagy kivehető víztartály, beépített vízszűrő, digitális szűrőtelítettség-jelző és további számos extra jellemzi.


Littlest Pet Shop BLYTHE Figura állatokkal és tartozékokkal
2 590 Ft

Littlest Pet Shop Blythe figura tartozékokkal és kétféle öltözékben érkezik meg hozzád a kiskutyájával. A mindennapi ruhákat viselő Blythe figura kész a kalandokra, és ha kell, felveheti az alkalmi ruháit is, ugyanis kompatibilis a többi Blythe készlettel a baba.


Lowepro Passport Sling III Black
19 990 Ft

14 990 Ft
+ ingyen szállítás

Eredeti válltáska Lowepro Passport Sling III. Kitűnik modern stílusos dizájnjával, egyedi és praktikus tervezésével és gyors hozzáférésével a fotótechnikához.


Lowepro Tahoe 150 Pixel Camo
24 990 Ft
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Egykamrás fényképező hátizsák nagy elülső zsebbel a személyes tárgyakra és a tartozékokra. A Tahoe 150 hátizsáknak köszönhetően a fényképezőgéped és a tableted is biztonságban tudhatod, és a fényképező felszerelésed pedig mindig átlátható lesz. Könnyű, sportos, praktikus. A kiváló minőségű párnázással rendelkező fényképező rekesz lehetővé teszi a egyedi elrendezést a fényképész igényei és a technika mérete szerint. Megvédi a fényképész felszerelésed, tableted és a mindennapjaidhoz szükséges személyes tárgyaid is.


Crumpler Proper Roady Toploader 300 Grey Black
15 990 Ft

Kameratok módosított farmerből, vízálló Ripstop (szakadásmentes) béléssel, alkalmas digitális tükörreflexes fényképezőgépekre rövid lencsével. Erős párnázás , **állítható pánt és **esőtokkal rendelkezik.


Jupio BLS-5
18 179 Ft
17 990 Ft

Akkumulátor Jupio BLS-5 az Olympus fényképezőgépekbe. Az akkumulátor nem rendelkezik tárhellyel és túltöltés, pólusváltás és túlhevülés elleni védelemmel rendelkezik. A BLS-5 és BLS-50 jelzéssel ellátott akkumulátorok helyettesítésére szolgál.