tulup.hu Hűtőszekrény matrica Csokrok szürke virágok 60x205 cm

tulup.hu Hűtőszekrény matrica Csokrok szürke virágok 60x205 cm

Száma: 19167840
Közvetlenül partnerünktől
Mágneses hűtőszekrénymatricák Csokrok szürke virágok mintával bármely konyhának egyedi dekorációt kölcsönöznek További információ

Magasság

Szélesség - dont use

18 600 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 19167840

Leírás

Mágneses hűtőszekrénymatricák Csokrok szürke virágok mintával bármely konyhának egyedi dekorációt kölcsönöznek. A díszítés alkalmazása mágneses matrica formájában egy érdekes és olcsó alternatíva a háztartási készülékek felújításával vagy cseréjével szemben. Tökéletesen elfedi a hűtőszekrény felületén található hiányosságokat, például karcolásokat, bemélyedéseket, vagy apró horpadásokat. Ha a hűtőszekrény e díszítése mellet dönt, az egész konyhának új változatos-t ad. Ha a hűtőszekrénye gondot okoz könnyen felfrissítheti, kiválasztva kedvenc grafikáját.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.