Gillette Mach3 borotva + Sensitive borotválkozó gél ajándékcsomag
3 790 Ft 3 190 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel az ajándékkészlettel, ami garantálja a Gillette márkára jellemző sima borotválkozást. A csomag tartalmazza a Mach3 borotvát borotválkozáshoz a Sensitive gélt a sima bőr számára. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.

Gillette Fusion5 ProGlide borotva + borotválkozó gél ajándékcsomag
4 490 Ft 3 790 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel az ajándékkészlettel, ami garantálja a Gillette márkára jellemző sima borotválkozást. A csomag tartalmazza a Fusion5 ProGlide borotvát borotválkozási Sensitive gélt a sima bőr számára. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.

Gillette Ajándékcsomagolás Fusion5 ProShield Chill Krómozott borotva + Állvány-41%
7 790 Ft 4 590 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel a prémium ajándékkészlettel, ami a Gillette márkára jellemző sima borotválkozás garantál. A csomag egy krómozott borotvát és egy állványt tartalmaz a minden körülmények közötti sima arcbőrért. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.

Gillette SkinGuard borotva + borotvazselé + horog a borotvára
6 590 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel az ajándékkészlettel, ami garantálja a Gillette márkára jellemző sima borotválkozást. A csomag tartalmazza a SkinGuard borotvát borotválkozási zselét a sima bőr számára. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.

Gillette Fusion5 ProGlide borotva + borotvafej + borotválkozó gél ajándékcsomag
7 690 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel az ajándékkészlettel, ami garantálja a Gillette márkára jellemző sima borotválkozást. A csomag tartalmazza a Fusion5 ProGlide borotvát, tartalék fejet és borotválkozási Sensitive gélt a sima bőr érdekében. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.

Gillette Mach3 borotva + borotvafej + Sensitive borotválkozó gél ajándékcsomag
4 990 Ft 3 990 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel az ajándékkészlettel, ami garantálja a Gillette márkára jellemző sima borotválkozást. A csomag tartalmazza a Mach3 borotvát, tartalék fejet és borotválkozási Sensitive gélt és táskát a sima bőr érdekében. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.

Gillette Ajándékcsomagolás Mach3 Krómozott borotva + Állvány-44%
6 590 Ft 3 690 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel a limitált kiadású ajándékkészlettel, ami a Gillette márkára jellemző sima borotválkozás garantál. A csomag egy krómozott borotvát és egy állványt tartalmaz a minden körülmények közötti sima arcbőrért. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.

Gillette Fusion5 borotva + Sensitive borotválkozó gél ajándékcsomag-39%
3 790 Ft 2 290 Ft

Kiárusítás

Ajándékozd meg életed férfiját ezzel az ajándékkészlettel, ami garantálja a Gillette márkára jellemző sima borotválkozást. A csomag tartalmazza a Fusion5 borotvát borotválkozási Sensitive gélt a sima bőr számára. Alkalmas érzékeny bőrre is. Mutasd meg neki, hogy szereted, amikor frissen borotvált.