LINDAM Sure Shut Axis Biztonsági rács
19 290 Ft 15 690 Ft

2 év garancia

Lindam Sure Shut Axis Biztonsági rács kiváló megoldás arra, hogy a gyermeket megóvjuk a veszélyes helyre jutástól. Ezzel a biztonsági ráccsal elzárható előle a lépcső, szobarész, vagy sarok, így a kicsi biztonságosan mozoghat a lakásban. Egyszerűen felszerelhető, stabil szerkezetű, ajtókeretbe, átjáróba könnyen illeszthető.

Reer Gyerekvédő fal DL Plexi
57 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerekvédő fal, ami az ajtókerethez és a lépcsőkhöz rögzíthető. Erős akril üveg. Easy Shut-lock lezáró rendszer. A szélessége 76 és 96,5 cm között állítható. Lehetőség a meghosszabbítására 7 cm-rel 2 kiterjesztés segítségével. Az antracit színű Reer Gyerekvédő fal Puristic DL Plexi a felszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt van kézbesítve.

Reer Leesésgátló ClearVision ajtó/lépcső, plexi
79 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Leesésgátló ajtókeretekre vagy lépcsőkre történő felszereléshez. EasyFix szerelőrendszer. Erős akril üveg. Állítható szélesség 74 és 100 cm között. Reer Leesésgátló ClearVision ajtó/lépcső, plexi, antracit színben, telepítéshez szükséges kiegészítőkkel.

LINDAM Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács
18 390 Ft 15 690 Ft

2 év garancia

Lindam Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács magasabb kialakítású a hagyományos biztonsági rácsoknál, az ajtó 75–82 cm szélességű, toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető, gyerekzárral ellátott, falhoz, ajtókerethez fúrás nélkül is rögzíthető. Felnőttek számára egy kézzel nyitható és csukható mindkét irányba.

BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács-36%
19 490 Ft 12 290 Ft

Akció

BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács kiváló választás, ha veszélyes helyektől, pl. lépcsőtől szeretné távol tartani gyermekét. 67–105,5 cm-es nyílás befedésére alkalmas, könnyedén az ajtókerethez illeszthető. 74 cm magas, több színben kapható.

LINDAM Biztonsági rács

LINDAM Biztonsági rács

Értékelés: 4,5
22 290 Ft 19 290 Ft

2 év garancia

Lindam Biztonsági rács olyan ajtóra, lépcsőre, egyéb helyekre szerelhető, amelyek veszélyesek lehetnek a kisgyermek számára. Négy fogantyújával könnyen felszerelhető. Egyedülálló mechanizmusának köszönhetően gyors nyitást és zárást tesz lehetővé. Biztonsági zárjának köszönhetően a kicsik nem tudják kinyitni.

LINDAM Sure Shut Porte Biztonsági rács
20 990 Ft 17 690 Ft

2 év garancia

Lindam Sure Shut Porte biztonsági rács kiváló megoldás arra, hogy a gyermeket megóvjuk a veszélyes helyre jutástól. Ezzel a biztonsági ráccsal elzárható előle a lépcső, szobarész, vagy sarok, így a kicsi biztonságosan mozoghat a lakásban. Egyszerűen felszerelhető, stabil szerkezetű, ajtókeretbe, átjáróba könnyen illeszthető.

BabyDan Flex L Biztonsági rács
32 690 Ft

BabyDan Flex L Biztonsági rács rugalmasan kombinálható panelekből álló eszköz, amely számtalan módon felhasználható. Könnyedén alakítható, össze- és szétszerelhető, áthelyezhető, hogy távol tartsa a kíváncsi gyermekeket a lépcsőktől, kályháktól, ajtónyílásoktól és egyéb veszélyes helyektől. Az egyetlen szabadon variálható biztonsági berendezés, amely minden Európai uniós előírásnak megfelel.

BabyDan Danamic 73-93,5 cm biztonsági ajtórács toldóval együtt, fehér-31%
22 790 Ft 15 590 Ft

Akció

BabyDan Danamic biztonsági ajtórács 2 darab 7 cm-es toldóval együtt. Hagyományos, önfeszítő rendszerű biztonsági fém ajtórács fényjelzővel. Ez az ajtórács önfeszítéssel rögzíthető, szerelése egyszerűen, szerszámok használata nélkül történik. 73–93,5 cm-es ajtónyílásba alkalmas.

Reer Basic TwinFix Active-Lock Biztonsági rács
18 400 Ft

2 év garancia

Reer Basic TwinFix Active-Lock Biztonsági rács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például bizonyos ajtókat, lépcsőket gyermeke elől. Mivel nem rendelkezik küszöbbel, lépcső tetejére is helyezhető. Szélessége állítható 73 és 104,5 cm között, anyaga minőségi fenyőfa.

BabyDan Flexi Fitt Babarács, 72,1-110 cm, Bükk
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

BabyDan Flexi Fitt biztonsági babarács használata esetén meggyőződhetünk arról, hogy gyermekünk nem indul el egyik pillanatról a másikra a biztonságos szobából a veszélyes lépcső vagy a nem biztonságos bútorok, tárgyak felé. Egyszerűen felszerelhető, akár még fúrnunk sem kell a folyamat során. Stabil szerkezetű, bükkből készült, tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

Lascal Kiddy Guard Accent, baba biztonsági ajtó
38 399 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lascal Kiddy Guard Accent baba biztonsági ajtó használata nagyon egyszerű és problémamentes. Az új, elegáns kivitel a modern és klasszikus otthonokba tökéletesen illik. Egyszerűen felszerelhető ajtóhoz, lépcsőhöz és falhoz is egyaránt. A 100 cm szélességű és 80 cm magasságú biztonsági ajtót egy kézzel könnyen lehet kezelni, de gyermeke védelméért automatikus zárral is rendelkezik.

Reer T Active-Lock Biztonsági babarács, Fém
21 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Reer T Active-Lock babarács dupla kivitelezésének köszönhetően lépcsőnél és ajtóknál egyaránt használható. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást. Hármas Active-Lock zárórendszere teszi tökéletesen biztonságossá és hatékonnyá.

Reer Active-Lock Biztonsági babarács
18 400 Ft

2 év garancia

Reer Active-Lock biztonsági babarács használata esetén meggyőződhetünk arról, hogy gyermekünk nem indul el egyik pillanatról a másikra a biztonságos szobából a veszélyes lépcső vagy a nem biztonságos bútorok, tárgyak felé. Egyszerűen felszerelhető, akár még fúrnunk sem kell a folyamat során. Stabil szerkezetű, bükkből készült, tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

Lascal Kiddy Guard Avant Biztonsági babarács
45 399 Ft

2 év garancia

Lascal Kiddy Guard Avant biztonsági ajtó segítségével könnyen elválaszthatunk szobákat illetve lépcsőházakat, hogy garantáljuk gyermekünk számára a biztonságos környezetet. Néha elég egy figyelmetlen pillanat és máris megtörténhet a baj, mikor csöppségünk elindul saját kis felfedező útjára – a Kiddy Guard Avant biztonsági ajtó segítségével ez végre kiküszöbölhető. Amikor épp nincs rá szükség, a tárolás sem jelent gondot, hiszen görgői segítségével teljesen eltűnik egy kisebb oszlopban. Könnyedén zárható és nyitható, amikor csak szükséges, a véletlen kinyílást pedig a biztonsági zár akadályozza meg. Ideális lehet bárhol, bármikor, akár nagyszülőknél, akár nyaraláson vagy bárhol, ahol a család rövid ideig tartózkodik. Az új elegáns dizájn a modern és klasszikus otthonokba is tökéletesen beleillik. Egy kézzel is könnyen kezelhető, még automatikus zárral is rendelkezik.

BabyDan Guard Me Biztonsági rács
24 300 Ft

2 év garancia

Babydan Guard Me Biztonsági rács megóvja gyermekünket a különféle veszélyektől. Több éves teszteléssel jött létre ez a technológia, mely könnyen kiépíthető a lakás bármely pontján.Rugalmas, mégis erős tartással rendelkezik és kinyitott állapotban szinte egybeolvad a fallal, minőségi PVC anyagának köszönhetően pedig hosszantartó tartós használatot biztosít.

BabyDan New Flex XL védőrács 90-270 cm fehér
41 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babydan Flex XL védőrács rendkívül flexibilis biztonsági rács. Ideális kandalló körül, széles és szabálytalan méretű ajtóra és lépcsőre vagy a szoba kettéválasztására.

Reer Basic Simple Lock Fém biztonsági rács
15 590 Ft

2 év garancia

Reer Basic Simple Lock Biztonsági rács használatával a lakás veszélyes területei könnyedén elzárhatóak a gyerekek elől. Küszöbbel nem rendelkezik, így biztonságosan használható kerekesszékkel is. 4 ponton rögzítendő, Simple Lock zárórendszere pedig egyszerűen nyitható a szülők számára.

Reer Basic Simple-Lock Ajtórács, Fa
14 000 Ft

2 év garancia

Reer Basic Simple-Lock ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például bizonyos ajtókat, lépcsőket gyermeke elől. Mivel nem rendelkezik küszöbbel, lépcső tetejére is használható. Szélessége állítható 64,5 és 106 cm között, anyaga fa. Megfelel az EN 1930: 2011 szabványnak.

LINDAM Sure Shut Orto Biztonsági rács
18 522 Ft 17 360 Ft

2 év garancia

Lindam Sure Shut Orto védőrács egy kézzel nyitható mindkét oldalon, majd automatikusan visszazárul. Az ajtó maga 75–82 cm szélességig állítható, illetve toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető,gyerekzárral ellátott, ajtókerethez, falhoz fúrás nélkül rögzíthető.

ZOPA Korlát Smart Close

ZOPA Korlát Smart Close

Értékelés: 5
16 990 Ft

Zopa korláta Smart Close egy meghosszabbítható fém korlát, automatikus lezárással, amely elosztja a teret, az elképzelésed szerint. A kezelését megkönnyíti az egy kézzel való kinyitása. Alkalmas 75 – 96 cm nyílásokhoz.

BabyDan Danamic Biztonsági rács
16 190 Ft 15 700 Ft

2 év garancia

A BabyDan Danamic biztonsági ajtó ideális a lépcsők lezárásához gyermekünk védelmének érdekében. A rács automatikus bezáródási rendszerrel rendelkezik, így óvja gyermekünket az esetleges sérülésektől.Szerszám nélkül is könnyedén felszerelhetjük.

Reer Basic Térelválasztó rács, 3 darabos
38 500 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Reer Basic térelválasztó rács segít otthonában biztonságos körülményeket teremteni gyermeke számára. A három darabos térelválasztó rács könnyedén összeszerelhető, és dupla biztonsági zárrendszerének köszönhetően egy kézzel is kinyitható, így ahhoz nem szükséges gyermekét letenni. A stabilabb tartás érdekében célszerű széleit fúróval is rögzíteni.

BabyDan Premier Pet gate ajtórács
26 690 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a fém ajtóra vagy lépcsőre alkalmas rács egyedüli integrációs rendszerrel ellátott, közvetlenül a korlátra rögzül úgy, hogy azonnal láthatod, hogy jól rögzítetted-e. 105 cm-es magasságának köszönhetően kutyák ellen is megfelelő.

ZOPA Védőkorlát Smart Wood

ZOPA Védőkorlát Smart Wood

Értékelés: 3,5
20 890 Ft

A Zopa Smart Wood védőkorlát egy kiterjeszthető korlát, amely felosztja a helyet elképzelésed szerint. A kezelését megkönnyíti az egy kézzel való nyithatóság Alkalmas nyílásokhoz 60-tól egészen 97cm-ig

Hauck Wood Lock Biztonsági ajtórács
14 090 Ft

Hauck Wood Lock Biztonsági ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat, folyósókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Az ajtórács praktikusan, fúrás és csavarozás nélkül, feszítéses rögzítéssel szerelhető fel, így bármikor könnyen áthelyezhető. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

BabyDan Avantgarde biztonsági korlát, 71-78 cm
22 190 Ft 20 600 Ft

2 év garancia

Babydan Avantgarde biztonsági korlát egy kézzel nyitható és csukható mindkét oldalon. Az ajtó maga 71–78 cm szélességig állítható, illetve toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető, ajtókerethez, átjáróhoz rögzíthető.

Lionelo TULIA gyermek védőkorlát
26 190 Ft

Gyermek védőkorlát TULIA tökéletes megoldás a gyermek biztonsága érdekében. Nagy teljesítményű és ellenálló hálós szerkezete ellenáll a légköri hatásoknak. Dupla biztonsági rendszere biztosítja, hogy a gyermeked egyedül nem megy a zárt helyiségbe. A játék SGS biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

LINDAM Sure Shut Deco Biztonsági rács
26 190 Ft 23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Lindam Sure Shut Deco biztonsági rács megóvja gyermekét egy esetleges csúnya sérüléstől, melyet például a lépcsőről való lemászás vagy egy nem biztonságos tárgy, bútor miatt szerezhet. Egyszerűen felszerelhető, rögzíthető falhoz, ajtókerethez. Stabil szerkezetű, modern kialakításának köszönhetően beleillik szinte bármilyen környezetbe.

BabyDan Designer NEW Ajtórács, 69,1-75,8 fa
21 600 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BabyDan Designe biztonsági rács ideális a lépcsők lezárásához gyermekünk védelmében. A rács egy egyedülálló kombinációja a bükkfának és a világosszürke műanyagnak, így esztétikai szempontból is mutatós ugyanakkor tökéletesen ellátja biztonsági feladatait.Mindkét oldalról nyitható és dupla biztonsági zárszerkezettel rendelkezik, így gyermekünk nem tudja egyedül kinyitni a rács ajtaját.

AT4 biztonsági korlátok 73 - 110 cm, EXXENTIEL
19 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csak egy pillanat figyelmetlenség és a kis felfedeződ azonnal kutatásba lendül. Ezt hatékonyan megakadályozza az AT4 ESSENTIEL biztonsági korlát. A sorompó bármilyen belső lépcsőhöz vagy akár nem biztonságos helyiségben is használható.

Reer Leesésgátló Trend ajtó/lépcső, fa
49 690 Ft

Újdonság

Leesésgátló ajtókeretekre vagy lépcsőkre történő felszereléshez. EasyFix szerelőrendszer. Állítható szélesség 76 és 106 cm között. Kiváló minőségű alumínium sín. Reer Leesésgátló Trend ajtó/lépcső, fa, antracit színben, telepítéshez szükséges kiegészítőkkel.

Hauck Open´n Stop Biztonsági ajtórács
9 990 Ft

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást, így bármikor könnyen áthelyezhető. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

BabyDan NewFlex M Biztonsági rács, 90-140 cm
25 899 Ft

2 év garancia

BabyDan NewFlex M Biztonsági rács rendkívül rugalmas, mivel számtalan kialakítási lehetőséggel rendelkezik. Illeszkedik szabálytalan, szélesebb elemekhez, mint a kandallóhoz, illetve kiválóan elválaszthatóak vele az ajtók, a szobák és a lépcsőházak is, megakadályozva ezzel a kisgyerekek számára veszélyes helyek megközelítését. Az ajtaja mindkét irányba kiválóan nyitható, fémszerkezetű, gyerekzárral ellátott.

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács + 9 cm toldó
15 990 Ft

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács + 9 cm toldó segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez. A biztonsági ajtórácshoz egy 9 cm-es toldó is tartozik, mellyel a rács mérete tovább növelhető.