-7%
Flexi Fit Biztonsági rács, Fekete
450x

BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács

19 490 Ft
17 990 Ft
Ingyen szállítás

BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács kiváló választás, ha veszélyes helyektől, pl. lépcsőtől szeretné távol tartani gyermekét. 67–105,5 cm-es nyílás befedésére alkalmas, könnyedén az ajtókerethez illeszthető. 74 cm magas, több színben kapható.

Forgalmazó: MALL
BabyDan No Trip metal white 72-78,5 cm, kerítés

BabyDan No Trip metal white 72-78,5 cm, kerítés

13 490 Ft

BabyDan No Trip Barrier a gyermekek biztonsága érdekében. Úgy tervezték, hogy bebiztosítsa a szobát, a lépcsőházat vagy a házat a gyermekek és a négylábú háziállatok behatolásával szemben. Ez egy csavarozott fémkorlát, amely 72 – 78,5 cm-es lyukakhoz illeszkedik. A Well Tripnek nincs rögzítő kerete, így nem kell átmenni a sorompón, és nem fogsz megbotlani, amikor áthaladsz a biztonsági korláton.

Forgalmazó: MALL
Danamic 73-93,5 cm biztonsági ajtórács toldóval együtt, fehér
65x

BabyDan Danamic 73-93,5 cm biztonsági ajtórács toldóval együtt, fehér

21 990 Ft
Ingyen szállítás

BabyDan Danamic biztonsági ajtórács 2 darab 7 cm-es toldóval együtt. Hagyományos, önfeszítő rendszerű biztonsági fém ajtórács fényjelzővel. Ez az ajtórács önfeszítéssel rögzíthető, szerelése egyszerűen, szerszámok használata nélkül történik. 73–93,5 cm-es ajtónyílásba alkalmas.

Forgalmazó: MALL
Hauck Woodlock 2 silver

Hauck Woodlock 2 silver

23 490 Ft
Ingyen szállítás

Woodlock biztonsági rács 2 a Hauck márkától, amely praktikus segítőtárs minden háztartásban, nem csak a lépcsőknél. Biztosítsd be a lépcsőt vagy azt a helyet, ahová nem szeretnéd, ha kíváncsi gyermeked bejutna és esetleg megsérülne. Az akadály használható a háziállatok bejutásának megakadályozására is.

Forgalmazó: MALL
Open´n Stop Biztonsági ajtórács
366x

Hauck Open´n Stop Biztonsági ajtórács

13 990 Ft

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást, így bármikor könnyen áthelyezhető. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

Forgalmazó: MALL
Close'n Stop Biztonsági ajtórács + 9 cm toldó
79x

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács + 9 cm toldó

18 490 Ft

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács + 9 cm toldó segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez. A biztonsági ajtórácshoz egy 9 cm-es toldó is tartozik, mellyel a rács mérete tovább növelhető.

Forgalmazó: MALL
Stop N Safe 2020 korlát + 21 cm, meghosszabbítás, fehér
91x

Hauck Stop N Safe 2020 korlát + 21 cm, meghosszabbítás

21 990 Ft

Ajtózár kettős biztonsági zárral rendelkezik a nyitás ellen. Mindkét irányba nyitható. Alkalmas ajtófélfa, falak és lépcsők közé szerelésre. A Hauck Stop N Safe 2020 korlát + 21 cm, rendkívül stabil és csavarokkal csavarozható, fúrás nélkül.

Forgalmazó: MALL
WEBABY biztonsági korlát, EXTRA LARGE 73-152, fehér
2x

AT4 WEBABY biztonsági korlát, EXTRA LARGE 73-152

29 990 Ft
Ingyen szállítás

Az AT4 márka WEBABY Extra Large biztonsági korlátja megvédi gyermeked a veszélyes lépcsőktől és nem biztonságos helyiségektől. Ez a korlát lehetővé teszi, hogy bezárd azt a területet, ahová nem szeretnéd, hogy gyermeked odamenjen. Minden belső térbe illik

Forgalmazó: MALL
DECO POP biztonsági akadály, természetes
61x

Badabulle DECO POP biztonsági akadály

18 190 Ft
17 990 Ft

A Badabulle márkájú biztonsági akarály 63 – 106 cm tartományú résekbe alkalmas. Az akadályt egyszerűen rögzítheted csavarok segítségével kevesebb, mint 10 perc alatt. A felszerelés függvényében két nyítási mód közül választhatsz.

Forgalmazó: MALL
Hauck Stop N Safe 2020 korlát, ezüst
33x

Hauck Stop N Safe 2020 korlát

14 990 Ft

Ajtó korlát kettős biztonsági zárral rendelkezik a nyitás ellen. Mindkét irányba nyitható. Alkalmas ajtófélfa, falak és lépcsők közé szerelésre. A Hauck Stop N Safe 2020 korlát rendkívül stabil és csavarokkal csavarozható, fúrás nélkül.

Forgalmazó: MALL
LINDAM Gyerek biztonsági rács Easy Fit Plus Deluxe
134x

LINDAM Gyerek biztonsági rács Easy Fit Plus Deluxe

20 990 Ft
Ingyen szállítás

Elég lehet egy pillanatnyi figyelmetlenség, és kis gyerkőcöd észrevétlenül elindul majd egy kockázatos felfedező úton. A biztonsági rács megakadályozza, hogy gyermeked egyedül fedezze fel a lépcsők világát vagy a nem éppen biztonságos lakótereket.

Forgalmazó: MALL
Hauck Wood Lock Biztonsági ajtórács
22x

Hauck Wood Lock Biztonsági ajtórács

16 490 Ft

Hauck Wood Lock Biztonsági ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat, folyósókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Az ajtórács praktikusan, fúrás és csavarozás nélkül, feszítéses rögzítéssel szerelhető fel, így bármikor könnyen áthelyezhető. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

Forgalmazó: MALL