BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

BabyDan Flexi Fit Biztonsági rács kiváló választás, ha veszélyes helyektől, pl. lépcsőtől szeretné távol tartani gyermekét. 67–105,5 cm-es nyílás befedésére alkalmas, könnyedén az ajtókerethez illeszthető. 74 cm magas, több színben kapható.

LINDAM Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács
15 690 Ft

2 év garancia

Lindam Easy Fit Plus Deluxe Biztonsági rács magasabb kialakítású a hagyományos biztonsági rácsoknál, az ajtó 75–82 cm szélességű, toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető, gyerekzárral ellátott, falhoz, ajtókerethez fúrás nélkül is rögzíthető. Felnőttek számára egy kézzel nyitható és csukható mindkét irányba.

ZOPA Korlát Smart Close

ZOPA Korlát Smart Close

Értékelés: 4,4
16 990 Ft

Zopa korláta Smart Close egy meghosszabbítható fém korlát, automatikus lezárással, amely elosztja a teret, az elképzelésed szerint. A kezelését megkönnyíti az egy kézzel való kinyitása. Alkalmas 75 – 96 cm nyílásokhoz.

BabyDan Danamic 73-93,5 cm biztonsági ajtórács toldóval együtt, fehér
16 990 Ft

BabyDan Danamic biztonsági ajtórács 2 darab 7 cm-es toldóval együtt. Hagyományos, önfeszítő rendszerű biztonsági fém ajtórács fényjelzővel. Ez az ajtórács önfeszítéssel rögzíthető, szerelése egyszerűen, szerszámok használata nélkül történik. 73–93,5 cm-es ajtónyílásba alkalmas.

Hauck Open´n Stop Biztonsági ajtórács
9 990 Ft

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást, így bármikor könnyen áthelyezhető. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

Hauck Open´n Stop Safety 2020 ajtórács, +21 cm toldó
13 890 Ft

Biztonsági ajtórács nyitásgátló biztonsági zárszerkezettel. Hatékonyan megelőzi a gyermek kijutását a helységből. Mindkét irányba nyitható. A Hauck Open´n Stop Safety 2020 ajtórács, +21 cm toldó egy rendkívül stabil és egyszerűen beszerelhető rács.

LINDAM Biztonsági rács

LINDAM Biztonsági rács

Értékelés: 4,5
19 290 Ft

2 év garancia

Lindam Biztonsági rács olyan ajtóra, lépcsőre, egyéb helyekre szerelhető, amelyek veszélyesek lehetnek a kisgyermek számára. Négy fogantyújával könnyen felszerelhető. Egyedülálló mechanizmusának köszönhetően gyors nyitást és zárást tesz lehetővé. Biztonsági zárjának köszönhetően a kicsik nem tudják kinyitni.

Reer Gyerekvédő fal DL Plexi
57 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerekvédő fal, ami az ajtókerethez és a lépcsőkhöz rögzíthető. Erős akril üveg. Easy Shut-lock lezáró rendszer. A szélessége 76 és 96,5 cm között állítható. Lehetőség a meghosszabbítására 7 cm-rel 2 kiterjesztés segítségével. Az antracit színű Reer Gyerekvédő fal Puristic DL Plexi a felszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt van kézbesítve.

BabyDan Flex L Biztonsági rács
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

BabyDan Flex L Biztonsági rács rugalmasan kombinálható panelekből álló eszköz, amely számtalan módon felhasználható. Könnyedén alakítható, össze- és szétszerelhető, áthelyezhető, hogy távol tartsa a kíváncsi gyermekeket a lépcsőktől, kályháktól, ajtónyílásoktól és egyéb veszélyes helyektől. Az egyetlen szabadon variálható biztonsági berendezés, amely minden Európai uniós előírásnak megfelel.

BabyDan Biztonsági babarács New Flex M 90-140 cm
28 690 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Babydan biztonsági babarács Flex M a Babydantól. Rendkívül rugalmas. Alkalmas kandalló körül, széles és szabálytalan ajtókhoz és lépcsőkhöz, vagy szoba elválasztóként is használható. Nyílás 90 – 140 cm.

BabyDan Guard Me Biztonsági rács
24 300 Ft

2 év garancia

Babydan Guard Me Biztonsági rács megóvja gyermekünket a különféle veszélyektől. Több éves teszteléssel jött létre ez a technológia, mely könnyen kiépíthető a lakás bármely pontján.Rugalmas, mégis erős tartással rendelkezik és kinyitott állapotban szinte egybeolvad a fallal, minőségi PVC anyagának köszönhetően pedig hosszantartó tartós használatot biztosít.

LINDAM Sure Shut Porte Biztonsági rács
17 690 Ft

2 év garancia

Lindam Sure Shut Porte biztonsági rács kiváló megoldás arra, hogy a gyermeket megóvjuk a veszélyes helyre jutástól. Ezzel a biztonsági ráccsal elzárható előle a lépcső, szobarész, vagy sarok, így a kicsi biztonságosan mozoghat a lakásban. Egyszerűen felszerelhető, stabil szerkezetű, ajtókeretbe, átjáróba könnyen illeszthető.

Reer Leesésgátló Trend ajtó/lépcső, fa
49 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Leesésgátló ajtókeretekre vagy lépcsőkre történő felszereléshez. EasyFix szerelőrendszer. Állítható szélesség 76 és 106 cm között. Kiváló minőségű alumínium sín. Reer Leesésgátló Trend ajtó/lépcső, fa, antracit színben, telepítéshez szükséges kiegészítőkkel.

BabyDan Premier Pet gate ajtórács
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a fém ajtóra vagy lépcsőre alkalmas rács egyedüli integrációs rendszerrel ellátott, közvetlenül a korlátra rögzül úgy, hogy azonnal láthatod, hogy jól rögzítetted-e. 105 cm-es magasságának köszönhetően kutyák ellen is megfelelő.

Hauck Stop N Safe 2020 korlát

Hauck Stop N Safe 2020 korlát

Értékelés: 4,7
11 990 Ft

Ajtó korlát kettős biztonsági zárral rendelkezik a nyitás ellen. Mindkét irányba nyitható. Alkalmas ajtófélfa, falak és lépcsők közé szerelésre. A Hauck Stop N Safe 2020 korlát rendkívül stabil és csavarokkal csavarozható, fúrás nélkül.

Reer Basic Simple-Lock Ajtórács, Fa
18 990 Ft

2 év garancia

Reer Basic Simple-Lock ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például bizonyos ajtókat, lépcsőket gyermeke elől. Mivel nem rendelkezik küszöbbel, lépcső tetejére is használható. Szélessége állítható 64,5 és 106 cm között, anyaga fa. Megfelel az EN 1930: 2011 szabványnak.

Reer T Active-Lock Biztonsági babarács, Fém
21 490 Ft

2 év garancia

Reer T Active-Lock babarács dupla kivitelezésének köszönhetően lépcsőnél és ajtóknál egyaránt használható. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást. Hármas Active-Lock zárórendszere teszi tökéletesen biztonságossá és hatékonnyá.

Lascal Kiddy Guard Avant Biztonsági babarács
45 399 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lascal Kiddy Guard Avant biztonsági ajtó segítségével könnyen elválaszthatunk szobákat illetve lépcsőházakat, hogy garantáljuk gyermekünk számára a biztonságos környezetet. Néha elég egy figyelmetlen pillanat és máris megtörténhet a baj, mikor csöppségünk elindul saját kis felfedező útjára – a Kiddy Guard Avant biztonsági ajtó segítségével ez végre kiküszöbölhető. Amikor épp nincs rá szükség, a tárolás sem jelent gondot, hiszen görgői segítségével teljesen eltűnik egy kisebb oszlopban. Könnyedén zárható és nyitható, amikor csak szükséges, a véletlen kinyílást pedig a biztonsági zár akadályozza meg. Ideális lehet bárhol, bármikor, akár nagyszülőknél, akár nyaraláson vagy bárhol, ahol a család rövid ideig tartózkodik. Az új elegáns dizájn a modern és klasszikus otthonokba is tökéletesen beleillik. Egy kézzel is könnyen kezelhető, még automatikus zárral is rendelkezik.

Hauck Stop N Safe 2020 korlát + 21 cm, meghosszabbítás
16 190 Ft

Ajtózár kettős biztonsági zárral rendelkezik a nyitás ellen. Mindkét irányba nyitható. Alkalmas ajtófélfa, falak és lépcsők közé szerelésre. A Hauck Stop N Safe 2020 korlát + 21 cm, rendkívül stabil és csavarokkal csavarozható, fúrás nélkül.

Reer Basic TwinFix Active-Lock Biztonsági rács
19 590 Ft

2 év garancia

Reer Basic TwinFix Active-Lock Biztonsági rács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például bizonyos ajtókat, lépcsőket gyermeke elől. Mivel nem rendelkezik küszöbbel, lépcső tetejére is helyezhető. Szélessége állítható 73 és 104,5 cm között, anyaga minőségi fenyőfa.

Reer Basic Simple Lock Fém biztonsági rács
15 590 Ft

2 év garancia

Reer Basic Simple Lock Biztonsági rács használatával a lakás veszélyes területei könnyedén elzárhatóak a gyerekek elől. Küszöbbel nem rendelkezik, így biztonságosan használható kerekesszékkel is. 4 ponton rögzítendő, Simple Lock zárórendszere pedig egyszerűen nyitható a szülők számára.

Hauck Stop N Safe 2020 korlát + 9 cm, meghosszabbítás
14 490 Ft

Ajtózár kettős biztonsági zárral rendelkezik a nyitás ellen. Mindkét irányba nyitható. Alkalmas ajtófélfa, falak és lépcsők közé szerelésre. A Hauck Stop N Safe 2020 korlát + 9 cm, rendkívül stabil és csavarokkal csavarozható, fúrás nélkül.

Reer Active-Lock Biztonsági babarács
18 400 Ft

2 év garancia

Reer Active-Lock biztonsági babarács használata esetén meggyőződhetünk arról, hogy gyermekünk nem indul el egyik pillanatról a másikra a biztonságos szobából a veszélyes lépcső vagy a nem biztonságos bútorok, tárgyak felé. Egyszerűen felszerelhető, akár még fúrnunk sem kell a folyamat során. Stabil szerkezetű, bükkből készült, tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

Hauck Wood Lock Biztonsági ajtórács
14 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hauck Wood Lock Biztonsági ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat, folyósókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Az ajtórács praktikusan, fúrás és csavarozás nélkül, feszítéses rögzítéssel szerelhető fel, így bármikor könnyen áthelyezhető. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

BabyDan Danamic Biztonsági rács
15 490 Ft

2 év garancia

A BabyDan Danamic biztonsági ajtó ideális a lépcsők lezárásához gyermekünk védelmének érdekében. A rács automatikus bezáródási rendszerrel rendelkezik, így óvja gyermekünket az esetleges sérülésektől.Szerszám nélkül is könnyedén felszerelhetjük.

BabyDan Flexi Fitt Babarács, 72,1-110 cm, Bükk
20 890 Ft
+ ingyen szállítás

BabyDan Flexi Fitt biztonsági babarács használata esetén meggyőződhetünk arról, hogy gyermekünk nem indul el egyik pillanatról a másikra a biztonságos szobából a veszélyes lépcső vagy a nem biztonságos bútorok, tárgyak felé. Egyszerűen felszerelhető, akár még fúrnunk sem kell a folyamat során. Stabil szerkezetű, bükkből készült, tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

LINDAM Sure Shut Orto Biztonsági rács
17 490 Ft

2 év garancia

Lindam Sure Shut Orto védőrács egy kézzel nyitható mindkét oldalon, majd automatikusan visszazárul. Az ajtó maga 75–82 cm szélességig állítható, illetve toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető,gyerekzárral ellátott, ajtókerethez, falhoz fúrás nélkül rögzíthető.

BabyDan Designer NEW Ajtórács, 69,1-75,8 fa
21 490 Ft

2 év garancia

A BabyDan Designe biztonsági rács ideális a lépcsők lezárásához gyermekünk védelmében. A rács egy egyedülálló kombinációja a bükkfának és a világosszürke műanyagnak, így esztétikai szempontból is mutatós ugyanakkor tökéletesen ellátja biztonsági feladatait.Mindkét oldalról nyitható és dupla biztonsági zárszerkezettel rendelkezik, így gyermekünk nem tudja egyedül kinyitni a rács ajtaját.

Reer Leesésgátló ClearVision ajtó/lépcső, plexi
78 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Leesésgátló ajtókeretekre vagy lépcsőkre történő felszereléshez. EasyFix szerelőrendszer. Erős akril üveg. Állítható szélesség 74 és 100 cm között. Reer Leesésgátló ClearVision ajtó/lépcső, plexi, antracit színben, telepítéshez szükséges kiegészítőkkel.

LINDAM Sure Shut Deco Biztonsági rács
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Lindam Sure Shut Deco biztonsági rács megóvja gyermekét egy esetleges csúnya sérüléstől, melyet például a lépcsőről való lemászás vagy egy nem biztonságos tárgy, bútor miatt szerezhet. Egyszerűen felszerelhető, rögzíthető falhoz, ajtókerethez. Stabil szerkezetű, modern kialakításának köszönhetően beleillik szinte bármilyen környezetbe.

BabyDan Ajtórács Premier Pet gate
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a fém ajtó- vagy lépcsőrács egyedülálló azzal, hogy a nyomásjelző rendszert közvetlenül beépíti az akadály szerkezetébe, így egy pillanat alatt megnézheted, hogy megfelelően és biztonságosan van-e rögzítve. 105 cm magassága miatt kutyák elleni védelemre szolgál. Az ár 1 db meghosszabbítót is magába foglal.

Lascal Kiddy Guard Accent, baba biztonsági ajtó
38 490 Ft

2 év garancia

Lascal Kiddy Guard Accent baba biztonsági ajtó használata nagyon egyszerű és problémamentes. Az új, elegáns kivitel a modern és klasszikus otthonokba tökéletesen illik. Egyszerűen felszerelhető ajtóhoz, lépcsőhöz és falhoz is egyaránt. A 100 cm szélességű és 80 cm magasságú biztonsági ajtót egy kézzel könnyen lehet kezelni, de gyermeke védelméért automatikus zárral is rendelkezik.

BabyDan Avantgarde biztonsági korlát, 71-78 cm
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babydan Avantgarde biztonsági korlát egy kézzel nyitható és csukható mindkét oldalon. Az ajtó maga 71–78 cm szélességig állítható, illetve toldók segítségével szélesebb helyre is helyezhető. Egyszerűen felszerelhető, ajtókerethez, átjáróhoz rögzíthető.

AT4 biztonsági korlátok 73 - 110 cm, EXXENTIEL
18 390 Ft

Csak egy pillanat figyelmetlenség és a kis felfedeződ azonnal kutatásba lendül. Ezt hatékonyan megakadályozza az AT4 ESSENTIEL biztonsági korlát. A sorompó bármilyen belső lépcsőhöz vagy akár nem biztonságos helyiségben is használható.

Badabulle DECO POP biztonsági akadály
18 190 Ft
+ ingyen szállítás

A Badabulle márkájú biztonsági akarály 63 – 106 cm tartományú résekbe alkalmas. Az akadályt egyszerűen rögzítheted csavarok segítségével kevesebb, mint 10 perc alatt. A felszerelés függvényében két nyítási mód közül választhatsz.

ZOPA Védőkorlát Smart Wood
20 990 Ft

A Zopa Smart Wood védőkorlát egy kiterjeszthető korlát, amely felosztja a helyet elképzelésed szerint. A kezelését megkönnyíti az egy kézzel való nyithatóság Alkalmas nyílásokhoz 60-tól egészen 97cm-ig

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács + 9 cm toldó
15 990 Ft

Hauck Close'n Stop Biztonsági ajtórács + 9 cm toldó segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például ajtókat vagy lépcsőket gyermeke elől. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást. Stabil szerkezetű, modern kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez. A biztonsági ajtórácshoz egy 9 cm-es toldó is tartozik, mellyel a rács mérete tovább növelhető.

Hauck Open´n Stop Safety 2020 ajtórács, +9 cm toldó
12 390 Ft

Biztonsági ajtórács nyitásgátló biztonsági zárszerkezettel. Hatékonyan megelőzi a gyermek kijutását a helységből. Mindkét irányba nyitható. A Hauck Open´n Stop Safety 2020 ajtórács, +9 cm toldó egy rendkívül stabil és egyszerűen beszerelhető rács.

Lionelo TULIA gyermek védőkorlát
26 190 Ft

Gyermek védőkorlát TULIA tökéletes megoldás a gyermek biztonsága érdekében. Nagy teljesítményű és ellenálló hálós szerkezete ellenáll a légköri hatásoknak. Dupla biztonsági rendszere biztosítja, hogy a gyermeked egyedül nem megy a zárt helyiségbe. A játék SGS biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.