Batman: Gyilkos tréfa

Batman: Gyilkos tréfa

A kritikailag elismert DC Comics képregény alapján és Bruce Timm executive producer közreműködésével készült Batman: Gyilkos tréfa a Bűn Bohóchercege sötét elméjébe tesz vérfagyasztó utazást. Megismerheted a szerény kezdeteket, amikor a Joker még csak egy munkanélküli komikus volt, és azt a pillanatot, amikor a Sötét Lovaggal való végzetes találkozás mindent megváltoztatott. Most pedig, az Arkham Elmegyógyintézetből történő szökését követően a Joker be akarja bizonyítani, hogy egyetlen rossz nap bárkiből olyan őrültet faraghat, mint amilyen ő maga. Vajon képes lesz-e Batman megakadályozni őt, mielőtt végrehajthatná elátkozott tervét, melynek célpontja Gordon felügyelő? Barbara Gordon, azaz a Batgirl magával ragadó bevezetőjével, továbbá Batman eredeti hangjaként Kevin Conroyjal, a Joker szerepében Mark Hamill-lal és Batgirlként Tara Stronggal ez a lehengerlően erőteljes film bemutatja egy szupergonosz születését és egy hős küzdelmét, melyet olyan fordulat zár, amire nincsenek szavak! További információ

1990
Márka: Katalógus száma: 956016

1 990 Ft ÁFA-val

Raktáron – Átvehető akár: holnap

Mikor kapom meg a terméket?

A termék budapesti MALL.HU raktárunkban van készleten, így készen áll az azonnali szállításra az Ön részére.

Személyes átvétel Budapesten várhatóan: holnap
Szállítás futárral Budapestre várhatóan: holnap
Szállítás futárral vidékre várhatóan: holnap

A fenti feltételek házhoz szállítás esetén 14:00 óráig elküldött, utánvéttel történő rendelés esetén érvényesek, az adott napon történő megrendelés és a rendelési határidők betartása mellett munkanapokon. Személyes átvétellel rendelt termék esetén az időpont 11:00 órára módosul. A pontos átvételi időpontról SMS-ben és e-mailben értesítjük.

Leírás

Termékleírás

Batman: Gyilkos tréfa

16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Tartalom

A kritikailag elismert DC Comics képregény alapján és Bruce Timm executive producer közreműködésével készült Batman: Gyilkos tréfa a Bűn Bohóchercege sötét elméjébe tesz vérfagyasztó utazást. Megismerheted a szerény kezdeteket, amikor a Joker még csak egy munkanélküli komikus volt, és azt a pillanatot, amikor a Sötét Lovaggal való végzetes találkozás mindent megváltoztatott. Most pedig, az Arkham Elmegyógyintézetből történő szökését követően a Joker be akarja bizonyítani, hogy egyetlen rossz nap bárkiből olyan őrültet faraghat, mint amilyen ő maga. Vajon képes lesz-e Batman megakadályozni őt, mielőtt végrehajthatná elátkozott tervét, melynek célpontja Gordon felügyelő? Barbara Gordon, azaz a Batgirl magával ragadó bevezetőjével, továbbá Batman eredeti hangjaként Kevin Conroyjal, a Joker szerepében Mark Hamill-lal és Batgirlként Tara Stronggal ez a lehengerlően erőteljes film bemutatja egy szupergonosz születését és egy hős küzdelmét, melyet olyan fordulat zár, amire nincsenek szavak!

Rendező

Sam Liu

Szereplők

  • Rajzfilm figurák

Részletes jellemzők

Formátum:
  • DVD
Hangok:
Dolby Digital
  • magyar – Dolby Digital 5.1
  • angol – Dolby Digital 5.1
Felirat:
  • magyar
  • angol
Képarány
  • 16:9
  • 1.78:1
Játékidő:
  • 74 PERC

Paraméterek

%2% paraméterei

3D nem
Műfaj akció
Hang EN 5.1, HU 5.1
Feliratok angol, magyar
Lemez formátum dvd
Csomagolás vékony dobozos kiadás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.