Einhell Köszörűgép Aku TE-OS 18/1 Li-Solo Expert Plus
14 090 Ft 12 490 Ft

Rezgő köszörűgép robosztus alumínium konstrukcióval, melyet a Power X-Change sorozat már jól ismert, 18V-os akkumulátora működteti. Ideális segítség az éles részek tisztításához fabútorok renoválásakor. Az Einhell Köszörűgép Aku TE-OS 18/1 Li-Solo Expert Plus az otthoni lakberendezési felszerelés alapvető kelléke.

BOSCH EasySander 12 Akkus multicsiszoló (akku és töltőegység nélkül)
22 990 Ft
Ingyen szállítás

Bosch EasySander 12 Akkus multicsiszoló egyszerre erőteljes és kényelmes, hisz PowerAutomatic funkcióval rendelkezik. Ha a felhasználó növeli a rányomást, a készülék automatikusan növeli a lemunkálási teljesítményt. A kompakt, kézreálló és mobil multicsiszoló elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken történő csiszoláshoz és polírozáshoz alkalmas.

BOSCH PSM 18 LI (2,5 Ah) Multicsiszoló
57 990 Ft
Ingyen szállítás

3 év garancia

A kompakt és nagy teljesítményű Bosch PSM 18 LI (2,5 Ah) Multicsiszolóval ergonomikus kialakítása és a kétrészes csiszolótalp révén a nehezen elérheto helyek is polírozhatók vagy csiszolhatók. PowerAutomatic funkciója nyomás hatására automatikusan növeli a lemunkálási teljesítményt.A Bosch Multicsiszolónak különösen hosszú élettartamot biztosít az elektronikus cellavédelem (ECP) és a lítium ion technológia. Csiszolópapírja a tépőzáras megoldásnak köszönhetően könnyen cserélhető.