Extrastore Indító egyenirányító + kompresszor + LED lámpa + USB

Extrastore Indító egyenirányító + kompresszor + LED lámpa + USB

Száma: 31221000
Közvetlenül partnerünktől
AZ 1-BEN AUTÓBEINDÍTÓ TÖLTŐ JUmperrel, KOMPRESSZORVAL, LED-VILÁGÍTÁSSAL ÉS USB-vel Csúcsáram: 400 A Indítóáram: 900 A Akkumulátor: DC 12 V, 20 Ah Légkompresszor: 250 PSI LED világítás: 15 LED A CSOMAGTÖLTŐ ELŐNYEI 5 IN11 BASS POLSKA A Bass Polska többfunkciós indítóberendezés lehetővé teszi az autó További információ
39 710 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Extrastore Sp. z o.o.

Partnerünk által szállítva

2023.6.05 - 2023.6.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Extrastore Sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31221000

Leírás

AZ 1-BEN AUTÓBEINDÍTÓ TÖLTŐ JUmperrel, KOMPRESSZORVAL, LED-VILÁGÍTÁSSAL ÉS USB-vel Csúcsáram: 400 A Indítóáram: 900 A Akkumulátor: DC 12 V, 20 Ah Légkompresszor: 250 PSI LED világítás: 15 LED A CSOMAGTÖLTŐ ELŐNYEI 5 IN11 BASS POLSKA A Bass Polska többfunkciós indítóberendezés lehetővé teszi az autó indítását, a telefon töltését, az út megvilágítását és a gumiabroncsok felfújását. Vészhelyzetekben pótolhatatlannak bizonyul egy multifunkcionális egyenirányító indítással, érdemes kéznél tartani az autó csomagtartójában vagy a garázsban. USB csatlakozó. 12V kimeneti aljzat Fordított polaritásjelző. Akkumulátor töltöttségi szint jelző. AC töltő adapter. Átkötő kábelek biztonsági kapcsolóval/kikapcsolóval.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.