iPhone 6S Plus Baterie 2750mAh li-Pol (Bulk) 29335

iPhone 6S Plus Baterie 2750mAh li-Pol (Bulk) 29335

Száma: 974036
Akumulátor Phone 6S Plus Baterie 2750mAh li-Pol OEM (Bulk). Az akkumulátor extrém alacsony súlyú, gyorstöltéssel és alacsony energiavesztéssel, **jobb menettel alacsony hőmérséklet mellett. Csúcsminőségű telefonok számára ajánlott. További információ
5 690 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 974036

Leírás

iPhone 6S Plus Baterie 2750mAh li-Pol (Bulk) 29335

Akumulátor Li-Pol

Lithium-polymer akkumulátor (Li-Pol) egy tölthető elem, amely hosszú élettartamával, gyorstöltéssel és figyelemreméltóan hosszan élettartammal tűnik ki. A Li-Ion akkumulátorral egyforma kapacitás mellett a Li-Pol cellák akár 20%-al könnyebbek. Szerkezete továbbá hajlítható. Egy modern és nagyon közkedvelt akkumulátor. 

Árban kedvező BULK csomagolásban, vagy egyszerű zacskóban. 

Jó tanács: Minden új akkumulátor a hétköznapi használat előtt jó formázni / kalibrálni. Az akkumulátort egészen merítse le, amíg az eszköz magától egészen le nem merül. Ezt követően az eszközt csatlakoztassa elektromos dugaljhoz és a megszakítás vagy használat nélkül töltse fel az akkumulátort 100%-ra, legjobb ha rövid időnként feltölti. Ismételje meg legalább kétszer egymás után. Ezzel a folyamattal az akkumulátor minden elektronjának mozgását lehetővé teszi, amely elengedhetetlen az akkumulátor kapacitásának helyes megőrzése érdekében.
Töltéshez eredeti Apple töltő birtoklása szükséges.

– Kompatibilitás:

  • Apple iPhone 6S Plus
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.