Apple iPhone SE Akkumulátor

Márka: Apple Katalógus száma: 974320
Apple iPhone SE Akkumulátor

Apple iPhone SE Akkumulátor

Az Apple iPhone SE Akkumulátor kiváló minőségű, megbízható teljesítményt és hosszú akkumulátor-élettartamot nyújt telefonja számára. Az utángyártott akkumulátor Apple iPhone SE típusú készülékekhez készült. Az akkumulátor kapacitása: 1624 mAh. További információ

3790

3 790 Ft ÁFA-val Piaci ár: 4 805 Ft, Megtakarítás: 1 015 Ft (21 %)

Leírás

Termékleírás

Az Apple iPhone SE Akkumulátor jellemzői:

  • Utángyártott akkumulátor
  • Kapacitás: 1624 mAh
  • Feszültség: 3,8 V
  • Kompatibiliás: Apple iPhone SE
  • Technológia: Li-Ion Polymer
  • Eredeti Apple töltővel használandó!

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Apple iPhone SE

Hasonló termékek

SAMSUNG EB-L1G6LLU Akkumulátor, 2100 mAh, Li-ion (Galaxy S III)
3 290 Ft

Ha Samsung Galaxy S III készüléke már túl hamar lemerül, vagy nem töltődik fel megfelelően, itt az ideje, hogy kicserélje az akkumulátort. Ennél a modern technológiával készült akkumulátornál nem lép életbe a „memória-effektus“, azaz akkor is teljes kapacitással működik, ha a legutóbbi töltés előtt nem merült le 100%-ig. A Li-ion technológia hosszú élettartamot garantál.


Nokia BL-5BT Eredeti Li-ion akkumulátor Nokia 2600c-hez,870 mAh
2 480 Ft

1 990 Ft

A Nokia BL-5BT Eredeti Li-ion akkumulátor Nokia 2600c-hez,870 mAh tökéletes választás régi, elhasználódott akkumulátora helyett, hiszen gyors és olcsó megoldást kínál a problémára. Ez a Li-ion akkumulátor lassan veszíti el töltését. A hosszabb élettartam elérése érdekében ne hagyja teljsen lemerülni és ne töltse túl az akkumulátort! A 40% töltöttségi szint körüli, hideg (kb. 0°C), száraz helyen való tárolás lassítja az öregedési folyamatot. Élettartama akár 1200 töltési ciklusig is kitart. Ez az akkumulátor a Nokia 2600c mobiltelefonnal kompatibilis.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.