Scheppach Akkus rezgőcsiszoló CFS135-20LI
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt rezgőcsiszoló, amely elér a kezelt anyag sarkaiba is a háromszöges felületének köszönhetően. Soft Start funkció a lágy indulásért. A rezgések száma 11 000 rezgés/perc. A Scheppach Akkus rezgőcsiszoló CFS135–20LI csiszolófelülete 135 × 95 mm, a súlya pedig mindössze 0,8 kg.

BOSCH EasySander 12 Akkus multicsiszoló (akku és töltőegység nélkül)
22 990 Ft

Bosch EasySander 12 Akkus multicsiszoló egyszerre erőteljes és kényelmes, hisz PowerAutomatic funkcióval rendelkezik. Ha a felhasználó növeli a rányomást, a készülék automatikusan növeli a lemunkálási teljesítményt. A kompakt, kézreálló és mobil multicsiszoló elsősorban a nehezen hozzáférhető helyeken és kis felületeken történő csiszoláshoz és polírozáshoz alkalmas.

BOSCH PSM 18 LI (2,5 Ah) Multicsiszoló
57 990 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

A kompakt és nagy teljesítményű Bosch PSM 18 LI (2,5 Ah) Multicsiszolóval ergonomikus kialakítása és a kétrészes csiszolótalp révén a nehezen elérheto helyek is polírozhatók vagy csiszolhatók. PowerAutomatic funkciója nyomás hatására automatikusan növeli a lemunkálási teljesítményt.A Bosch Multicsiszolónak különösen hosszú élettartamot biztosít az elektronikus cellavédelem (ECP) és a lítium ion technológia. Csiszolópapírja a tépőzáras megoldásnak köszönhetően könnyen cserélhető.

BOSCH PSM 10,8 LI (2 Ah) Rezgőcsiszoló
38 290 Ft 25 990 Ft

3 év garancia

Bosch PSM 10,8 LI (2 Ah) Rezgőcsiszoló nagy erősségű és kompakt kialakítású litium-ion on technológiájának köszönhetően mindig használatra kész. Csiszolópapírja a tépőzáras megoldásnak köszönhetően könnyen cserélhető. A Bosch rezgőcsiszolóval -ergonomikus kalakítása révén – a nehezen elérhető helyeket is polírozhatók vagy csiszolhatók.