TROPICAL D-Allio Plus Granulat 22g granulált eledel diszkoszhalaknak

TROPICAL D-Allio Plus Granulat 22g granulált eledel diszkoszhalaknak

Száma: 100037306191
Közvetlenül partnerünktől
A Tropical D-Allio Plus Granulat speciális, teljesértékű, szemcsés eledel foghagymával (30%), Discus és más édesvízi és tengeri halak táplálkozási igényeinek megfelelő. A D-Allio Plus Granulat, a régóta ismert és értékes foghagymát tartalmaz. Ez a természetes kiegészít?… További információ
922 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2021.11.02 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100037306191

Leírás

A Tropical D-Allio Plus Granulat speciális, teljesértékű, szemcsés eledel foghagymával (30%), Discus és más édesvízi és tengeri halak táplálkozási igényeinek megfelelő.

A D-Allio Plus Granulat, a régóta ismert és értékes foghagymát tartalmaz. Ez a természetes kiegészítő javítja a halak szervezetét és támogatja az emésztési folyamatot. A magas tápértékű eledel – az optimálisan kiválasztott vitaminok, a mikrorészecskék és a foghagyma természetes jellegzetességei hatása, hogy a D-Allio Plus Granulat alapvető szerepet játszik lábadozáskor, betegség esetén és akklimatizálódáskor.

Etetési útmutató: többször a nap folyamán kis adagokban, ajánlott a Tropical eledel váltogatása.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.