Juwel Akváriumi etető automata
8 590 Ft

Juwel akváriumi etető automata alkalmas lemezes táp, granulátum és tabletta eledel adagolásához. Könnyű programozhatósága biztosítja, hogy beállíthassuk az adagolás idejét és az adagolt táplálék mennyiségét. Egyszerre 30 napnyi táplálék tárolására alkalmas. Szinte az összes fajta akváriumba felszerelhető a belső szelep levételével.

Tetra Test 6in1 Tesztcsík szett (25 ks)
4 490 Ft

Tetra Test 6in1 Tesztcsík szett használatával könnyedén és gyorsan megállapítható az akvárium vizének minősége. Hat vízminőségi értéket mérhet – össz-keménységet, karbonát-keménységet, nitrittartalmat, nitráttartalmat, pH-értéket valamint klórtartalmat. Mérési értékei pontosak. Édesvízi akváriumokhoz ajánlott.

Tetra MC L Mágneses akváriumtisztító
7 290 Ft

A Tetra MC L Mágneses akváriumtisztító kifejezetten gyors és alapos akváriumüveg tiszításra alkalmas. Csíkmentes tiszítást biztosít, anélkül, hogy Önt összekoszolná az akvárium vize. Lebegő, belső része nem kerül érintkezésbe sem homokkal, sem kaviccsal, így nem fogja összekarcolni az üveget. Alkalmas 10 mm vastag üveget tiszítására.

Tetra MC M Mágneses akváriumtisztító
4 290 Ft

A Tetra MC M Mágneses akváriumtisztító kifejezetten gyors és alapos akváriumüveg tiszításra alkalmas. Csíkmentes tiszítást biztosít, anélkül, hogy Önt összekoszolná az akvárium vize. Lebegő, belső része nem kerül érintkezésbe sem homokkal, sem kaviccsal, így nem fogja összekarcolni az üveget. Alkalmas 5 mm vastag üveget tiszítására.

Tetra WaterTest Akvárium vízteszt készlet
10 990 Ft

Tetra WaterTest Akvárium vízteszt készlet használatával könnyedén megállapítható az akvárium vizének össz-keménysége, karbonát-keménysége, pH-értéke valamint nitrit-értéke. Mérési értékei pontosak, nagy kiszerelésének köszönhetően számottevő mennyiségű teszt végezhető el. A reagens anyagokon kívül a készlet tartalmaz egy adagoló fecskendőt, négy küvettát, valamint színkóddal ellátott színskálákat.

Prodac Fondovivo Táptalaj, 8kg
6 290 Ft

A Prodac Fondovivo Táptalaj, remek választás aljzat növényes akváriumokba. Rendkívül porózus szerkezetű, így a növények gyökereit engedi „lélegezni“, valamint szerkezetének köszönhetően, aktívan részt vesz az akvárium szűrésében. Természetes anyagokat, nyomelemeket és ásványi vas formájában, szulfátokat tartalmaz.

Prodac Speedy 6 v 1 Gyors tesztcsík
5 290 Ft

A Prodac Speedy 6 v 1 Gyors tesztcsíkkal egyszerűen mérhető ionok és vegyületek koncentrációja a vízben. Egyszerű a használata. Vegyünk ki egy tesztcsíkot a dobozból és azonnal zárjuk vissza a dobozt. A tesztcsíkot a vízbe vagy az oldatba kell mártani 1 másodpercre, lerázni a felesleges vízcseppet és 1 perc múlva összehasonlítani a színskálával.