HOBBY aquaristic HOBBY Phosphat-Killer 800g alga növése ellen 15.000mg foszfát eltávolításához

Márka: HOBBY aquaristic Katalógus száma: 100037303590

Közvetlenül partnerünktől

HOBBY aquaristic HOBBY Phosphat-Killer 800g alga növése ellen 15.000mg foszfát eltávolításához

Használati utasítás: Phosphat Killer – különlegesen feldolgozot természetes kövek, csökkenti foszfát szintet a vízben. Az első használat előtt átöblítjük vízzel, hogy a víz minősége ne értéktelenődjön. Alkalmas belső valamint külső szűrőkbe, mint az utolsó szűrő r… További információ

5958

5 958 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100037303590

Leírás

Termékleírás

Használati utasítás: Phosphat Killer – különlegesen feldolgozot természetes kövek, csökkenti foszfát szintet a vízben. Az első használat előtt átöblítjük vízzel, hogy a víz minősége ne értéktelenődjön. Alkalmas belső valamint külső szűrőkbe, mint az utolsó szűrő réteg. A vízben lévő foszfát menyisségétől függően ez a termék 6–7 hónapig hatásos 200 l akváriumban. Túladagolás nem lehetséges. A foszfát szintjét rendszeresen ellenőrizzük, hogy időben kicserélhessük a Phosphat killert. A foszfát optimális szintje kb. 0,01 – 0,05 mg/l. 0,1 mg/l szintet a tengerivízű és 0,5 mg/l szintet az édesvizű akváriumban ne lépjük túl. A magas foszfát koncentrációnak a vízben több oka is lehet. A természetes hal és növényi környezetben a foszfát szint nagyon alacsony (0,001–0,01 mg/l). De, az akváriumban gyorsan növekedhet (10–100 szorosan). A magas fosztát szint (túlhaladja a 0,5 mg/l édesvizű és 0,1 mg/l a tengerivizű akváriumban) túlzott alga növekedést okoz. Phosphat Killer hatásosan abszorbeálja a foszfátot és nem bocsátja vissza a vízbe. Ezért optimális körülményeket biztosít a halak és növények életében.

Nefeledje, a halak mennyisége az akváriumban a víz mennyiségétől függ. Altalánosan érvényes: 1cm hal/1 l vízre. Száraz helyen tárolandó, ennek betartásánál a minőség tartalma határtalan.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Akvárium kiegészítő egyéb kiegészítők
Víztisztító igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.