Pacific P-H250W 250-300l hőszabályzós fűtő

Márka: Pacific Katalógus száma: 100037308608

Közvetlenül partnerünktől

Pacific P-H250W 250-300l hőszabályzós fűtő

Biztonsági figyelmeztés: Csak belsőtérben használható. Ellenőrizze le, hogy a feszültség az áramkörben megehyezik-e a címkén feltüntetett feszültséggel. Ha a fűtő csatlakozója vizes ne csatlakoztassa az áramkörbe. Amennyiben hosszabítót használ győződjön meg róla, hogy… További információ

5339

5 339 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100037308608

Leírás

Termékleírás

Biztonsági figyelmeztés: Csak belsőtérben használható. Ellenőrizze le, hogy a feszültség az áramkörben megehyezik-e a címkén feltüntetett feszültséggel. Ha a fűtő csatlakozója vizes ne csatlakoztassa az áramkörbe. Amennyiben hosszabítót használ győződjön meg róla, hogy elegendő a terhelhetősége. A fűtő csak víz alatt üzemelhet. Az akváriummal való manipuláció előtt az összes elektronikus fogyasztót le kell csatlakozatani az áramkörből. Ha viz kerül a konnektorba először a főkapcsolót kell kikapcsolni csak ez után lehet a fogyasztót kihúzni a konnektorból. Mielőtt a fűtőt kivenné a vízből várjon 30 percet míg kihűl a kikapcsolás után.Semmiféle javítást a fűtőn ne végezzen, csak ami ebben az útmutatóban fel van tüntetve. Sérült kábel esetén az egész terméket ki kell cserélni,a kábel nem javítható.

Üzembehelyezés:

  1. A fűtő vízálló. Elhelyezhetjük vertikális vagy horiziontális pozícióba, de teljesen víz alatt kell lennie és nem érintkezhet a kaviccsal vagy a dekórációval. A hőszabályzónak mindig felfelé kell lennie. A vízszintnek mindig magasabbnak kell lennie mint a feltüntetett min. vízszint a fűtőn. A fűtő üvegrészének mindig víz alatt kell lennie. Mivel az akváriumból a víz párolog rendszeresen ellenőrizze a vízszintet az akváriumban. Tapadókorongok segítségével (2) rögzítse a fűtőt az akvárium belső oldalához úgy, hogy a víz szabadon keringhessen a fűtőtest körül. A kábelt úgy helyezze el, hogy azon egy úgynevezett csöppentőcsomó (B kép) keletkezzen. Ha az akváriumból a víz véletlenül kifolyna a kábel mentén fog folyni és nem fog a konnektorba jutni. A fűtő bekapcsolása előtt várjon 15 percet, amíg a fűtőtest hőmérséklete átveszi a víz hőmérsékletét.
  2. Csatlakoztassa a kábelt a konnektorba. Sose kapcsolja be a fűtőt ha az nincs teljesen víz alatt. Szintén sose vegye ki a vízből a még bekapcsolt fűtőt, illetve ne tegye a teljesen ki nem hült fűtőt a vízbe. Ezek gyakori okai a termék meghibásodásának.
  3. A kívánt hőfokot állítsa be a szabályzó segítségével (4). 20–34°C között lehet beállítani a fűtőt. A fűtő akkor működik, amikor a az ON (5) jelző világít. Amint a víz eléri a kívánt hőmérsékletet a jelző kialszik. Előfordulhat, hogy az ön akváriumában a feltételek mások mint azt ahogy a gyártó beállította, ezért szükséges a hőmérsékletet ellenőrizni hőmérő segítségével is. Ha a hőmérséklet eltérő a fűtő szabályozóját át kell állítani. Ne próbálja magasabbra állítani a hőfokot, mint azt a szabályzó megengedi.

Karbantartás: Karbantartás előtt az összes fogyasztót az áramkörból ki kell iktatni. Mielőtt a fűtőt kivenné a vízből kikapcsolás után várjon 30 percet míg kihűl. A fűtő nem igényel összetett karbantartást. Elég időközönként megtörölni a fűtő üveg részét nedves zsebkendővel illetve a vízkövet eltávolítani erre készült készítménnyel majd bő vízzel alaposan le kell öblíteni. Ezek után a fűtőt helyezze vissza az akváriumba.

Utasítás meghibásodás esetén: Amenniyben a fűtő nem működik forduljon az eladóhoz. Semmiféle javítást a termkéken ne végezzen.

Recikláció: Ez a készülék szelektív gyűjtés szimbólumával van ellátva, amely az elektronikus hulladékra vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a készüléket szelektív gyűjtőhelyen kell leadni a 2002/96/CE európai előírásnak megfelelően, hogy vagy reciklálva legyen, vagy megsemmisítve a környezetre való negatív hatás nélkül. További információkért a helyi hatóságokhoz fordulhat. Azok a készülékek amelyek nem lesznek szelektív gyűjtőhelyre leadva potencionálisan veszélyesek a környezetre és az egészségre mivel káros anyagokat tartalmaznak..

Garanciális feltételek: Erre a készülékre 24 hónapos jótállás vonatkozik az eladás időpontjától számítva. A garancia az esetleges gyártási hibákra vonatkozik: anyag vagy szerelési hibára. A garancia nem vonatkozik a helytelen használatból eredendő hibákra illetve törött üvegre stb. A nem működö terméket amelyre garancia vonatkozi vissza kell vinni a vásárlás helyére.

Forgalmazó: AKVÁRIUM KOBOLKA Magyarorzság Kft., 2900 Komárom, Bajcsy-Zs. u. 10. www.akvariumkobolka.eu E-mail: info@akvariumkobolka.hu


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Űrtartalom 250 l
Akvárium kiegészítő fűtés

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.