EBI AQUA DELLA Aqua lux LED világítás 24x21x10cm - lámpa akváriumra

EBI AQUA DELLA Aqua lux LED világítás 24x21x10cm - lámpa akváriumra

Száma: 100053349415
Közvetlenül partnerünktől
Gyengéd érintésvezérlés. Állítható fényerősség. Funkcionális kialakítás. Az Aqua Della Aqua-Lux egy erős LED izzó, amely minden akváriumhoz alkalmas. A lámpa könnyen kezelhető, a felső érintkezővel. LED világítás 5 fénybeállítással: fehér, meleg fehér, hideg fehér… További információ
22 988 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2021.12.10 - 2021.12.13 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: COBBYS PET MAGYARORSZÁG Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100053349415

Leírás

Gyengéd érintésvezérlés. Állítható fényerősség. Funkcionális kialakítás. Az Aqua Della Aqua-Lux egy erős LED izzó, amely minden akváriumhoz alkalmas. A lámpa könnyen kezelhető, a felső érintkezővel. LED világítás 5 fénybeállítással: fehér, meleg fehér, hideg fehér, éjszakai és piros fény. A cégben kifejlesztett egyedülálló technológiájú lámpa. A fény könnyen tompítható úgy is, hogy az ujját az érintőgombra helyezi. Az áramellátás kikapcsolásakor és ismételt bekapcsolásakor az izzó megtartja az utolsó beállítást. Ideális, ha a lámpát külső időzítővel használják.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.