Tetra Filter EX 800 Plus Külső szűrő
32 590 Ft
+ ingyen szállítás

A Tetra Filter EX 800 Plus Külső szűrő 35%-kal alacsonyabb energiafogyasztással üzemel, mint a korábbi modellek. Új tömlőrendszerének hála kisebb zajjal, de sokkal erőteljesebb szűréssel működik. Továbbfejlesztett tömítéssel és szelepekkel látták el a szivárgás ellen. Könnyű telepíteni és elindítani EasyStart gombjának segítségével. Öt különféle szűrőréteggel rendelkezik, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. Fogóval felszerelve a könnyed mozgatás érdekében. Alkalmas 100–300 literes akváriumokhoz.

Tetra Filter IN 600 Plus Belső szűrő
9 590 Ft

A Tetra Filter IN 600 Plus Belső szűrő kiváló szűrés által garantálja akváriuma tisztaságát. Mechanikai, biológiai és kémiai szűrést is végez, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. A szűrőtartályok 2 kamrával rendelkeznek, így egyszerre csak az egyiket szükséges tisztítani, vigyázva a hasznos baktériumokra. A szűrő tapadókoronggal ellátott, így biztosítva a könnyű felhelyezést. A vízáramlási sebesség állítható, továbbá külön-külön beállítható az áramlás iránya is, még jobban alkalmazkodva ezzel akváriuma térfogatához.

Resun EF-1600 Külsőszűrő UV lámpával
44 990 Ft 42 490 Ft

Az EF-1600 Resun külsőszűrő csendes és megbízható eszköz. Édes – és tengervízi akváriumokhoz egyaránt alkalmazható. A normál akváriumokkal illetve a nagy medencékkel egyaránt kompatibilis.

Resun Magi Jet 200 Belső szűrő, 200 l / 5 W
2 590 Ft

Resun Magi Jet 200 Belső szűrő tökéletes megoldás lehet a kisebb akváriumok tisztán tartására. Szivacsbetéttel illetve aktív szénbetéttel gondoskodik a kristálytiszta vízről. A hozzá tartozó kiegészítőknek köszönhetően kis vízoszlopmagasság mellett is tökéletesen ellátja a funkcióját.

Resun EF-600 Külsőszűrő, 15W, 600 l/h
20 990 Ft

Resun – EF külsőszűrő megbízható és csendes eszköz. Kezdő és haladó akvárium tulajdonosoknak egyaránt jó megoldást kínál. Szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően bárhogy elhelyezhető és hermetikusan zárt, emiatt nem igényel különösebb karbantartást.

Tetra EasyCrystal Filter Belső szűrő 250
5 990 Ft

A Tetra EasyCrystal Filter Belső szűrő 250 kiváló szűrés által garantálja akváriuma tisztaságát. Mechanikai, biológiai és kémiai szűrést is végez, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. Karbantartása nagyon egyszerű, nem igényli a szűrő kivételét sem. 15–40 literes akváriumokhoz alkalmazható a leghatékonyabban. A két szűrőbetétet 4 hetente érdemes cserélni, a BiomFoam betétet pedig rendszeresen tisztítani a jó baktériumok megőrzéséhez.

Resun Magi Jet 380 Belső szűrő, 380 l / 7 W
3 190 Ft

Resun Magi Jet 380 Belső szűrő tökéletes megoldás kisebb, maximum 50 – 100 l – es akváriumok tisztán tartására. Nagyon praktikus, mivel a hozzá való kiegészítő alkatrészek lehetővé teszik, hogy kis vízoszlopmagasság mellett is megfelelően ellássa funkcióját. Szivacsbetéttel illetve aktív szénbetéttel gondoskodik a kristálytiszta vízről.

Tetra Filter EX 600 Plus Külső szűrő
27 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Tetra Filter EX 600 Plus Külső szűrő 35%-kal alacsonyabb energiafogyasztással üzemel, mint a korábbi modellek. Új tömlőrendszerének hála kisebb zajjal, de sokkal erőteljesebb szűréssel működik. Továbbfejlesztett tömítéssel és szelepekkel látták el a szivárgás ellen. Könnyű telepíteni és elindítani EasyStart gombjának segítségével. Öt különféle szűrőréteggel rendelkezik, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. Fogóval felszerelve a könnyed mozgatás érdekében. Alkalmas 60–120 literes akváriumokhoz.

Tetra EasyCrystal Filter Box 300 Belső szűrő
6 990 Ft

A Tetra EasyCrystal Filter Box 300 Belső szűrő kiváló szűrés által garantálja akváriuma tisztaságát. Mechanikai, biológiai és kémiai szűrést is végez, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. Karbantartása nagyon egyszerű, nem igényli a szűrő kivételét sem. Igény esetén bővíthető melegítővel is, mely nem a csomag tartozéka. A Tetratec HT 50 fûtõ használata javasolt. 40–60 literes akváriumokhoz alkalmazható a leghatékonyabban. A két szűrőbetétet 4 hetente érdemes cserélni, a BiomFoam betétet pedig rendszeresen tisztítani a jó baktériumok megőrzéséhez. BioGird rács pedig nagy felületet biztosít a jó baktériumok szaporodásához.

Resun Magi Jet 1000 Belső szűrő, 100 l / 20 W
7 990 Ft 7 190 Ft

Resun Magi Jet 1000 Belső szűrő tökéletes megoldás a közepes és nagy méretű akváriumok tisztán tartásához. A hozzá való tartozékok lehetővé teszik, hogy kis vízoszlopmagasság mellett is megfelelően ellássa a funkcióját. Szivacsbetéttel illetve illetve aktív szénbetéttel gondoskodik a kristálytiszta vízről.

Resun EF-800 Külsőszűrő, 18W, 800l/h
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Resun EF – 800 külsőszűrőt megbízhatóság és csendesműködés jellemzi. Kezdő és haladó akvárium tulajdonosoknak egyaránt jó megoldást kínál. Szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően bárhogy elhelyezhető és hermetikusan zárt, emiatt nem igényel különösebb karbantartást.

Tetra Filter EX 1200 Külső szűrő
51 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Tetra Filter EX 1200 Külső szűrő 35%-kal alacsonyabb energiafogyasztással üzemel, mint a korábbi modellek. Új tömlőrendszerének hála kisebb zajjal, de sokkal erőteljesebb szűréssel működik. Továbbfejlesztett tömítéssel és szelepekkel látták el a szivárgás ellen. Könnyű telepíteni és elindítani EasyStart gombjának segítségével. Öt különféle szűrőréteggel rendelkezik, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. Fogóval felszerelve a könnyed mozgatás érdekében. Alkalmas 200–500 literes akváriumokhoz.

Tetra Filter IN 800 Plus Belső szűrő
10 490 Ft

A Tetra Filter IN 800 Plus Belső szűrő kiváló szűrés által garantálja akváriuma tisztaságát. Mechanikai, biológiai és kémiai szűrést is végez, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. A szűrőtartályok 2 kamrával rendelkeznek, így egyszerre csak az egyiket szükséges tisztítani, vigyázva a hasznos baktériumokra. A szűrő tapadókoronggal ellátott, így biztosítva a könnyű felhelyezést. A vízáramlási sebesség állítható, továbbá külön-külön beállítható az áramlás iránya is, még jobban alkalmazkodva ezzel akváriuma térfogatához.

Tetra Filter IN 1000 Plus Belső szűrő
14 990 Ft

A Tetra Filter IN 1000 Plus Belső szűrő szűrés által garantálja akváriuma tisztaságát. Mechanikai, biológiai és kémiai szűrést is végez, így biztosítva a kristálytiszta, egészséges vizet. A szűrőtartályok 2 kamrával rendelkeznek, így egyszerre csak az egyiket szükséges tisztítani, vigyázva a hasznos baktériumokra. A szűrő tapadókoronggal ellátott, így biztosítva a könnyű felhelyezést. A vízáramlási sebesség állítható, továbbá külön-külön beállítható az áramlás iránya is, még jobban alkalmazkodva ezzel akváriuma térfogatához.

Tetra TetraTec IN 400 Plus Akvárium belsőszűrő
8 490 Ft

Tetra TetraTec IN 400 Plus Akvárium belsőszűrő egy kompakt, erőteljes, praktikus készülék levegőztető funkcióval, mely az akvárium vizének mechanikai, biológiai és kémiai szűrésére alkalmas. Rendkívül egyszerűen tisztítható, csak a szűrőtartály kiemelésére van szükség. Stabil tapadókorongjai, kis mérete és 180°-ban elforgatható kifolyó csonkja rendkívül kényelmes és egyszerű használatot biztosít. Két szűrőkamrával és állítható venturi rendszerrel rendelkezik. Szűrőközeg kiemelő szerszámmal felszerelt, így garantálva a tiszta működtetést. 30–60 literes akváriumokhoz ajánlott.

EBI Hi-Tech Air 3600cc 215l/h, 2,28W
5 873 Ft

EUROPET BERNINA HI-TECH AIR légpumpa

Használati utasítás / biztonági előírások A légpumpát helyezze olyan biztonságos helyre, ahonnan kizárt, hogy az akvárium vizébe essen, egyben az akvárium vízszintje felett található (lásd az ábrán). Ha ilyen elhelyezése nem lehetséges…

EBI Hi-Tech Aquafilter 250 250-400 l/h
8 593 Ft

EUROPET BERNINA HI-TECH Aquafilter – használati utasítás

Telepítés:

  1. tisztítsa meg az üveget az akváriumon, ahová a szűrőt kívánja elhelyezni
  2. rögzítse az alaplapot úgy, hogy a légvezető kb. 1cm-rel a vízfelszín alatt legyen
  3. csúsztassa a szűrőt hátsó oldalával az…
EBI Szintetikus fehér vatta szűrőkbe 100g
989 Ft

EUROPET-BERNINA AQUA-PERFECT Fehér szűrővatta, kiváló minőségű, sós víznek ellenálló 100%-ig biztonságos, szintetikus anyagból készült. Alkalmazható önmagában, vagy kombinációban a kereskedelemben kapható szűrőmédiumokkal. Előnye: rendkívül nagy térfogat. Figyelmeztet…

EBI Szintetikus fehér vatta szűrőkbe 250g
2 096 Ft

EUROPET-BERNINA AQUA-PERFECT Fehér szűrővatta, kiváló minőségű, sós víznek ellenálló 100%-ig biztonságos, szintetikus anyagból készült. Alkalmazható önmagában, vagy kombinációban a kereskedelemben kapható szűrőmédiumokkal. Előnye: rendkívül nagy térfogat. Figyelmeztet…

HOBBY aquaristic HOBBY Ceramlit 600g, kerámia hengerek 1x1cm
3 114 Ft

Ceramlit 600g, kerámia hengerek 1×1cm HU: Szűrőkerámia Keramikus filterkörök felhasználhatók egyarán az édesvizi és a tengeri akváriumokban is. A „médiumot“ felhasználhatjuk mint durva mechanikus előfiltert vagy mint biológiai filterhordozót. Az anyag szerkezete lehetővé tes…

PENN PLAX CASCADE 150 540l/h 132l-ig akváriumi akasztós kűlső szűrő
15 703 Ft

Cascade Hang On – Power Filter

  1. szűrőmédium cseréjéhez nyissa ki a szűrőt.
  2. csatolja a szitát a hosszabbító cső végéhez.
  3. a nyitott szűrőt helyezze az akváriumba, majd állítsa be a cső hosszát.
  4. folyó víz alatt öblítse le a port az aktívszén tárolására szolg?…
PENN PLAX CASCADE 170 Belső szűrő 170l/h-25%
5 308 Ft 3 981 Ft

Akció

HU: 055287 CASCADE Internal Filter 170l/h – Belső szűrő Leírás: A levegőztető-cső légszívófejjel C fúvóka D szűrőfej E tapadókorongok G rotor …

PENN PLAX CASCADE INTERNAL 300 Belső szűrő 300l/h 60l-ig
9 172 Ft

HU: 015908 CASCADE Internal Filter 300l/h – Belső szűrő Leírás: A levegőztető-cső légszívófejjel L csövecske a vízfüggönyhöz M tapadókorong a csövecske rögzítésére N kerek fúvóka B áramoltató-fej C…