Dermacol Bőrsimító báziskrém (Satin Make-up Base)
3 580 Ft

Satin Make-up Base – kedvező ajánlat! A bőrön bársonyos puha filmet hoz létre, amely tökéletesen kisimítja és mattítjaa bõrt. Kitölti a finom vonalakat, ráncokat és pórusokat , így az alapozó még a nagyobb kiterjedésű bőrhibákat is elfedi. Tökéletesíti és növeli az alapozó hatását.


Dermacol ( Gold Anti-Wrinkle Base)
3 400 Ft

Arany bázis make-up alatti bőre sima és elszíneződés. Az egyedülálló készítmény arany és Kalpariane kitölti a ráncokat, vonalakat és a pórusokat, és elősegíti napos ragyogó arcszínt.


Alcina (Longwear Eye Base) 8 ml
2 460 Ft

A fiatalos megjelenésű szemhéjak alapja azonnali simítás és frissítés. Ez biztosítja a tartós szemhéjfestéket.


Art Deco Tápláló ajakápoló bázis (Beauty Balm Lip Base) 6 ml
4 910 Ft

Folyékony bázis az ajkak egy lépésben ajak védi és ápolja őket. Tökéletesen előkészíti az ajkak, ajakrúzs, vagy szájfény. Ez tartalmazza a mikro-finom pigmentek, amelyek semlegesítik színét az ajkak és egyszerű alkalmazása rúzs vagy fényes. .


Avon A szemkörnyék tisztító hatása azonnali hatállyal 15 ml
4 190 Ft

Az új Platinum szemre ápolt szemápolás néhány másodperc alatt fiatalabb megjelenést biztosít. Azonnal csökkenti a ráncok, a szem alatti tasakok és a duzzanat láthatóságát. Teljes hatás 2 perc után! Egy cső akár 120 felhasználásra is alkalmas. A krém 55 év feletti nők számára alkalmas.


Bobbi Brown (Long Wear Eye Base) 6 g
12 050 Ft

A szemöldök alatt lévő alap a nem száradó és nem zsíros szemalap, amely meghosszabbítja a szemhéj életét. Ezenkívül semlegesíti és csökkenti a bőr pörkölését, és akár 8 óráig is növeli a szemhéjfestéket.


Clarins Alapozó bázis (Instant Smooth) 15 ml
7 980 Ft

Ez a bázis kitölti a ráncokat, kijavítja bőrhibákat és szerződések kitágult pórusok. A tökéletes kombinációja smink és bőrápolás feltűnő hatást. Könnyű szerkezetű és mágikusan feloldjuk emulzió puhítja a bőrt, és létrehoz egy észrevehetetlen fátylat a bőr felszínén.


Clarins Alapozó bázis (SOS Primer) 30 ml
11 800 Ft

10 040 Ft

Akció

Alapozás bázis szépíti és meghosszabbítja az akkumulátor smink. Könnyű és friss textúra tökéletesen alkalmazkodik a bőr és ugyanakkor ez fényt hoz.


Clinique Liquid ajakrúzs + basecoat pop lakkozó (Lip Colour + Primer) 6 ml
6 380 Ft

Liquid Lipstick + A Clinique Pop Lacquer alap könnyen alkalmazható az ajkakra, alaposan hidratálja őket és biztosítja a szükséges táplálékot. Könnyű összetétele és nyugtató alapot tartalmaz, amely az ajkak színét nagyon hosszú ideig tartja. Dermatológiailag tesztelt és illatosított. .


Makeup Revolution Original szemfesték alapozó bázis (Focus & Fix Eye Primer) 6 g
1 720 Ft

Shine egy Szerinte, és ez a szép a nap folyamán. Most már nem kell aggódnia, hogy elmosódott szemhéjpúder és barázdák a redők, mert ők hozzák forradalmi mögöttes alapját, ami vezérli ki a rémálmok. Hála neki szemhéjfesték egész nap! Alkalmazása a mögöttes alap nagyon egyszerű és legélvezetesebb.