theBalm A szubsztrátum alap arc TimeBalm Primer 30 ml

Márka: theBalm Katalógus száma: 100002889423

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.09.01. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

theBalm A szubsztrátum alap arc TimeBalm Primer 30 ml

Mögöttes alap make-up alatti TimeBalm simítja a finom vonalak, pórusokat és javítások make-up. Sőt, ez a dúsított vitaminok A, C és E Azt tervezték, hogy tudod használni önmagában láthatóan simább bőr vagy a smink – kisimítja a bőrt szépen és smink rögzített. További információ

8180

8 180 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 9 090 Ft, Megtakarítás: 910 Ft (10 %)

Katalógus száma: 100002889423

Leírás

Termékleírás

Mögöttes alap make-up alatti TimeBalm simítja a finom vonalak, pórusokat és javítások make-up. Sőt, ez a dúsított vitaminok A, C és E

Azt tervezték, hogy tudod használni önmagában láthatóan simább bőr vagy a smink – kisimítja a bőrt szépen és smink rögzített. Ez is segít, hogy egyesítse a bőrszín és kisimítja a finom vonalakat és minimalizálja a pórusokat.

Hogyan kell használni:

Ahhoz, hogy egy puha, tartós hatású, alkalmazza a bázis ujjal vagy ecsettel – akár önmagában, akár alkalmazása előtt make-up.


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.