TEFAL COMFORT edény mosó/sütő kesztyű szilikonnal K1298314
3 090 Ft 2 890 Ft

Az egyszerű és praktikus Tefal Comfort edény mosó és sütő kesztyű elegánsan illeszkedik minden konyhába. A belső réteg kiváló minőségű szilikonból készült ellenáll a 230°C-os hőmérsékletnek is.

Kela Védőlapok az AMPARO edények közé, 3 db
2 490 Ft

Nemezből készült védőlap készlet a Kela társaságtól. Ezek a serpenyők és edények védelmét biztosítsák a karcolásoktól és egyéb tárolás közbeni sérülésektől. Kétségtelen, hogy ez minden konyha praktikus kiegészítője, amelynek a csillagszerű alakja szintén lenyűgöző, amely gyakran megszépíti a meglehetősen egységes és unalmas konyhaszekrényeket.

Kela Védőlapok az AMPARO edények közé, 2 db
1 890 Ft 1 390 Ft

Nemezből készült védőlap készlet a Kela társaságtól. Ezek a serpenyők és edények védelmét biztosítsák a karcolásoktól és egyéb tárolás közbeni sérülésektől. Kétségtelen, hogy ez minden konyha praktikus kiegészítője, amelynek a virág alakja és színe szintén lenyűgöző, amely gyakran megszépíti a meglehetősen egységes és unalmas konyhaszekrényeket.

Dr.Oetker Alátét

Dr.Oetker Alátét

Értékelés: 4
1 331 Ft 1 290 Ft

Retro kialakítású alátét a Dr. Oetker márkától, mely praktikus segédeszköz minden konyhában.Kellemes pamut anyagból készült. Megvédi az asztalodat a forró edény ártalmától.

Kela Védőlapok az AMPARO edények közé, 3 db
2 490 Ft 1 790 Ft

Nemezből készült védőlap készlet a Kela társaságtól. Ezek a serpenyők és edények védelmét biztosítsák a karcolásoktól és egyéb tárolás közbeni sérülésektől. Kétségtelen, hogy ez minden konyha praktikus kiegészítője, amelynek a csillagszerű alakja és színe szintén lenyűgöző, amely gyakran megszépíti a meglehetősen egységes és unalmas konyhaszekrényeket.