Kesper Alátét 4 db, egyszarvú
1 790 Ft

Kesper 4 db-os alátét készlet, egyszarvú motívummal aranyos alátét tányér, üveg vagy bögre alá. A elasztikus felület biztosítja a magas tapadást. Az alátét méretei 43,5 cm × 28,2 cm × 0,07 cm. Az alátét méretei 23,5 cm × 14 cm × 0,4 cm.

Kesper Teríték 4 db, marhahús részeinek megjelölésével
590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kesper márkájú teríték, marhahús részeinek leírásával, nemcsak grillezésnél, hanem a mindennapos tálalásnál is hasznát veszed. A szett tartalma négy darab teríték, amely a mosogatógépben mosható. Rugalmas felülete tökéletes illeszkedést garantál az asztalon.

Dr.Oetker Alátét

Dr.Oetker Alátét

Értékelés: 4
1 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Retro kialakítású alátét a Dr. Oetker márkától, mely praktikus segédeszköz minden konyhában.Kellemes pamut anyagból készült. Megvédi az asztalodat a forró edény ártalmától.

Kela Védőlapok az AMPARO edények közé, 3 db
2 490 Ft 2 190 Ft

Nemezből készült védőlap készlet a Kela társaságtól. Ezek a serpenyők és edények védelmét biztosítsák a karcolásoktól és egyéb tárolás közbeni sérülésektől. Kétségtelen, hogy ez minden konyha praktikus kiegészítője, amelynek a csillagszerű alakja szintén lenyűgöző, amely gyakran megszépíti a meglehetősen egységes és unalmas konyhaszekrényeket.

Kesper Teríték 1 db, BBQ motívum
590 Ft

Kesper márkájú teríték gyönyörű BBQ motívummal, minden tálalásnál hasznát veszed. A szett tartalma négy darab teríték, amely a mosogatógépben mosható. Rugalmas felülete tökéletes illeszkedést garantál az asztalon.

Kesper Alátét, Home motívum
590 Ft

Kesper alátét készlet, Home motívummal ízléses alátét tányér, üveg vagy bögre alá. Az elasztikus felület biztosítja a magas tapadást. Az asztalterítő melaminból készült, és mosogatógépben mosható. Az alátét méretei 43,5 cm × 28,2 cm × 0,07 cm.