Szűrés
Talált termékek száma: 4

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

V-net AL 5500 Alkoholszonda

V-net AL 5500 Alkoholszonda

Értékelés: 4,5
18 990 Ft
18 389 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

V-net AL5500 Alkoholszonda csekély súlyának és keskeny alakjának köszönhetõen mindenhová magunkkal vihetjük. Az élénkpiros LED-es kijelzõről könnyen leolvashatóak az adatok. A mérési eredményeket ezrelékben, 2 tizedes jegyig jelzi ki. A mért eredmények csak tájékoztató jellegűek, nem jelentenek vitaalapot a hivatalos mérésekkel szemben és nem bizonyítja a vezetésre alkalmas állapotot!


V-net AL 8000 NFC Alkoholszonda
47 590 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

V-net AL 8000 NFC Alkoholszonda egy elegáns megjelenésű, kis méretű készülék a szervezet alkoholszint mérésére kifejlesztve. Széles skálán, pontos és megbízható méréseket biztosít. Gyorsan végzi el a mérést és regenerálja magát az újabb alkalmazáshoz. Használata egyszerű, kialakítása kompakt, ezért rendkívül praktikus és megbízható.


V-net iScreen OFD 6 Drogteszt

V-net iScreen OFD 6 Drogteszt

Értékelés: 4,5
6 090 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

A V-NET iScreen OFD 6 drogteszt a nyálból pontos és gyors eredményt ad. Egyszer használatos, az eredményt már 10 perc leforgása alatt megkaphatjuk. Használata egyszerű, így bárhol és bármikor elvégezhető.


V-net iScreen VI Drogteszt
4 990 Ft
4 890 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

V-net iScreen VI egy eldobható kábítószerteszt. A drogteszt a nyálban található gyógyszerek kimutatásával történik, melyet 6 csoportba sorol a vizsgálat során. Az iScreen VI könnyen használható, gyors, megbítható és pontos. Bárhol, bármikor elvégezhető, a vizsgálati eredmények akár 10 percen belül rendelkezésre állnak. A szabadalmaztatott kollekció használata rendkívül biztonságos.