EP LINE Pet Parade szett-26%

EP LINE Pet Parade szett

Értékelés: 5
9 890 Ft 7 310 Ft

Kiárusítás

A kutya a Pet Parade sorozatból egy igazi állatpajtás. Miután megnyomod őket az ujjaddal, varázslatos módon életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, és járkálnak. Képes megfogni a csontot, és visszahozni az újságot.

Spin Master Hatchimals Királyi állatkák 4 darabos csomagban bónusszal S6
4 790 Ft 4 110 Ft

Ezzel a készlettel 50 új figurát szedhetsz össze, miközben a csomagolásban négy Hatchimals figurát találsz. Minden tojásból egy darab állatka van királyi kiegészítőkkel. Melegítsd fel a szívet, és amikor az megváltoztatja a színét, segíts a Hatchimals állatoknak kibújni a tojásból.

Schleich Őskori állatok - Acrocanthosauru 14584
5 710 Ft

A húsevő Acrocanthosaurus egy hatalmas gyík, amely akár 12 méteresre is megnőtt. A gyíknak nagy tüskéi vannak, kézzel festett, kiváló minőségű keményített gumiból készült. A játék gyermekek 3 éves kortól alkalmas.

Schleich Őskori állat - Barapasaurus 14574
6 690 Ft 5 890 Ft

Kiárusítás

A Barapasaurus egy gyönyörű, kézzel festett dinoszauruszfigura. Ez egy hatalmas négylábú növényevő hosszú nyakkal és farokkal, amelyet gyakran hosszú lábú gyíkként is neveznek. Kiváló minőségű gumiból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Spin Master Hatchimals Csillogós királyi szalon
8 890 Ft 7 700 Ft

A királyi szalonban csillogós porral szórhatod be az állatkákat, amely csodás módon rájuk ragad a varázslatos szalonban. Extra kényeztetéshez helyezd a Hatchimalt a fésülködő asztalnál elhelyezett forgó székre. Ha kinyitod a tükröt, kiegészítőkkel és matricákkal zsúfolt tárolóteret fedezhetsz fel!

Teddies Járó dinoszaurusz, műanyag, 45cm, elemes, hanggal és fénnyel
9 650 Ft

A csodás műanyag modell kezdő paleontológusoknak megfelelő. Szereted a Dinoszauruszokat és szeretsz újdonságokat felfedezni? Akkor ez a neked való ideális játék! A járó dinoszauruszt egyből megkedveled és semmi mással nem fogsz akarni játszani.

Schleich Nagy koponya Velocirapterrel és gyíkkal 42348
10 990 Ft 9 970 Ft

A nagy koponya Velocirapterrel kézzel festett figurák, amelyek tökéletesen kidolgozottak. A koponya két helyzetbe nyitható, csapdaként használható nagyobb zsákmányokra. Az orr megérintését követően a csapda becsapódik. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Őskori állat - Brachiosaurus 14581
7 170 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Brachiosaurus fordítása azt jelenti, hogy „gyík karokkal”. Ezt a nevét onnan kapta, mivel az elülső végtagjai hosszabbak voltak, mint a hátsó lábai. A hosszú nyaka automatikusan felfelé irányult, és ennek köszönhetően megeheti a nagyobb növényeket kisebb erőfeszítéssel.

Mattel Breakout Beasts - Szörnyeteg a Slime-ban
4 390 Ft 4 240 Ft

Kiárusítás

Itt az ideje egy igazán nyálkás szórakozásnak a Breakout Beasts™ -vel! Enged szabadjára a fenevadat! Nyisd ki a titokzatos tojást, és fedezd fel a nyálkás meglepetést, amit rejt. Ezután vedd ki az összes részét és rakd össze a bestiád! Hogyan lehetséges ez?

Safari Ltd. Toob A farmon

Safari Ltd. Toob A farmon

Értékelés: 5
4 240 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Schleich Vadállatok készlet 42387
6 890 Ft 6 640 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott vadállat figurák elrepítenek a vad afrikai sztyeppék világába Ezzel a gyönyörű figurákkal a gyerekek nemcsak játszhatnak, hanem valami újat is megtanulhatnak. A csomag tartalma figurák: Sztyeppén élő zebra, Csimpánz és fiatal afrikai elefánt.

Schleich Gorilla lány 14771
2 690 Ft

gorilla lány egy kézzel festett figura, mely részletesen kidolgozott annak érdekében, hogy a gyermekek ne csak játszanak vele, hanem meg is ismerhessék őt. A gorillák nagyon békeszerető állatok, növényekkel és gyümölcsökkel táplálkoznak. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Erősített gumiból készült.

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3 plüss tojásban - Viharbogár
3 084 Ft 3 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szerezd meg a saját csodaszép plüss sárkányodat! A film kedvenc sárkány karaktere az Így neveld a sárkányodat 3 című filmből ez az édes kis plüss. Minden aranyos sárkánynak nagy szeme van, és úgy néznek ki, mint egy sárkány baba. Melyik sárkány a tiéd?

Schleich Tyrannosaurus rex 14587
6 890 Ft 6 110 Ft

Tyrannosaurus Rex a leghíresebb és legnépszerűbb dinoszaurusz, így bekerült ez a figura a Schleich kézzel festett dinoszauruszok kollekciójába. A tizenhárom méter hosszú Tyrannosaurus Rex kétlábú ragadozó dinoszaurusz volt.

Spin Master Hatchimals Világító vízesés
8 090 Ft 6 090 Ft

Kívánj valamit és hagyd a Hatchimals varázsolni a vízesés alatt! Ez a készlet fényes, csillogós vízesést tartalmaz, a Hatchimals ragyog benne. Amennyiben a Hatchimals a vízesés alatt van, a kívánságai mindig teljesülnek! Hagyd őt a a fészekben a csillagok közt repülni, majd küldd őt újra és újra a vízeséshez! Ez a készlet egyedi negyedik szériás Hatchimalt tartalmaz!

Spin Master Hatchimals Királyi állatkák dupla csomagolásban S6
2 510 Ft

Ezzel a készlettel 50 új figurát szedhetsz össze, miközben a csomagolásban két Hatchimals tojást találsz fészekkel. Minden tojásból egy darab állatka van királyi kiegészítőkkel. Melegítsd fel a szívet, és amikor az megváltoztatja a színét, segíts a Hatchimals állatoknak kibújni a tojásból. Miután mindkét tojás kikelt, helyezd a Hatchimalsokat a csillogó trónjaikra, amely játszásra és előadásra is alkalmas!

Schleich Spinosaurus és kis T-rex készlet 41455
4 490 Ft 4 380 Ft

Spinosaurus és a T-Rex kézzel festett figurák a német Schleich márkától. Az utolsó részletig alaposan kidolgozottak. A Spinosaurus és a T-Rex is a legnagyobb ragadozó dinoszauruszként vannak számon tartva. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
3 850 Ft

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!

Safari Ltd. Tubus - Madarak
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura
4 640 Ft

A Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura, lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megismerjék az őslények világát, még akkor is ha azok már régen kihaltak. Az aprólékos kidolgozással, és kiváló minőségű anyagokból készülő kialakítással rendelkező dínó, méltán lehet a gyerekek kedvenc játékszere. A Dinoszaurusz figura garantáltan elkalauzolják a gyermekeket egy ismeretlen világ felfedezésére.

Spin Master Sárkányok 3 plüssállatka tojásban-fehér
3 390 Ft 3 050 Ft

Keltsd ki saját csodaszép plüss-sárkányodat! Az Így neveld a sárkányodat 3 rajzfilm közkedvelt sárkányszereplői plüssjáték formájában. Mindegyik elbűvölő sárkánynak nagy szeme van és úgy néznek ki, mint egy sárkánybaba. Neked melyik sárkány bújik elő a tojásból? A tojés színe nem egyezik meg a sárkány színével.

Schleich Állatorvos majommal 42353
5 390 Ft 4 790 Ft

Mary állatorvos egy kutató krokodil állomás segédje lett. Sikeresen kezeli a sérült állatokat. A készlet állatorvosnőt, kis orangutánt, etetéshez alkalmas palackot, kötszert, sztetoszkópot és nyitható hátizsákot tartalmaz. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Őskori állat - Therizinoszaurusz kölyök
4 890 Ft 4 190 Ft

Kiváló minőségben és aprólékosan kidolgozott, kézzel festett Therizinoszaurusz kölyök figurája. A Therizinoszaurusz egy ártalmatlan növényevő hosszú éles karmokkal. A rakoncátlan kölyök készen áll a harcra a többi hasonló korú dinoszaurusz kölyökkel.

Spin Master Hatchimals Tehetségkutató show állatoknak
8 090 Ft 6 290 Ft

világítós alappal és a két forgó vállal csodás showra számíthatsz! Helyezd csodás állataidat az alap közepére, nyomd meg azt és hagyd ragyogni a Hatchimalt! A Hatchimals a forgó vállakra is helyezheted. Itt a fellépés ideje! Hívd meg barátaidat a fellépésre, helyezd a Hatchimalst a forgó vállakra és az alapra. Itt a fellépés!

Schleich Gorilla fiú 14770

Schleich Gorilla fiú 14770

Értékelés: 5
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

gorilla fiú egy tökéletesen kidolgozott figura, amely kézzel festett. A fiú gorillát jellemzi, hogy gyakran üti a mellkasát annak érdekében, hogy megmutassa, hogy ő a legerősebb a csoportban. A gorillákat gyakran nevezik ízületi-járóknak, mivel nem a tenyerükön járnak, hanem ízületeiken. A figura gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas.

TM Toys Cry Babies Magic Tears sorozat 1
4 790 Ft 3 310 Ft

Fedezd fel a Cry Babies magic Tears- varázslatos könnyek mini babák világát! Egy csomagolásban található egy baba és kiegészítők, a csomagolás házként is használható. A Cry Babies valódi könnyeket hullat!

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3 plüss tojásban - Kampó
3 084 Ft 2 390 Ft

Szerezd meg a saját csodaszép plüss sárkányodat! A film kedvenc sárkány karaktere az Így neveld a sárkányodat 3 című filmből ez az édes kis plüss. Minden aranyos sárkánynak nagy szeme van, és úgy néznek ki, mint egy sárkány baba. Melyik sárkány a tiéd?

Schleich Oviraptor 15001

Schleich Oviraptor 15001

Értékelés: 4,5
2 380 Ft

Oviraptor, szintén „tojás tolvajnak“ nevezve, kb. 2 m hosszú, és kb. 40 kg súlyú, tollas dinoszaurusz volt. Kb. 75–70 millió évvel ezelőtt élt. Az Oviraptornak rövid és magas feje volt, furcsa alakú csőrrel és nagy karmai voltak az első végtagjain.

Schleich Adventi naptár 2019 - Dinoszauruszok-35%
11 390 Ft 7 290 Ft

Kiárusítás

Minden dinoszaurusz rajongó erre várt! Az adventi naptár egyedi dinoszaurusz figurákat és sok kiegéítőt tartalmaz, amikkel egy ** teljes játéktörténet** hozható létre. Csatlakoztatható növényrészek Lezárható dinoszaurusz tojás. Nagyszerű ajándék minden dinoszaurusz rajongónak.

Spin Master Hatchimals csillogó állatkák 1 db S4
1 290 Ft 990 Ft

Ezzel a sorozattal 80 új karaktert gyűjthetünk, amelyek világítanak, ha fényre tesszük őket! A csillogó kristályoktól az élénk fémig. Foltokkal és csillogással ellátott kristályfészek tökéletes hely a tároláshoz és az állatokkal való játékhoz!

Safari Ltd. Ékszerteknős

Safari Ltd. Ékszerteknős

Értékelés: 5
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.

Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
4 380 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Schleich Észak-amerikai állatok készlet 41456
6 290 Ft 5 970 Ft

Ez a készlet 3 figurát tartalmaz Észak-Amerika erdőiből. A medve, a jávorszarvas a bűzös borz kézzel festett állatkák, amelyekkel a gyermekek 3 éves kortól játszhatnak. Kiváló minőségű anyagból készültek, részletesen kidolgozottak.

Schleich Őskori állat - Utahraptor 14582
3 310 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Utahraptor gyors, agilis ragadozó, aki növényevő dinoszauruszokra vadászik. A hátsó lábának második ujján, szokatlanul hosszú ujjal rendelkezik félhold alakban. A figura mozgatható alsó állkapoccsal és a mellső végtagokkal rendelkezik.

EP LINE Pet Parade - Kutya

EP LINE Pet Parade - Kutya

Értékelés: 4
5 180 Ft

Kutyusok a Pet Parade sorozatból, mint valódi állatbarátok. Miután megnyomod őket az ujjaddal, varázslatos módon életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, és járkálnak. Kösd a kutyusodat pórázra, és vidd el sétálni!

Safari Ltd. Toob Pillangók
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Pillangók Toob-bal megismerkedhetünk a világ legszebb pillangóival. A csomag 8 db különböző fajta, gyönyörű színes pillangót tartalmaz. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Schleich Spinosaurus

Schleich Spinosaurus

Értékelés: 5
6 827 Ft 5 890 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Spinosaurus figurával, amely az őskor egyik legveszélyesebbje volt.

Safari Ltd. Acrocanthosaurus
3 590 Ft

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.

Safari Ltd. Kígyók és gyíkok (5 db)
26 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Kft. egy kígyó és gyík miniatűr másolat csomagjában megtalálható a Királysikló, Tüskés békagyík, Szakállasagáma, Zöld fűsikló, Zöld leguán, amely minden állatbarát kedvence lesz. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Szakállasagáma
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a Farmról
3 790 Ft

Voltál már valamikor farmon? Ismerd meg az állatok kicsinyeit, akikkel ott találkozhatsz. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
4 380 Ft

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Schleich Dimetrodon

Schleich Dimetrodon

Értékelés: 5
3 469 Ft 3 290 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. A hátán lévő palást bőrből és csontokból áll, a napon való gyorsabb felmelegedésre szolgálnak. Amennyiben le szeretné hűteni testét, akkor a palástot a nappal szembe kell fordítania.