Sylvanian Families Kezdő ház szett 5242
10 580 Ft

Ki ne élne egy kicsinyített világban? Egy pici aranyos házikóban, cuki apró bútorokkal? A Kezdő Sylvanian ház az első házikója a sorozatnak. Ennek a kicsi házikónak van egy Nyuszi mama lakója, aki szeret a konyhában foglalatoskodni. A földszinten, található a konyha – étkező rész, ahol a finom sütiket elfogyasztja. A házikó két szintes, az emeleten a hálószobát találod, ahol álomra hajtja a fejét. A szett tartalmaz egy darab kinyitható házat, egy darab nyuszit, egy darab ágyat, egy darab konyhaszekrényt serpenyővel, két darab széket egy asztalt. A gyerekek igazán élvezni fogják, ugyanis ezzel kipróbálhatják a szerepjátékokat. Fejlődhet a kreativitásuk és képzelőerejük. Szerezz be minél több részletet a családhoz és építs fel egy egész lakóparkot.


Sylvanian Families Világítótorony
18 180 Ft

15 790 Ft

Akció

Sylvanian Families Világitótorony remek hely a kikapcsolódásra a kis állatkák számára. Emellett a gyerekszoba kiváló dísze is lehet. A tetőt elforgatva világít a lámpa, mint egy valódi világítótoronyban. Gyermeke kedvére játszat a rengeteg lehetőséggel, melyet a játék rejt.


Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
3 810 Ft

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Schleich Adventi naptár 2018 - Vadállatok
11 390 Ft

9 130 Ft

Egyedi adventi naptár a Schleich márkától, mely 4 ablakot tartalmaz, melyek mindegyikében egy meglepetés rejtőzik. Minden ablak kinyitását követően egy teljes játékjelenet jön létre vadállatok témakörrel. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Sylvanian Families Csoki Nyuszi hugi íróasztal szettel
7 090 Ft

5 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az iskolában sok-sok lecke várja a gyerekeket, így a nyuszit is, amely személy tüstént épp a földtudomány hazai feladatát készíti el. A Sylvanian Families iskolában magasak a követelkmények, így minden egyes nap tanulnia kell a nyuszinak. Segíts részére a földgömbön megtalálni a kelendő országokat ugyanakkor tanuljatok csoportosan a játék során!


EP LINE Pet Parade - Kutya
3 090 Ft

Akció

Kutyusok a Pet Parade sorozatból, mint valódi állatbarátok. Miután megnyomod őket az ujjaddal, varázslatos módon életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, és járkálnak. Kösd a kutyusodat pórázra, és vidd el sétálni!


EP LINE Pet Parade - Kutyák 2 drb
5 290 Ft

Akció

Kutyusok a Pet Parade sorozatból, mint valódi állatbarátok. Miután megnyomod őket az ujjaddal, varázslatos módon életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, és járkálnak. Kösd kutyáidat pórázra és vidd őket sétálni!


EP LINE Pet Parade - Póni ranch játék szett
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Póni lovak Pet Parade igazán élethűek. Miután megnyomod őket az ujjaddal, életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, nyihognak és járkálnak. Képesek felemelni a répát. Szép vastag sörényük és farkuk van, amely fésülhető.


EP LINE Pet Parade - Póni szett kofferben
3 970 Ft

Póni lovak Pet Parade igazán élethűek. Miután megnyomod őket az ujjaddal, életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, nyihognak és járkálnak. Képesek felemelni a répát. Szép vastag sörényük és farkuk van, amely fésülhető.


EP LINE Pet Parade szett-38%
9 890 Ft

6 090 Ft

Akció

A kutya a Pet Parade sorozatból egy igazi állatpajtás. Miután megnyomod őket az ujjaddal, varázslatos módon életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, és járkálnak. Képes megfogni a csontot, és visszahozni az újságot.


EP LINE Pet Parade szett
12 010 Ft

A kutya a Pet Parade sorozatból egy igazi állatpajtás. Miután megnyomod őket az ujjaddal, varázslatos módon életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, és járkálnak.


Safari Ltd. Acrocanthosaurus
3 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.


Safari Ltd. Ammoniteszek
3 300 Ft

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.


Safari Ltd. Cetcápa
4 900 Ft

Ismerd meg a cetcápát. Ez a fajta cápa 12 méteres nagyságával az óceánokban élő legnagyobb hal, az ember számára nem jelent veszélyt. A víz szürésével táplálkozik, ahol planktonokat gyűjt össze.


Safari Ltd. A cápa óriási
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a hosszúszárnyú cápával. Az elegáns hosszúszárnyú cápa az óceánban úszik. Zömök teste van és hátsó uszonyainál zsírpárnái vannak, amelyek különböző formájúak, a szinte lapostól egészen a magas, háromszög alakú formáig.


Safari Ltd. Ékszerteknős

Safari Ltd. Ékszerteknős

Értékelés: 5
3 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.


Safari Ltd. Elasmosaurus
3 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az elasmosaur-t. Ez a két tonnás, akár 14 m hosszú vízi hüllő a késő kréta korban élt. Halakkal és gerinctelenekkel táplálkozott. A tudósok úgy vélik, hogy a kölykök vízben születettek, így nem hagyták el a vizet.


Safari Ltd. Kaprosuchus
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a kaprosuchus-t. Vastag bőrével és masszív állkapcsával úgy néz ki mint az élő, igaz? Ez a három-hét méteres ragadozó kinézetének hála a „kroko-vaddisznó“ megnevezést kapta.


Safari Ltd. Kék bálna
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.


Safari Ltd. Narvál
3 280 Ft

Ismerkedj meg a narvállal. A narvál része volt az egyszarvú létezésére vonatkozó feltevésnek. A narválok agyarát használják az egyszarvúk bizonyítására. Ma már tudjuk, hogy ez egy csavart agyar, amelyeket a nöstényért folytatott csaták során használnak.


Safari Ltd. Óriás manta
2 960 Ft

Ismerkedj meg a mantával. Az óriás manta, vagy rája manta egy tengeri porcos hal a manták családjából, amely mozgása a madarak repüléséhez hasonlít. A legnagyobb fajtájú rája, a cápák közeli rokonai.


Safari Ltd. Óriáskalmár

Safari Ltd. Óriáskalmár

Értékelés: 5
4 280 Ft

Ismerkedj meg a borzalmas kalmárral. A filmek és a könyvek úgy állítják be a kalmárokat, mint az óceán mélyén élő veszélyes fenevadak, azonban a tudósok nagyon keveset tudnak arról, hogyan is élnek valójában. Amint biztosan tudunk, hogy akár 18 méter hosszúra is megnőnek.


Safari Ltd. Pachyrhinosaurus
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a pachyrhinosaurus-t. Ez a nagyméretű, szarvakkal rendelkező, növényevő dinoszaurusz nagy csordákban élt (akár több ezer egyed), vándorló életmódot folytatott . Észak-Amerika nyugati partja mentén vándoroltak.


Safari Ltd. Repülőmókus

Safari Ltd. Repülőmókus

Értékelés: 5
3 440 Ft

Ismerd meg a repülőmókust! Ennek a mókus fajtájú emlősnek az első és hátsó végtagjai közt bőr található, amelyet meg tud feszíteni, és a fáról vagy a falról való ugrás során segítségével akár 300 métert is képes „repülni“.


Safari Ltd. Suchomimus

Safari Ltd. Suchomimus

Értékelés: 5
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.


Safari Ltd. Szakállasagáma
4 280 Ft

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.


Safari Ltd. Tetraodon
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a tetraodon-nal! Ez a hal hegyes testű, amelyet úgy képes felfújni, mint egy lufit, amennyiben veszélyben érzi magát. A figura félelmetesnek tűnik, azonban nagyon puha és vizet spriccel!


Safari Ltd. Toob A farmon

Safari Ltd. Toob A farmon

Értékelés: 5
3 890 Ft

3 570 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Értékelés: 4,5
3 710 Ft

Safari Ltd. Toob az ausztráliai állatokat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
3 890 Ft
3 710 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Mérges állatok
3 890 Ft
3 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Mérges állatok Toob-bal igen közel kerülhetünk a világ legveszélyesebb állataihoz. A csomag tartalamz 9 db mérges állatot. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Safari

Safari Ltd. Toob Safari

Értékelés: 4,5
3 890 Ft
3 800 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Értékelés: 5
3 890 Ft
3 830 Ft

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
3 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Élet a folyóparton
3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menj kirándulni a folyópartra! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
3 810 Ft

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
3 810 Ft

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
3 710 Ft

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tüskés békagyík
3 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a tüskés békagyíkot! Amint megpillantod ezt a hihetetlen gyíkot, máris úgy fogod érezni, hogy az őskorba utaztál. Kicsit a varangyra emlékeztet a tüskés bőrének és a fején lévő tüskének köszönhetően.


Safari Ltd. Zebra
3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.


Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura
4 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura, lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megismerjék az őslények világát, még akkor is ha azok már régen kihaltak. Az aprólékos kidolgozással, és kiváló minőségű anyagokból készülő kialakítással rendelkező dínó, méltán lehet a gyerekek kedvenc játékszere. A Dinoszaurusz figura garantáltan elkalauzolják a gyermekeket egy ismeretlen világ felfedezésére.


Schleich Ajakos medve 14779
2 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott ajakos medve figura elrepít az alföldi és száraz indiai és Srí Lankai erdőkbe. A kedvenc termesz élelmük levadászáshoz, ezek a kisebb termetű medvék nagyon éles sarlószerű karommal vannak ellátva, ami a lajháréhoz hasonlítható.


Schleich Állatorvos majommal 42353
5 390 Ft

4 640 Ft

Mary állatorvos egy kutató krokodil állomás segédje lett. Sikeresen kezeli a sérült állatokat. A készlet állatorvosnőt, kis orangutánt, etetéshez alkalmas palackot, kötszert, sztetoszkópot és nyitható hátizsákot tartalmaz. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Schleich Animantarx
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. Az Animantarx egy 3 m hosszú dinoszaurusz volt csont páncélzattal.


Schleich Barlang dinoszauruszokkal 41461
21 890 Ft

17 380 Ft

Húsevő Herreraszaurusz őrjöng a dinóbarlang körül. A Microraptor gyorsan elrejtőzik, mert kicsi. De a Psittacosaurusnak csak egy esélye van a menekülésre, sikerül neki? A barlang elülső része katapulttá változtatható át! Ha a kőoszlop összedől, mindent maga alá temet!


Schleich Delfin szett kölykökkel 41463
3 590 Ft

3 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

delfin szett kölykökkel ideális kiegészítője a Bajal víz alatti világnak. A delfin biztonságosan a helyén marad köszönhetően egy beépített mágnesnek! A delfin egy karikát tarthat a szájban. Ezeknek a különleges delfineknek a bőre úgy csillog, mintha gyémánt porral lennének behintve.


Schleich Dimetrodon
3 570 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. A hátán lévő palást bőrből és csontokból áll, a napon való gyorsabb felmelegedésre szolgálnak. Amennyiben le szeretné hűteni testét, akkor a palástot a nappal szembe kell fordítania.


Schleich Dimorphodon
2 510 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. A Dimorphodon egy kicsi sárkánygyík volt nagy koponyával és hosszú csőrrel.