Spin Master Hatchimals Királyi állatkák 4 darabos csomagban bónusszal S6
4 010 Ft

Ezzel a készlettel 50 új figurát szedhetsz össze, miközben a csomagolásban négy Hatchimals figurát találsz. Minden tojásból egy darab állatka van királyi kiegészítőkkel. Melegítsd fel a szívet, és amikor az megváltoztatja a színét, segíts a Hatchimals állatoknak kibújni a tojásból.

Schleich Őskori állatok - Acrocanthosauru 14584
5 390 Ft

A húsevő Acrocanthosaurus egy hatalmas gyík, amely akár 12 méteresre is megnőtt. A gyíknak nagy tüskéi vannak, kézzel festett, kiváló minőségű keményített gumiból készült. A játék gyermekek 3 éves kortól alkalmas.

Schleich Őskori állat - Barapasaurus 14574
6 280 Ft 6 190 Ft

A Barapasaurus egy gyönyörű, kézzel festett dinoszauruszfigura. Ez egy hatalmas négylábú növényevő hosszú nyakkal és farokkal, amelyet gyakran hosszú lábú gyíkként is neveznek. Kiváló minőségű gumiból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Giganotosaurus

Schleich Giganotosaurus

Értékelés: 5
6 230 Ft 5 690 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Giganotosaurus figurával, amely ugyan 12–13 méter hosszú volt, agya azonban csupán 30 cm-es volt.

Cry Babies Magic Tears sorozat 1
3 740 Ft

Fedezd fel a Cry Babies magic Tears- varázslatos könnyek mini babák világát! Egy csomagolásban található egy baba és kiegészítők, a csomagolás házként is használható. A Cry Babies valódi könnyeket hullat!

Schleich Láva skorpió 70142
8 300 Ft

A nagyon veszélyes és nagyon türelmes Láva skorpió jól elrejtőzve várakozik az áldozatára a lávavilág egyenetlen szikláiban. A páncélja kemény, kihűlt lávakő, de a belsejében forró láva forr. Ha az ellenség túl közel megy hozzá, izzó ollóival figyelmeztetés nélkül megtámadja. És aki ellenáll, azt megszúrja forró tüskével. Mivel nagyon jól képes megvédeni magát, senkitől és semmitől nem fél.

Schleich Adventi naptár 2019 - Dinoszauruszok
10 180 Ft

Minden dinoszaurusz rajongó erre várt! Az adventi naptár egyedi dinoszaurusz figurákat és sok kiegéítőt tartalmaz, amikkel egy ** teljes játéktörténet** hozható létre. Csatlakoztatható növényrészek Lezárható dinoszaurusz tojás. Nagyszerű ajándék minden dinoszaurusz rajongónak.

Spin Master Adventi naptár
11 220 Ft 10 440 Ft

Számolj vissza karácsonyig a Hatchimals Colleggtibles adventi naptárral. Hogy mi van benne? Az meglepetés. Lelj rá a Hatchimals Colleggtibles exkluzív állatkáira. Vagy találj matricákat, papír kiegészítőket és egyéb aranyos tartozékokat.

Schleich Adventi naptár 2020 - Dinoszauruszok
11 980 Ft 9 770 Ft

Adventi naptár Schleich dinoszaurusz figurákkal. Minden dinoszaurusz rajongó erre várt. A 24 ablak mögött egy teljes játékjelenet található. Csodálatos ajándék minden dinoszaurusz rajongó számára. A Schleich figurák rendkívül részletesek, szeretettel festettek, és lehetővé teszik a gyermekek számára a játékot, miközben tanulnak és ismerkednek.

Schleich Titkos vulkáni templom szörnyekkel 42455
13 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A jégszörnynek szuperfegyverre van szüksége, hogy megállítsa a lávavilág terjeszkedését és megmentse jégvilágát. De ez a küldetés veszélyes, a fegyver a vulkánban rejtőzik a lávavilág mélyén! Ezen túlmenően vár rá egy izzó oroszlán tüzes sörénnyel, ami a kardnak köszönhetően szinte legyőzhetetlen. Csak egy jégszörnyeteg képes megállítani egy tüzes oroszlánt tüskéivel! Aki egyszer megérinti a töviseit a testén, azonnal megfagy!

Schleich Quad egy utánfutóval és tartozékokkal 42351
10 180 Ft

Kiegészítő készlet krokodil kutatóállammáshoz. Köszönhetően a quadnak ketreccel a ranger fel tudja mérni a terepet és megmenteni a sebesült állatokat egy kutatóállomáson. A kocsin lévő ketrec könnyedén csatlakoztatható és leválasztható, a kerekei gumi bevonatúak és mozgathatók. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Nagy koponya Velocirapterrel és gyíkkal 42348
10 040 Ft

A nagy koponya Velocirapterrel kézzel festett figurák, amelyek tökéletesen kidolgozottak. A koponya két helyzetbe nyitható, csapdaként használható nagyobb zsákmányokra. Az orr megérintését követően a csapda becsapódik. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Tyrannosaurus Rex figura
6 240 Ft 6 150 Ft

Schleich Tyrannosaurus Rex figura a hírhedt kréta időszaki dinoszaurusz királyról lett természethűen mintázva, mely a valaha élt legveszedelmesebb ragadozó volt. Segítségével eljátszhatod milyen lehetett ennek a robosztus őshüllőnek az élete a dinoszauruszok korában.

Safari Ltd. Toob Safari

Safari Ltd. Toob Safari

Értékelés: 4,5
4 810 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Toob Óceán
4 740 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Óceán Toob-bal megtudhatjuk milyen érdekes állatok élnek az óceán mélyén. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 12 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanítás is.

Schleich Vulkán gólem fegyverrel 42447
4 490 Ft 4 410 Ft

A gigantikus kolossz igazán forró fejű. Belső része meleg izzó magmából áll, a külsejét vastag, hűtött lávalapok borítják, amelyek páncélt képeznek. Nagyon könnyen ingerelhető. Erõs láva fejszével rendelkezik, de erõs öklét is használja ellenfelei ellen. Az agilis ellenfelek azonban tudják, hogyan teljes békében lehet elmenekülni a szuper-hatalmas óriástól, mivel olyan nehéz, hogy nem tud különösen gyorsan futni.

Schleich Pokoli kutya 42451

Schleich Pokoli kutya 42451

Értékelés: 5
3 290 Ft

Aki be akar lépni a láva világába, előbb meg kell kerülnie a pokoli kutyát. Ez egyáltalán nem egyszerű feladat. Nemcsak, hogy fülsiketítő módon ugat és morog, hanem két feje is van. Így egyszerre két ellenséggel tudja felvenni a harcot! Amikor csóválja a farkát, a betolakodók jobban teszik, ha gyorsan lelépnek, mert ezt a harcban izzó, lángoló ostorként használja! Ráadásul a pokoli izzó magmából készült pajzs megfelelő védelmet nyújt neki.

Safari Ltd. Tubus - Természet
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Ltd® TOOBS® kollekció egy sor kézzel festett miniatűr állatreplikát alkot, amelyek gondosan készültek, gondos tekintettel a valósághű és pontos részletekre, amely a gyerekek számára lehetővé teszi az állatok jobb megismerését.

Schleich Berni pásztorkutya szuka 16397
2 130 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott kutya figura, amely nemcsak az állatbarátoknak szerez örömet. A berni pásztorkutya egy svájci kutyafaj. Közepesen nagy vagy nagy termetű, hosszú szőrű, háromszínű, harmonikus és kiegyensúlyozott természetű. Eredetileg kereső-, hajtó- és húzókutyaként használták a parasztudvaroknál.

Schleich Jégszörny fegyverrel 42448
5 790 Ft

Senki sem kezeli annyira hidegen az ellenfeleit, mint ő a kemény és kitartó harcos. Aki nem vigyáz, azonnal meg fogja érezni ennek a jégszörnynek az erős öklét! Erõs jégkalapáccsal azonnal lefagyaszthatja a dolgokat, majd repedéssel több ezer szilánkba törheti azokat. Mivel a víz elem, természetesen ő is jó úszó. Az egyetlen gyengesége az, hogy csak a szőrme védi őt.

Schleich Farkas és kicsinye
3 340 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott anyafarkas és két kicsinye figurákkal. A kicsinyek születésükkor vakok és süketek, ezért anyjukra vannak utalva.

Schleich Nőstény zsiráf 14750
3 200 Ft

A nőstény zsiráf állatka egy gyönyörű, kézzel festett, aprólékosak kidolgozott figura. Egy egészséges, felnőtt zsiráf, amely védi a gyermekét, megölheti az oroszlánt akár egy rúgással is. A hímekhez képest vastagabb lábakkal rendelkeznek, és nincs sörény a fejük tetején. A távolból a zsiráfok nagy fának néznek ki – foltjaiknak köszönhetően.

Schleich Carnotaurus 14586

Schleich Carnotaurus 14586

Értékelés: 5
4 810 Ft

Carnotaurus tipikus példája a ragadozóknak. Ez a gyűjtők legnépszerűbb dinoszaurusza. Az állat figura mozgó alsó állkapoccsal rendelkezik. A dinoszaurusznak erős hátsó lábai voltak és állkapcsa, amely tele volt hosszú és éles fogakkal. Körülbelül 70 millió évvel ezelőtt élt. Az egyetlen példányt, amelyet valaha találtak, Argentínában tárták fel.

Safari Ltd. Tuba - Élet az őserdőben
4 810 Ft

Tuba Élet az őserdőben részletesen kidolgozott figurákból áll, amik kézi festésűek. A készletben találsz: Ara papagájt, vörös szemű békát, nyílméregbékát, zöld boát, hangyászt, pókmajmot, tapírt és erdőben utazó ember figurát.

Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Értékelés: 4,8
4 810 Ft

Safari Ltd. Toob az ausztráliai állatokat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!

Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
4 810 Ft

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Schleich Kőcsontváz szörny fegyverrel 42450
5 170 Ft 4 590 Ft

Egy igazán kemény fickó, a legenda szerint rendkívül erős harcos volt régen, aki rettegésben tartotta egész Eldradort. Most visszatért és megmutatja kegyetlenségét, egy megkövesedett csontváz formájában! A zöld kristályok, amelyek segítségével új életre kelt, fegyverként és energiaforrásként szolgálnak számára. Ezen kívül erős kristályos buzogányával is kővé változtathatja ellenfeleit, rövid időre pedig életre kelthet más köveket. A támadás alatti jobb védelem érdekében éles tüskéket visel a testén.

Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
4 810 Ft

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Schleich Kardszárnyú delfin 14807
3 340 Ft

A tengeri ragadozó csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott figurája. A kardszárnyú delfin a delfinfélék családjának legnagyobb képviselője. Ez a ragadozó a tengeri tápláléklánc csúcsán áll. Rendkívül okosak és nagyon összetett rendszerű szociális csoportokat alkotnak. Ezeket az állatokat jellegzetes kontraszt színezet jellemzi fekete háttal, fehér mellkassal és oldallal, valamint szemeik felett és között fehér folt látható.

Spin Master Mancsőrjárat Ajándék csomag 8 figura kiegészítőkkel
9 100 Ft 8 090 Ft

A Mancsőrjárat sorozat népszerű hőseinek és a Macskakatasztrófa rossztevőinek figurái. Az ajándékcsomag 8 ábrát és kiegészítőket tartalmaz. Minden figura egy klasszikus egyenruhába van öltözve, az összes kiegészítő részleteinek köszönhetően életre kelti a karaktereket a sorozatból. Csatlakozz a kedvenc filmhőseidhez, a Mancsőrjárat és a Macskakatasztrófa szereplőihez a végtelen kalandokban való részvételért.

Spin Master Mancs őrjárat Figurák fény effektussal - Chase
3 390 Ft

Egy feladat sem nehéz számukra, és egy misszió sem lehetetlen. Most már te is csatlakozhatsz a tappancsosok csapatához a Mancs őrjárat karaktereivel egy hihetetlen mentőakcióra. Ez az új szuperhős széria fény effektusokkal van felturbózva.

Schleich Halmonstrum 42453
3 390 Ft

A halmonstrum nemcsak, hogy veszélyesen néz ki, ő valóban az is! A vízi világába behatoló ellenfelek egyike sem menekül el előle. Villámgyorsan mozog. Mihelyt megragadja áldozatát állkapcsával, többé már nem ereszti el. Harapása hihetetlenül erős, még a követ is képes felaprítani! És ha mindez még nem lenne elég, a tüskés farokuszonyát fegyverként használja.

Spin Master Mancs őrjárat Figurák fény effektussal - Marshal
3 390 Ft

Egy feladat sem nehéz számukra, és egy misszió sem lehetetlen. Most már te is csatlakozhatsz a tappancsosok csapatához a Mancs őrjárat karaktereivel egy hihetetlen mentőakcióra. Ez az új szuperhős széria fény effektusokkal van felturbózva.

Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
4 810 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Ammoniteszek

Safari Ltd. Ammoniteszek

Értékelés: 4,7
3 690 Ft

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.

Schleich Polip szörny 42449 fegyverrel
5 220 Ft 4 390 Ft

A polip egy igazi szuperharcos, több trükkel rendelkezik a csápjaival, hogy ellenfeleit ellenőrzés alatt tartsa. Erős csápjával egyszerre több ellenség ellen is képes harcolni, fekete tintát spriccelhet az arcukba, és távol tartja a nem kívánt betolakodókat a testétől. De aki azt gondolja, hogy csak a víz alatt tud mozogni, szörnyen téved. A polip versenyezhet ellenfeleivel szárazföldön is! De óránként legalább egyszer vizet igényel.

Schleich Állatkák - arany retriever szuka 16395
2 090 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott kutya figura, amely nemcsak az állatbarátoknak szerez örömet. Az arany retriever egy Nagy-Britanniában kinemesített kutyafaj. Általánosságban nyugodt, barátságos, ember és más kutyák társaságát kedvelő faj, amely minden korban szeret játszani.

Schleich Állatkák - dromedár 14832
2 690 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott dromedárfigura, amely nemcsak a kis állatbarátoknak szerez örömet. A dromed8r Afrika és Ázsia sivatagjaiban él. Főként levelekkel, száraz fűvel és tüskés növényekkel táplálkozik. Az emlős púpja nem a víz raktározására szolgál, hanem a zsír elraktározására. Ha a sivatagban nem jut semmilyen táplálékhoz, több hétig él ezekből a készletekből.

Spin Master Paw Patrol Rocky Figura, kitűzővel
3 390 Ft

Paw Partol Mancs őrjárat sorozatból ismert állathős működő mentőfelszereléssel. Ez a kiskutya képes bármihez rögzíteni magát és elrugaszkodni, hogy segíthessen.

Spin Master Hatchimals nyári széria, 4 részes csomagolás S7
4 170 Ft 4 090 Ft

Minden CollEGGtibles állat most egy barátjával érkezik – egy házikedvenccel, amelyhez hozzácsatlakozhatnak. A segítségeddel egy szépen megfestett szívecskéből kukucskálnak ki. Az állatkát és a barátját nem tudod kivenni.

Schleich Jéggriffmadár 70143
7 690 Ft

Újdonság

A jéggriff több éles fegyverrel rendelkezik, hogy legyőzze az ellenségeit. Harc közben először a támadó páncélját szúrja át a hegyes karmaival, majd belemélyeszti a hatalmas éles csőrét. Néha fordítva csinálja, a kedvétől függ. Ennek a hidegvérű szörnyetegnek hat éles jégtolla van mindkét hatalmas szárnyán, amelyet az ellenségek távoltartására használ. Néha azonban elegendő megszólaltatnia a mindent átütő, fülsüketítő hangját ami bántja a füleket.

Schleich Fehér tigris 14731

Schleich Fehér tigris 14731

Értékelés: 4,8
2 690 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és aprólékosan kidolgozott fehér tigris figura, amely nemcsak a kis állatbarátoknak szerez örömet. 10 000 tigriskölyökből csupán egy fehér! A fehér tigris valójában nem albínó tigris, ugyanis kék szeme van. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Nagy dinoszaurusz kutatóállomás
38 870 Ft

Újdonság

A Schleich nagy dinoszaurusz kutatóállomás rengeteg kalandot és szórakozást kínál játék közben! Az amazóniai dzsungel mélyén rejlő állomáson minden megtalálható, ami szükséges az utolsó élő dinoszauruszok kutatásához. Az állomáson a parancsnoki központ mellett egy lengő tetővel és daruval ellátott megfigyelő fedélzet is található. Alattuk karantén helyezkedik el az újonnan elfogott dinoszauruszok számára. Az első vizsgálatok itt végezhetők el, majd a dinoszauruszokat a nyíláson keresztül egy zárt térbe terelheted.

Schleich Vadállatok készlet 42387
6 560 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott vadállat figurák elrepítenek a vad afrikai sztyeppék világába Ezzel a gyönyörű figurákkal a gyerekek nemcsak játszhatnak, hanem valami újat is megtanulhatnak. A csomag tartalma figurák: Sztyeppén élő zebra, Csimpánz és fiatal afrikai elefánt.

Safari Ltd. Dinoszauruszok (5 db)
17 090 Ft
+ ingyen szállítás

A Safari Kft. Dinoszaurusz-replika csomagja, mely Brachiosaurust, Tyrannosaurus Rexet, Tapejart, Stegosaurust és Triceratopsot tartalmaz, minden állatbarát kedvére tesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Henger - Dél-afrikai állatok
4 690 Ft

Dél-Afrikában lehetősége van nagyszámú csodálatos állat megfigyelésére, amik több, mint 470 ezer négyzetmérföldnyi földterületen élnek. Ebben a Hengerben összesen 9 miniatűr másolat található emlősökről, amik Dél-Afrika különféle régióit képviselik.

Schleich Meglepetés csomag - lovak L, 2. sorozat
4 690 Ft

Gyűjtői állatkák Horse Club. Fedezd fel és gyűjtsd be a Schleich Horse Club 14 állatka 2 darabját! A Schleich figurák a legfinomabb részletekig kidolgozottak, hogy a gyerekeknek segítsen a játszás során tanulni. Ez a darab a Horse Club tematikus világának a része. Hagyd magadat meglepni, melyik két lovacska a Schleich Horse Clubból rejtőzik a csomagolásodban!