Safari Ltd. Toob Safari

Értékelés: 4,5 8 értékelés Márka: Safari Ltd. Katalógus száma: 702489

Safari Ltd. Toob Safari

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is. További információ

3690
4.5 8

3 690 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 3 890 Ft, Megtakarítás: 200 Ft (5 %)

Leírás

Termékleírás

A Safari Ltd. Safari Toob jellemzői:

  • A csomag 12 db figurát tartalmaz
  • Minden egyes figura kézzel festett
  • Rendkívül élethű
  • Méretek: 4–7,5 cm
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Ólommentes termékek

****Tegye a kosárba**


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól

Hasonló termékek

Sylvanian Families Ruhakészlet 6021
3 678 Ft

3 290 Ft

A kék és zöld színű ruhakészlet egy készlet az anyukáknak és kislányoknak. A ruhák elegáns szatén anyagból vannak megvarrva, ideálisak a városi kiruccanáshoz. Mindegyik ruha gyönyörű arany tartozékokkal van kiegészítve.


Safari Ltd. Zebra
2 990 Ft

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.


Safari Ltd. Kaprosuchus
2 990 Ft

Ismerd meg a kaprosuchus-t. Vastag bőrével és masszív állkapcsával úgy néz ki mint az élő, igaz? Ez a három-hét méteres ragadozó kinézetének hála a „kroko-vaddisznó“ megnevezést kapta.


Safari Ltd. Pachyrhinosaurus
2 990 Ft

Ismerd meg a pachyrhinosaurus-t. Ez a nagyméretű, szarvakkal rendelkező, növényevő dinoszaurusz nagy csordákban élt (akár több ezer egyed), vándorló életmódot folytatott . Észak-Amerika nyugati partja mentén vándoroltak.


Safari Ltd. Korallkígyó
2 990 Ft

Ismerd meg a korallkígyót! De inkább maradj tőle távol.. Egy színes mérges kígyó, mely a kobrák családjába tartozik. Jellegzetes csíkos, piros, sárga, fehér és fekete színű.


Safari Ltd. Suchomimus

Safari Ltd. Suchomimus

Értékelés: 5
2 990 Ft

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.


Safari Ltd. Tetraodon
2 990 Ft

Ismerkedj meg a tetraodon-nal! Ez a hal hegyes testű, amelyet úgy képes felfújni, mint egy lufit, amennyiben veszélyben érzi magát. A figura félelmetesnek tűnik, azonban nagyon puha és vizet spriccel!


Safari Ltd. Ammoniteszek
2 990 Ft

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.


Safari Ltd. Narvál
2 990 Ft

Ismerkedj meg a narvállal. A narvál része volt az egyszarvú létezésére vonatkozó feltevésnek. A narválok agyarát használják az egyszarvúk bizonyítására. Ma már tudjuk, hogy ez egy csavart agyar, amelyeket a nöstényért folytatott csaták során használnak.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.