Schleich Dinogorgon 15002

Schleich Dinogorgon 15002

Száma: 1119837
Dinogorgona állat figura, más néven „szörnyű gorgon“ , kiegészítti a dinoszaurusz gyűjteményedet. A Dinogorgon a Rubidgeine gorgonopsians kipusztult nemzetségből származik, és a kardfogú dinoszaurusz fajok közé tartozott. Több mint 250 millió évvel ezelőtt élt. További információ
3 090 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1119837

Leírás

  • Anyaga: minőséges gumi anyag.
  • Gyermekek számára 3 éves kortól alkalmas.
  • A figura kézzel van festve.
  • Méretei: 5 × 6,5 × 13 cm.

A Schleich figurák kitűnnek azzal, hogy kidolgozásukkal hűséges hasonmást ábrázolnak, aminek köszönhetően lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy ismerkedjenek a különböző állatokkal, legyenek azok házi, vagy vad állatok, vagy akár állatok a tengeri világból, vagy őskori, már kihalt állatokkal. A Schleich folyamatosan bővíti és újítja a modellek körét, és az idősebb, kevésbé minőségi modelleket új, jobb tervezésű modellek váltja fel.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.