Schleich Kardszárnyú delfin 14807

Márka: Schleich Katalógus száma: 1394577

Schleich Kardszárnyú delfin 14807

A tengeri ragadozó csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott figurája. A kardszárnyú delfin a delfinfélék családjának legnagyobb képviselője. Ez a ragadozó a tengeri tápláléklánc csúcsán áll. Rendkívül okosak és nagyon összetett rendszerű szociális csoportokat alkotnak. Ezeket az állatokat jellegzetes kontraszt színezet jellemzi fekete háttal, fehér mellkassal és oldallal, valamint szemeik felett és között fehér folt látható. További információ

2820

2 820 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 3 190 Ft, Megtakarítás: 370 Ft (11 %)

Katalógus száma: 1394577

Leírás

Termékleírás

A kardszárnyú delfin teste nehéz és zömök, nagy hátúszója van. A hímek hossza 9 m, átlagosan 30 évig élnek. A nőstények kisebbek, hosszuk 8,5 méter és átlagosan 50 évig, kivételes esetekben akár 90 évig élnek.

  • Anyaga: kemény gumi.
  • Méretei kb.: 20,2 × 7,8 × 10,6 cm.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.
  • A Schleich figura kitűnik a részletes kidolgozásával.
  • Kézileg festett így mondható, hogy minden figura a világon egyedülálló.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Kolekce Vadállat

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.