Schleich Szárnyas ragadozók készlet 42347

Márka: Schleich Katalógus száma: 1082251

Schleich Szárnyas ragadozók készlet 42347

Ezek a szárnyas ragadozók kézzel festettek éppúgy, mint az összes Schleich figura. Alsó állkapcsaik és első végtagjaik mozgathatóak. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A figurák kiváló minőségű keményített gumiból készültek. További információ

4990

4 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 5 390 Ft, Megtakarítás: 400 Ft (7 %)

Katalógus száma: 1082251

Leírás

Termékleírás

  • Anyaga: kemény gumi.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.
  • A figurák kézzel festettek.
  • A csomagolás méretei: 19×17,3× 16,5 cm.

A csomag tartalma:

  • Az Utahraptor a legnagyobb ismert „karmos” dinoszaurusz a Dromaeosauridae családból. Az alsó végtagon található karmok körülbelül 24 cm-esek. Hossza akár 7 méteres volt, magassága 2,4m. Körülbelül 700 kg súlyú volt.
  • Velociraptor körülbelül 2 méter hosszú és 20 kg súlyú volt. A magassága nem haladta meg a 80 cm-t. Kis hegyes fogai voltak, és a lábán „sarlós” köröm volt található. A „karjai” tollasak voltak.
  • Microraptor nagyon kicsi dromaeosaurid volt, csupán 43–83 cm-es. Az első felfedezett fosszília nagyon jól fejlett tollazatot bizonyít.

A Schleich figurák kiemelkednek hiteles kivitelezésükkel, amelynek hála a gyermekek megismerhetik a különféle állatokat, legyenek azok háziállatok, vadállatok, tengervízi állatok, vagy őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan szélesíti és újítja modelljeit, és a már meglévő, régi darabokat újak, jobb kivitelezésűek váltják fel.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Típus figura
Kolekce Vadállat

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.