Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
3 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
3 540 Ft

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Acrocanthosaurus
3 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.


Safari Ltd. Állatok északról (3db)
11 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állatok északról csomag a Safari Ltd. márkától, amiben található egy jegesmedve, sarki farkas és egy hóbagoly, ami minden állatszeretőt megörvendeztet. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. A figurák gyerekeknek 3 éves kortól ajánlottak.


Safari Ltd. Ammoniteszek
3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.


Safari Ltd. Ausztrália Állatok (3 db)
7 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ausztrália állatcsomagja a Safari Kft-től, ahol megtalálható a Kenguru, a Koala és a Kakadu. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Cetcápa
4 690 Ft

Ismerd meg a cetcápát. Ez a fajta cápa 12 méteres nagyságával az óceánokban élő legnagyobb hal, az ember számára nem jelent veszélyt. A víz szürésével táplálkozik, ahol planktonokat gyűjt össze.


Safari Ltd. A cápa óriási
3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a hosszúszárnyú cápával. Az elegáns hosszúszárnyú cápa az óceánban úszik. Zömök teste van és hátsó uszonyainál zsírpárnái vannak, amelyek különböző formájúak, a szinte lapostól egészen a magas, háromszög alakú formáig.


Safari Ltd. Ékszerteknős

Safari Ltd. Ékszerteknős

Értékelés: 5
3 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.


Safari Ltd. Elasmosaurus
3 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az elasmosaur-t. Ez a két tonnás, akár 14 m hosszú vízi hüllő a késő kréta korban élt. Halakkal és gerinctelenekkel táplálkozott. A tudósok úgy vélik, hogy a kölykök vízben születettek, így nem hagyták el a vizet.


Safari Ltd. Kaprosuchus
3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a kaprosuchus-t. Vastag bőrével és masszív állkapcsával úgy néz ki mint az élő, igaz? Ez a három-hét méteres ragadozó kinézetének hála a „kroko-vaddisznó“ megnevezést kapta.


Safari Ltd. Kék bálna
3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.


Safari Ltd. Kígyók és gyíkok (5 db)
25 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Kft. egy kígyó és gyík miniatűr másolat csomagjában megtalálható a Királysikló, Tüskés békagyík, Szakállasagáma, Zöld fűsikló, Zöld leguán, amely minden állatbarát kedvence lesz. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Korallkígyó
3 150 Ft

Ismerd meg a korallkígyót! De inkább maradj tőle távol.. Egy színes mérges kígyó, mely a kobrák családjába tartozik. Jellegzetes csíkos, piros, sárga, fehér és fekete színű.


Safari Ltd. Madarak (5 db)
12 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Safari Kft.- madár replika csomagjában megtalálhatod a Szivárványcsőrű tukánt, Gyöngybaglyot, Flamingót, Orrszarvú pelikánt és a Pávát, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Narvál
3 140 Ft

Ismerkedj meg a narvállal. A narvál része volt az egyszarvú létezésére vonatkozó feltevésnek. A narválok agyarát használják az egyszarvúk bizonyítására. Ma már tudjuk, hogy ez egy csavart agyar, amelyeket a nöstényért folytatott csaták során használnak.


Safari Ltd. Óriáskalmár

Safari Ltd. Óriáskalmár

Értékelés: 5
4 090 Ft

Ismerkedj meg a borzalmas kalmárral. A filmek és a könyvek úgy állítják be a kalmárokat, mint az óceán mélyén élő veszélyes fenevadak, azonban a tudósok nagyon keveset tudnak arról, hogyan is élnek valójában. Amint biztosan tudunk, hogy akár 18 méter hosszúra is megnőnek.


Safari Ltd. Pachyrhinosaurus
3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a pachyrhinosaurus-t. Ez a nagyméretű, szarvakkal rendelkező, növényevő dinoszaurusz nagy csordákban élt (akár több ezer egyed), vándorló életmódot folytatott . Észak-Amerika nyugati partja mentén vándoroltak.


Safari Ltd. Repülőmókus

Safari Ltd. Repülőmókus

Értékelés: 5
3 290 Ft

Ismerd meg a repülőmókust! Ennek a mókus fajtájú emlősnek az első és hátsó végtagjai közt bőr található, amelyet meg tud feszíteni, és a fáról vagy a falról való ugrás során segítségével akár 300 métert is képes „repülni“.


Safari Ltd. Sisakos kaméleon
3 770 Ft

Ez a lény népszerű, mint háziállat. Minden állat közül a legkiválóbb védekező elszíneződéssel, göndör farokkal, és egymástól függetlenül mozgó szemekkel rendelkezik. Ismerkedj meg a sisakos kaméleonnal!


Safari Ltd. Suchomimus

Safari Ltd. Suchomimus

Értékelés: 5
3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.


Safari Ltd. Tetraodon
3 150 Ft

Ismerkedj meg a tetraodon-nal! Ez a hal hegyes testű, amelyet úgy képes felfújni, mint egy lufit, amennyiben veszélyben érzi magát. A figura félelmetesnek tűnik, azonban nagyon puha és vizet spriccel!


Safari Ltd. Toob A farmon

Safari Ltd. Toob A farmon

Értékelés: 5
3 890 Ft

3 420 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Értékelés: 4,5
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Toob az ausztráliai állatokat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
3 890 Ft

3 540 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Mérges állatok
3 890 Ft

3 620 Ft

Safari Ltd. Mérges állatok Toob-bal igen közel kerülhetünk a világ legveszélyesebb állataihoz. A csomag tartalamz 9 db mérges állatot. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Safari

Safari Ltd. Toob Safari

Értékelés: 4,5
3 890 Ft

3 610 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Értékelés: 5
3 890 Ft

3 620 Ft

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
3 630 Ft

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Élet a folyóparton
3 620 Ft

Menj kirándulni a folyópartra! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
3 630 Ft

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tüskés békagyík
3 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a tüskés békagyíkot! Amint megpillantod ezt a hihetetlen gyíkot, máris úgy fogod érezni, hogy az őskorba utaztál. Kicsit a varangyra emlékeztet a tüskés bőrének és a fején lévő tüskének köszönhetően.


Safari Ltd. Zebra
3 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.


Safari Ltd. ZOO állatkerti állatok (5 db)
19 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Állatok az állatkertből csomag a Safari Kft.-től, ahol megtalálhatod a Víziló, retikulált zsiráf, afrikai elefánt, zebra és alföldi gorilla kis változatát, amely minden állatbarátot elkápráztat. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. A kék mélységbe (5 db)
12 180 Ft

A Safari Kft.- A kék mélységbe című kisállat replika csomagjában található meg a Delfin, Kaliforniai oroszlánfóka, Polip, Kardszárnyú delfin és a Tigriscápa, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Az erdőben (5 db)
12 050 Ft

A Safari Kft. Az erdőben miniatűr erdei állatokból álló csomagjában megtalálható a Gímszarvas, Vaddisznó, Róka, Szürke farkas és a Szürke mókus az összes állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Dinoszauruszok (5 db)
13 690 Ft

12 430 Ft

A Safari Kft. Dinoszaurusz-replika csomagja, mely Brachiosaurust, Tyrannosaurus Rexet, Tapejart, Stegosaurust és Triceratopsot tartalmaz, minden állatbarát kedvére tesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Farm (5 db)
6 290 Ft

5 830 Ft

A Safari Kft.- a Farm miniatűr állat replika csomagjában megtalálhatod a Hereford marhát, Tyúkot, Házi kecskét, Bárányt és a Házisertést, minden állatszerető kedvére lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Korallzátony (5db)
15 230 Ft

A Safari Kft. által készített korallzátony replika csomag tartalmát képezi a Gömbhal, Bohóchal, Kékpettyes tüskésrája, Álcserepesteknős, Leveles tengeri sárkány minden állatbarátot elvarázsol. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Macskafélék (3 db)
8 880 Ft

A Safari Kft-től származó, a bengáli tigrist, az oroszlánt és a gepárdot tartalmazó Macskafélék csomag minden állat kedvelőt elbűvöl. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Ocean Giants (3 db)
13 960 Ft

A Szafari Kft. által kínált Ocean Giants csomag, amely a grönlandi bálnát, a Hosszúszárnyú bálnát és az óriásbálnát tartalmaz és minden állatkedvelő ember számára tetszeni fog. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Utazás az őskorba (3 db)
6 090 Ft

5 570 Ft

A Safari Kft. Utazás az őskorba csomagja tartalmaz egy kardfogú tigrist, mamutot és egy doedicurust, minden őskor rajongónak tetszeni fog. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. A figurák gyerekeknek 3 éves kortól ajánlottak.


Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
3 490 Ft

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Óriás manta
2 830 Ft

Ismerkedj meg a mantával. Az óriás manta, vagy rája manta egy tengeri porcos hal a manták családjából, amely mozgása a madarak repüléséhez hasonlít. A legnagyobb fajtájú rája, a cápák közeli rokonai.


Safari Ltd. Szakállasagáma
4 090 Ft

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.


Safari Ltd. Toob Pillangók
3 890 Ft

3 160 Ft

Safari Ltd. Pillangók Toob-bal megismerkedhetünk a világ legszebb pillangóival. A csomag 8 db különböző fajta, gyönyörű színes pillangót tartalmaz. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tubus - kutyák
3 620 Ft

Ki ne szeretné a kutyákat? Ismerd meg közelebbről a különböző fajtájú kutyákat. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Madarak
3 620 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.