Schleich Állatvilág a vízesésnél 42321
41 830 Ft

Az állatok inni járnak a folyóhoz. Azonban a veszélyes ragadozók is itt várnak áldozataikra. Minden állatnak szüntelenül résen kell lennie. Valósághű vízfelület, rejtekhelyek egész sorozata, zóna a megfigyelők számára, mindez egy helyen. A fa széttárásával például híd alakítható ki, a virágok pedig tetszés szerint áthelyezhetők.

Schleich Adventi naptár 2019 - Dinoszauruszok
11 390 Ft 10 130 Ft

Minden dinoszaurusz rajongó erre várt! Az adventi naptár egyedi dinoszaurusz figurákat és sok kiegéítőt tartalmaz, amikkel egy ** teljes játéktörténet** hozható létre. Csatlakoztatható növényrészek Lezárható dinoszaurusz tojás. Nagyszerű ajándék minden dinoszaurusz rajongónak.

Schleich Tyrannosaurus Rex figura
6 180 Ft

Schleich Tyrannosaurus Rex figura a hírhedt kréta időszaki dinoszaurusz királyról lett természethűen mintázva, mely a valaha élt legveszedelmesebb ragadozó volt. Segítségével eljátszhatod milyen lehetett ennek a robosztus őshüllőnek az élete a dinoszauruszok korában.

Schleich Vadállatok készlet 5 db 42.388
6 290 Ft 5 790 Ft

Bámulatosan kidolgozott afrikai állatok a német Schleich márkától. Kézzel festettek. A készlet gepárdot, óriás tobzoskát, zsiráfot, elefántot és flamingót tartalmaz. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. Keményített gumiból készült

Schleich Carnotaurus 14586

Schleich Carnotaurus 14586

Értékelés: 5
5 190 Ft 4 610 Ft

Carnotaurus tipikus példája a ragadozóknak. Ez a gyűjtők legnépszerűbb dinoszaurusza. Az állat figura mozgó alsó állkapoccsal rendelkezik. A dinoszaurusznak erős hátsó lábai voltak és állkapcsa, amely tele volt hosszú és éles fogakkal. Körülbelül 70 millió évvel ezelőtt élt. Az egyetlen példányt, amelyet valaha találtak, Argentínában tárták fel.

Schleich Őskori állat - Dunkleosteus 14575
4 990 Ft 4 560 Ft

Dunkleosteur a Devon-tenger ragadozója, amelynek nincsenek fogai, csak éles csontkiemelkedései. Ez egy bátor vadász, harapása nagy erőt képesek kifejteni. A figura kézzel festett, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. Kiváló minőségű anyagokból készült.

Schleich Erdei állatok kölykei készlet 41457
4 190 Ft 3 970 Ft

Az amerikai erdőkből származó erdei állatok kölykei segítenek megismerni gyermekednek az állatok világát. Ez a készlet aprólékos kidolgozott, kézzel festett. A készlet medvét, jávorszarvast és vaddisznót tartalmaz. Kiváló minőségű anyagból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Fehérfarkú szarvas
2 102 Ft 1 920 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott fehérfarkú szarvas figurájával. A felnőtt fehérfarkú szarvas agancsai naponta megközelítőleg 60 mm-t nőnek.

Schleich Grizzli medve és kicsinye
3 578 Ft 3 340 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott grizzli medve figurával és kicsinyével. A grizzli medve kicsinyét a téli álom ideje alatt hozza világra.

Schleich Velociraptor 14585
3 491 Ft 3 090 Ft

Velociraptor 70 cm magasságú, tollas ragadozó volt, viszonylag kisméretű a többi dinoszauruszhoz képest. A Velociraptor valószínűleg nagyon intelligens ragadozó volt, mely csapatban vadászott. Ennek köszönhetően képes volt önmagánál nagyobb zsákmányállatot is elejteni. 65 km/h sebességgel futott.

Schleich Tigris 14729

Schleich Tigris 14729

Értékelés: 5
2 320 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott szibériai tigris figura, amely elrepít a sokszínű állatvilágba Ázsiától egészen Ausztráliáig. A tigris a világ legnagyobb macskaféle ragadozója, akár 3 méteresre is megnőhet. Dorombol, akár a házi macska, de 100-szor hangosabban. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Fehér tigris 14731
2 310 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és aprólékosan kidolgozott fehér tigris figura, amely nemcsak a kis állatbarátoknak szerez örömet. 10 000 tigriskölyökből csupán egy fehér! A fehér tigris valójában nem albínó tigris, ugyanis kék szeme van. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Animantarx
2 475 Ft 2 430 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. Az Animantarx egy 3 m hosszú dinoszaurusz volt csont páncélzattal.

Schleich Delfin szett kölykökkel 41463
3 590 Ft 2 950 Ft

delfin szett kölykökkel ideális kiegészítője a Bajal víz alatti világnak. A delfin biztonságosan a helyén marad köszönhetően egy beépített mágnesnek! A delfin egy karikát tarthat a szájban. Ezeknek a különleges delfineknek a bőre úgy csillog, mintha gyémánt porral lennének behintve.

Schleich Quad egy utánfutóval és tartozékokkal 42351
10 990 Ft 10 300 Ft

Kiegészítő készlet krokodil kutatóállammáshoz. Köszönhetően a quadnak ketreccel a ranger fel tudja mérni a terepet és megmenteni a sebesült állatokat egy kutatóállomáson. A kocsin lévő ketrec könnyedén csatlakoztatható és leválasztható, a kerekei gumi bevonatúak és mozgathatók. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Berni pásztorkutya szuka 16397
1 590 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott kutya figura, amely nemcsak az állatbarátoknak szerez örömet. A berni pásztorkutya egy svájci kutyafaj. Közepesen nagy vagy nagy termetű, hosszú szőrű, háromszínű, harmonikus és kiegyensúlyozott természetű. Eredetileg kereső-, hajtó- és húzókutyaként használták a parasztudvaroknál.

Schleich Hím zsiráf 14749

Schleich Hím zsiráf 14749

Értékelés: 1
2 310 Ft

A hím zsiráf állatka egy gyönyörű, kézzel festett, aprólékosak kidolgozott figura. A zsiráf hímek a legnagyobb szárazföldi állatok, amelyek akár hat méter magasak is lehetnek. A nyakuk két és fél méter hosszú, és akár 250 kg is lehet. Ugyanúgy, mint mi, az embereknek csak hét nyakcsigolyájuk van.

Schleich Őskori állat - Brachiosaurus 14581
6 430 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Brachiosaurus fordítása azt jelenti, hogy „gyík karokkal”. Ezt a nevét onnan kapta, mivel az elülső végtagjai hosszabbak voltak, mint a hátsó lábai. A hosszú nyaka automatikusan felfelé irányult, és ennek köszönhetően megeheti a nagyobb növényeket kisebb erőfeszítéssel.

Schleich Spinosaurus és kis T-rex készlet 41455
4 490 Ft 4 280 Ft

Spinosaurus és a T-Rex kézzel festett figurák a német Schleich márkától. Az utolsó részletig alaposan kidolgozottak. A Spinosaurus és a T-Rex is a legnagyobb ragadozó dinoszauruszként vannak számon tartva. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Őskori állat - Utahraptor 14582
3 290 Ft 3 200 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Utahraptor gyors, agilis ragadozó, aki növényevő dinoszauruszokra vadászik. A hátsó lábának második ujján, szokatlanul hosszú ujjal rendelkezik félhold alakban. A figura mozgatható alsó állkapoccsal és a mellső végtagokkal rendelkezik.

Schleich Spinosaurus
6 827 Ft 6 180 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Spinosaurus figurával, amely az őskor egyik legveszélyesebbje volt.

Schleich Észak-amerikai állatok készlet 41456
6 290 Ft 5 670 Ft

Ez a készlet 3 figurát tartalmaz Észak-Amerika erdőiből. A medve, a jávorszarvas a bűzös borz kézzel festett állatkák, amelyekkel a gyermekek 3 éves kortól játszhatnak. Kiváló minőségű anyagból készültek, részletesen kidolgozottak.

Schleich Őskori állat - Allosaurus 14580
4 790 Ft 4 630 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Allosaurus egyike a legnagyobb húsevő dinoszauruszoknak. Körülbelül 15 millió évvel ezelőtt élt. Allosaurus fogai, olyanok voltak, mint a fűrész és akár a 10 centimétert is elérhették. A karjai erősek, de extrém rövidek voltak.

Schleich Therizinosaurus 15003
6 890 Ft 6 300 Ft

Therizinosaurus, becenevén „gyík kaszával“, egy nagyon impozáns dinoszaurusz volt a gigantikus karmainak köszönhetően, amelyek több mint 1 méter hosszúk voltak. Napjainkig senki sem derítette ki, hogy miért volt szüksége ilyen fegyverekre. Azonban valószínűleg a védelmükre használták őket, vagy, hogy leszedjék a leveleket a fákról.

Schleich Gorilla fiú 14770
2 390 Ft 2 310 Ft

gorilla fiú egy tökéletesen kidolgozott figura, amely kézzel festett. A fiú gorillát jellemzi, hogy gyakran üti a mellkasát annak érdekében, hogy megmutassa, hogy ő a legerősebb a csoportban. A gorillákat gyakran nevezik ízületi-járóknak, mivel nem a tenyerükön járnak, hanem ízületeiken. A figura gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas.

Schleich Nagy koponya Velocirapterrel és gyíkkal 42348
10 990 Ft 10 260 Ft

A nagy koponya Velocirapterrel kézzel festett figurák, amelyek tökéletesen kidolgozottak. A koponya két helyzetbe nyitható, csapdaként használható nagyobb zsákmányokra. Az orr megérintését követően a csapda becsapódik. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Nőstény zsiráf 14750
2 310 Ft

A nőstény zsiráf állatka egy gyönyörű, kézzel festett, aprólékosak kidolgozott figura. Egy egészséges, felnőtt zsiráf, amely védi a gyermekét, megölheti az oroszlánt akár egy rúgással is. A hímekhez képest vastagabb lábakkal rendelkeznek, és nincs sörény a fejük tetején. A távolból a zsiráfok nagy fának néznek ki – foltjaiknak köszönhetően.

Schleich Őskori állatok, Stegosaurus
4 110 Ft

A Schleich őskori állatok Stegosaurus figurája az egyik legismertebb növényevő őslényről lett mintázva. A figura rendelkezik a dinoszaurusz jellegzetes lemezeivel és tüskéivel, részletgazdag kivitelezésének köszönhetően pedig szinte életre kel. Kiváló minőségű kemény gumi anyaga tartóssá, kézzel festett mintája pedig hiteles megjelenésűvé teszi.

Schleich Szárnyas ragadozók készlet 42347
5 390 Ft 5 010 Ft

Ezek a szárnyas ragadozók kézzel festettek éppúgy, mint az összes Schleich figura. Alsó állkapcsaik és első végtagjaik mozgathatóak. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A figurák kiváló minőségű keményített gumiból készültek.

Schleich Állatorvos majommal 42353
5 390 Ft 5 010 Ft

Mary állatorvos egy kutató krokodil állomás segédje lett. Sikeresen kezeli a sérült állatokat. A készlet állatorvosnőt, kis orangutánt, etetéshez alkalmas palackot, kötszert, sztetoszkópot és nyitható hátizsákot tartalmaz. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Barlang dinoszauruszokkal 41461
21 890 Ft 19 320 Ft

Húsevő Herreraszaurusz őrjöng a dinóbarlang körül. A Microraptor gyorsan elrejtőzik, mert kicsi. De a Psittacosaurusnak csak egy esélye van a menekülésre, sikerül neki? A barlang elülső része katapulttá változtatható át! Ha a kőoszlop összedől, mindent maga alá temet!

Schleich Giganotosaurus
6 827 Ft 6 300 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Giganotosaurus figurával, amely ugyan 12–13 méter hosszú volt, agya azonban csupán 30 cm-es volt.

Schleich Nagy fehér cápa 14809
2 390 Ft 2 310 Ft

Fehér cápa leginkább a part menti vizekben fordul elő. Maximum 5 méter körüli hosszúságot ér el, és több mint 1 tonna súlyt. Több mint 70 évig képes élni. A leggyorsabb cápák közé tartozik, rövid időre 56 km/óra sebességre képes felgyorsulni.

Schleich Oktató kártyák - Wild life Schleich
4 569 Ft 3 980 Ft

Ismerd meg az állatvilágos a Schleich kártyákkal! Oktató képes kártyák megmutatják a környezetet és három állat lábnyomait: kis jegesmedve, mókus és zöld béka. Eltalálja, melyik kártya melyik állathoz tartozik?

Schleich Orangután nőstény 14775
2 310 Ft

Nagyon szép, kézileg festett és részletesen kidolgozz nőstény orangután figura a trópusi esőerdőből Borneo és Sumatra szigetén. Az orangutánok többnyire intelligens majmok, akik képesek felismerni a saját képüket. Így képes eszközöket használni.

Schleich Oviraptor 15001

Schleich Oviraptor 15001

Értékelés: 5
2 390 Ft 2 310 Ft

Oviraptor, szintén „tojás tolvajnak“ nevezve, kb. 2 m hosszú, és kb. 40 kg súlyú, tollas dinoszaurusz volt. Kb. 75–70 millió évvel ezelőtt élt. Az Oviraptornak rövid és magas feje volt, furcsa alakú csőrrel és nagy karmai voltak az első végtagjain.

Schleich Vadállatok készlet 42387
6 890 Ft 6 660 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott vadállat figurák elrepítenek a vad afrikai sztyeppék világába Ezzel a gyönyörű figurákkal a gyerekek nemcsak játszhatnak, hanem valami újat is megtanulhatnak. A csomag tartalma figurák: Sztyeppén élő zebra, Csimpánz és fiatal afrikai elefánt.

Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura
4 630 Ft

A Schleich 14576 Dinosaurs Herrerasaurus Játékfigura, lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy megismerjék az őslények világát, még akkor is ha azok már régen kihaltak. Az aprólékos kidolgozással, és kiváló minőségű anyagokból készülő kialakítással rendelkező dínó, méltán lehet a gyerekek kedvenc játékszere. A Dinoszaurusz figura garantáltan elkalauzolják a gyermekeket egy ismeretlen világ felfedezésére.

Schleich Ajakos medve 14779
2 270 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott ajakos medve figura elrepít az alföldi és száraz indiai és Srí Lankai erdőkbe. A kedvenc termesz élelmük levadászáshoz, ezek a kisebb termetű medvék nagyon éles sarlószerű karommal vannak ellátva, ami a lajháréhoz hasonlítható.

Schleich Aligátor 14727

Schleich Aligátor 14727

Értékelés: 5
2 300 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott aligátor figura, amely elrepít Amerika vadonjaiba! Az aligátor egy veszélyes ragadozó rendkívül erős rágóizmokkal, az övénél csupán a fehér cápa harapása erősebb. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Állatka - ázsiai elefánttehén
2 590 Ft 2 490 Ft

A Schleich részletgazdag figurái inspiráló kiegészítői lehetnek az elefántok kedvelőinek. A nagyméretű, csúszásmentes anyagú elefántfigurák hűen modellezik a legnépszerűbb ázsiai elefánttehén jellegzetességeit. A kézzel, aprólékosan megfestett külső világszerte egyedivé teszik a Schleich figurákat.

Schleich Állatkák - arany retriever szuka 16395
1 590 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott kutya figura, amely nemcsak az állatbarátoknak szerez örömet. Az arany retriever egy Nagy-Britanniában kinemesített kutyafaj. Általánosságban nyugodt, barátságos, ember és más kutyák társaságát kedvelő faj, amely minden korban szeret játszani.

Schleich Dimetrodon
3 469 Ft 3 080 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. A hátán lévő palást bőrből és csontokból áll, a napon való gyorsabb felmelegedésre szolgálnak. Amennyiben le szeretné hűteni testét, akkor a palástot a nappal szembe kell fordítania.

Schleich Dimorphodon
2 475 Ft 2 310 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. A Dimorphodon egy kicsi sárkánygyík volt nagy koponyával és hosszú csőrrel.

Schleich Dinogorgon 15002

Schleich Dinogorgon 15002

Értékelés: 5
2 390 Ft 2 330 Ft

Dinogorgona állat figura, más néven „szörnyű gorgon“ , kiegészítti a dinoszaurusz gyűjteményedet. A Dinogorgon a Rubidgeine gorgonopsians kipusztult nemzetségből származik, és a kardfogú dinoszaurusz fajok közé tartozott. Több mint 250 millió évvel ezelőtt élt.

Schleich Gorilla lány 14771
2 440 Ft

gorilla lány egy kézzel festett figura, mely részletesen kidolgozott annak érdekében, hogy a gyermekek ne csak játszanak vele, hanem meg is ismerhessék őt. A gorillák nagyon békeszerető állatok, növényekkel és gyümölcsökkel táplálkoznak. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Erősített gumiból készült.

Schleich Kardszárnyú delfin 14807
3 190 Ft 2 820 Ft

A tengeri ragadozó csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott figurája. A kardszárnyú delfin a delfinfélék családjának legnagyobb képviselője. Ez a ragadozó a tengeri tápláléklánc csúcsán áll. Rendkívül okosak és nagyon összetett rendszerű szociális csoportokat alkotnak. Ezeket az állatokat jellegzetes kontraszt színezet jellemzi fekete háttal, fehér mellkassal és oldallal, valamint szemeik felett és között fehér folt látható.

Schleich Los 14781
2 300 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott szarvas figura, amely elrepít Észak-Európa, Ázsia és Amerika vad erdős tájaira. A szarvas Svédország nemzeti állata és ismert a lenyűgöző agancsairól. Még a nőstényeknek is vannak agancsaik.