Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
3 590 Ft

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Toob - Ausztrália
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Toob az ausztráliai állatokat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a ZOO-ból
3 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj el a ZOO-ba és ismerkedj meg a legfiatalabb lakóival. Összesen 11 gyönyörű festett figura vár rád, amikkel kiválóan kiegészítheted az állatkertes játékaidat. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók.

Safari Ltd. Cetcápa
4 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a cetcápát. Ez a fajta cápa 12 méteres nagyságával az óceánokban élő legnagyobb hal, az ember számára nem jelent veszélyt. A víz szürésével táplálkozik, ahol planktonokat gyűjt össze.

Safari Ltd. Toob Sarkvidék
3 890 Ft 3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Toob Safari
3 890 Ft 3 700 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
3 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Toob A farmon
3 890 Ft 3 510 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Sisakos kaméleon
3 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a lény népszerű, mint háziállat. Minden állat közül a legkiválóbb védekező elszíneződéssel, göndör farokkal, és egymástól függetlenül mozgó szemekkel rendelkezik. Ismerkedj meg a sisakos kaméleonnal!

Safari Ltd. Toob Mérges állatok
3 890 Ft 3 720 Ft

Safari Ltd. Mérges állatok Toob-bal igen közel kerülhetünk a világ legveszélyesebb állataihoz. A csomag tartalamz 9 db mérges állatot. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
3 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - Élet a folyóparton
3 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menj kirándulni a folyópartra! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tuba - Élet a sivatagban
3 900 Ft

Tuba Élet a sivatagban egy kiváló segítőtárs a sivatagi környezet megismeréséhez. A készlet 11 figurát tartalmaz. A részletesen kidolgozott kézzel festett figurák kitűnő tanulási segédeszközként szolgálhatnak a sivatagi környezet megismeréséhez, de akár a különböző állatfajokat tartalmazó gyűjtemények kiegészítésére is kiváló .

Safari Ltd. Ammoniteszek
3 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.

Safari Ltd. Ékszerteknős
3 210 Ft

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.

Safari Ltd. Tuba - Élet az őserdőben
3 640 Ft

Tuba Élet az őserdőben részletesen kidolgozott figurákból áll, amik kézi festésűek. A készletben találsz: Ara papagájt, vörös szemű békát, nyílméregbékát, zöld boát, hangyászt, pókmajmot, tapírt és erdőben utazó ember figurát.

Safari Ltd. Kék bálna
3 250 Ft

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.

Safari Ltd. Suchomimus
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.

Safari Ltd. Acrocanthosaurus
3 510 Ft

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.

Safari Ltd. Óriás manta
2 910 Ft

Ismerkedj meg a mantával. Az óriás manta, vagy rája manta egy tengeri porcos hal a manták családjából, amely mozgása a madarak repüléséhez hasonlít. A legnagyobb fajtájú rája, a cápák közeli rokonai.

Safari Ltd. Repülőmókus
3 380 Ft

Ismerd meg a repülőmókust! Ennek a mókus fajtájú emlősnek az első és hátsó végtagjai közt bőr található, amelyet meg tud feszíteni, és a fáról vagy a falról való ugrás során segítségével akár 300 métert is képes „repülni“.

Safari Ltd. Tetraodon
3 250 Ft

Ismerkedj meg a tetraodon-nal! Ez a hal hegyes testű, amelyet úgy képes felfújni, mint egy lufit, amennyiben veszélyben érzi magát. A figura félelmetesnek tűnik, azonban nagyon puha és vizet spriccel!

Safari Ltd. Toob Pillangók
3 890 Ft 3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Pillangók Toob-bal megismerkedhetünk a világ legszebb pillangóival. A csomag 8 db különböző fajta, gyönyörű színes pillangót tartalmaz. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tuba - Indiánok
3 800 Ft

Tuba Indiánok 12 db az Észak-amerikai Powhatan indián törzs által inspirált figurát tartalmaz, akik közül maga Pocahontas is származott. A kézzel festett figurák élénk színekkel és gyönyörű részletekkel vannak díszítve, így nem csak Indiános játszásra alkalmasak. Kiváló kiegészítő az Amerika történetének, az indián törzsekről, hódító hadjáratokról és Kolumbusz Kristóf első útjairól szóló történetek elmesélésére.

Safari Ltd. Vietnámi malac
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vietnami sertések már régóta népszerűek a kis tenyésztők körében. Ezek aprók, ellenállnak a betegségnek, tenyésztésük és etetésük nem drága. Általános állóképességük és mindenevő táplálkozásuk miatt az állatállomány ideális. A kertben legelnek és néha még keresni is kell őket! Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. A cápa óriási
3 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a hosszúszárnyú cápával. Az elegáns hosszúszárnyú cápa az óceánban úszik. Zömök teste van és hátsó uszonyainál zsírpárnái vannak, amelyek különböző formájúak, a szinte lapostól egészen a magas, háromszög alakú formáig.

Safari Ltd. Kaprosuchus
3 230 Ft

Ismerd meg a kaprosuchus-t. Vastag bőrével és masszív állkapcsával úgy néz ki mint az élő, igaz? Ez a három-hét méteres ragadozó kinézetének hála a „kroko-vaddisznó“ megnevezést kapta.

Safari Ltd. Korallkígyó
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a korallkígyót! De inkább maradj tőle távol.. Egy színes mérges kígyó, mely a kobrák családjába tartozik. Jellegzetes csíkos, piros, sárga, fehér és fekete színű.

Safari Ltd. Pachyrhinosaurus
3 230 Ft

Ismerd meg a pachyrhinosaurus-t. Ez a nagyméretű, szarvakkal rendelkező, növényevő dinoszaurusz nagy csordákban élt (akár több ezer egyed), vándorló életmódot folytatott . Észak-Amerika nyugati partja mentén vándoroltak.

Safari Ltd. Szakállasagáma
4 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.

Safari Ltd. Tüskés békagyík
3 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a tüskés békagyíkot! Amint megpillantod ezt a hihetetlen gyíkot, máris úgy fogod érezni, hogy az őskorba utaztál. Kicsit a varangyra emlékeztet a tüskés bőrének és a fején lévő tüskének köszönhetően.

Safari Ltd. Zebra
3 250 Ft

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.

Safari Ltd. Ocean Giants (3 db)
9 290 Ft 7 290 Ft

A Szafari Kft. által kínált Ocean Giants csomag, amely a grönlandi bálnát, a Hosszúszárnyú bálnát és az óriásbálnát tartalmaz és minden állatkedvelő ember számára tetszeni fog. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Macskafélék (3 db)
5 890 Ft 4 550 Ft

A Safari Kft-től származó, a bengáli tigrist, az oroszlánt és a gepárdot tartalmazó Macskafélék csomag minden állat kedvelőt elbűvöl. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Tengeri ló
4 940 Ft

A tengeri hal egy mitikus lény, amelynek alsó teste hal és ló a felső része. Másik neve Merhorse vagy Hippocampus de nem élő állat. A Hippocampus a föníciai mítoszokból származik. Ez szorosan kapcsolódik egy másik mítikus teremtményhez: Bak (féltestben kecske, féltestben hal), amely, mint a Bak, egyike a zodiákusnak. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Farm (5 db)
6 290 Ft 5 990 Ft

A Safari Kft.- a Farm miniatűr állat replika csomagjában megtalálhatod a Hereford marhát, Tyúkot, Házi kecskét, Bárányt és a Házisertést, minden állatszerető kedvére lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Tengeri teknős
4 550 Ft

A tengeri teknős figura, amely rendkívül reális, beleértve a vágott mintázatot és durvaságot is. Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. A tengeri teknősöket elsősorban a szárazföldi és édesvízi teknősöktől különböztetik meg, elsősorban a koponyában rejtett sómirigy jelenlétében, az uszonyokba átalakult végtagok és csökkentett, azaz a tengerben jobban adaptált héj mozgása alapján. A tengeri teknősök (Chelonioidae) egyedülálló és kulcsfontosságú ökológiai szerepet töltenek be az óceánokban. Ezt dokumentálhatja például a korall-ökoszisztémák működésében játszott döntő szerepük. A közönséges cserepesteknős, amelyek fő tápláléka a tengeri szivacsok (Cnidaria), szabályozzák a korallzátonyokon a gombák növekedését. Ez közvetlenül befolyásolja e ökoszisztémák összetételét, szerkezetét és faji sokféleségét. Figuraként otthon is tarthatod.

Safari Ltd. Állatok északról (3db)
7 490 Ft 7 160 Ft

Állatok északról csomag a Safari Ltd. márkától, amiben található egy jegesmedve, sarki farkas és egy hóbagoly, ami minden állatszeretőt megörvendeztet. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. A figurák gyerekeknek 3 éves kortól ajánlottak.

Safari Ltd. Ausztrália Állatok (3 db)
7 290 Ft

Ausztrália állatcsomagja a Safari Kft-től, ahol megtalálható a Kenguru, a Koala és a Kakadu. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Kígyók és gyíkok (5 db)
26 070 Ft

A Safari Kft. egy kígyó és gyík miniatűr másolat csomagjában megtalálható a Királysikló, Tüskés békagyík, Szakállasagáma, Zöld fűsikló, Zöld leguán, amely minden állatbarát kedvence lesz. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Korallzátony (5db)
10 190 Ft 7 940 Ft

A Safari Kft. által készített korallzátony replika csomag tartalmát képezi a Gömbhal, Bohóchal, Kékpettyes tüskésrája, Álcserepesteknős, Leveles tengeri sárkány minden állatbarátot elvarázsol. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Madarak (5 db)
7 790 Ft 6 250 Ft

A Safari Kft.- madár replika csomagjában megtalálhatod a Szivárványcsőrű tukánt, Gyöngybaglyot, Flamingót, Orrszarvú pelikánt és a Pávát, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Paguroidea
3 120 Ft

Paguroidea figura. Nézd meg a különleges kagylót! Úgy néz ki akár az igazi! Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
3 770 Ft

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!

Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
3 890 Ft 3 640 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tubus - Madarak
3 770 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
3 730 Ft

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - kutyák
3 720 Ft

Ki ne szeretné a kutyákat? Ismerd meg közelebbről a különböző fajtájú kutyákat. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.