Safari Ltd. Kelet-amerikai nyúl kölyök
2 550 Ft

Vad nyúl figura kíváncsi fülekkel, guggoló helyzetben. Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. Ez a faj éjszakai életet él, egyértelműen területhez kötött állat. Nem ás vermet, a mélyedésekben bújik el. Télen a hó alatt is élhet. Kizárólag növényi táplálékkal táplálkozik, főként a füves réteken. Nyitott tájakat keres, mély erdőben csekély az előfordulása. Figuraként otthonodban is tarthatod.


Safari Ltd. Przewalski ló
2 550 Ft

A Przewalski ló professzionális formájú és kézzel festett, pontos részletekkel. Ez az utolsó túlélő vadon élő faj. Az állatkertek vettek részt a faj megmentésében. A törzsfejlődésből látható, hogy a ma élő lovak 70%-a a Przewalski lótól származik. Przewalski lovak a vadonban találhatók Kínában és Mongóliában. Figuraként otthonodban is tarthatod.


Safari Ltd. Óriás manta
2 850 Ft

Ismerkedj meg a mantával. Az óriás manta, vagy rája manta egy tengeri porcos hal a manták családjából, amely mozgása a madarak repüléséhez hasonlít. A legnagyobb fajtájú rája, a cápák közeli rokonai.


Safari Ltd. Paguroidea
3 060 Ft

Paguroidea figura. Nézd meg a különleges kagylót! Úgy néz ki akár az igazi! Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. Figuraként otthonodban is tarthatod.


Safari Ltd. Ékszerteknős

Safari Ltd. Ékszerteknős

Értékelés: 5
3 150 Ft

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.


Safari Ltd. A cápa óriási
3 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a hosszúszárnyú cápával. Az elegáns hosszúszárnyú cápa az óceánban úszik. Zömök teste van és hátsó uszonyainál zsírpárnái vannak, amelyek különböző formájúak, a szinte lapostól egészen a magas, háromszög alakú formáig.


Safari Ltd. Narvál
3 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a narvállal. A narvál része volt az egyszarvú létezésére vonatkozó feltevésnek. A narválok agyarát használják az egyszarvúk bizonyítására. Ma már tudjuk, hogy ez egy csavart agyar, amelyeket a nöstényért folytatott csaták során használnak.


Safari Ltd. Ammoniteszek
3 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.


Safari Ltd. Pachyrhinosaurus
3 170 Ft

Ismerd meg a pachyrhinosaurus-t. Ez a nagyméretű, szarvakkal rendelkező, növényevő dinoszaurusz nagy csordákban élt (akár több ezer egyed), vándorló életmódot folytatott . Észak-Amerika nyugati partja mentén vándoroltak.


Safari Ltd. Suchomimus

Safari Ltd. Suchomimus

Értékelés: 5
3 180 Ft

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.


Safari Ltd. Korallkígyó
3 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a korallkígyót! De inkább maradj tőle távol.. Egy színes mérges kígyó, mely a kobrák családjába tartozik. Jellegzetes csíkos, piros, sárga, fehér és fekete színű.


Safari Ltd. Kék bálna
3 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.


Safari Ltd. Kaprosuchus
3 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a kaprosuchus-t. Vastag bőrével és masszív állkapcsával úgy néz ki mint az élő, igaz? Ez a három-hét méteres ragadozó kinézetének hála a „kroko-vaddisznó“ megnevezést kapta.


Safari Ltd. Gyapjas mamut
3 190 Ft

Ismerkedj meg a jeges óriással, a gyapjas mamuttal. Ez a hatalmas, óriási agyarakkal rendelkező emlős a mai elefántok rokona. Ellentétben velük azonban az akkori hidegre való tekintettel vastag bundája volt.


Safari Ltd. Tetraodon
3 190 Ft

Ismerkedj meg a tetraodon-nal! Ez a hal hegyes testű, amelyet úgy képes felfújni, mint egy lufit, amennyiben veszélyben érzi magát. A figura félelmetesnek tűnik, azonban nagyon puha és vizet spriccel!


Safari Ltd. Toob Pillangók
3 890 Ft

3 190 Ft

Safari Ltd. Pillangók Toob-bal megismerkedhetünk a világ legszebb pillangóival. A csomag 8 db különböző fajta, gyönyörű színes pillangót tartalmaz. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Zebra
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.


Safari Ltd. Sündisznó
3 190 Ft

Gördülj össze, mint egy sündisznó! A rovarevő emlős, az egyik legveszélyeztetettebb állatfaj. A sündisznó nagyon hasznos a természet számára. A természetre és az emberre ártalmas állatokkal táplálkozik. Étrendje főként rovarok, földigiliszták, és csigák és férgek is. Különböző bogyókat és gyümölcsöket is keres. Ő egy igazán étel szerető állat. Amikor csak lehet, minden este akár 70 g ételt fogyaszt. Figuraként otthonodban is tarthatod.


Safari Ltd. Vietnámi malac
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vietnami sertések már régóta népszerűek a kis tenyésztők körében. Ezek aprók, ellenállnak a betegségnek, tenyésztésük és etetésük nem drága. Általános állóképességük és mindenevő táplálkozásuk miatt az állatállomány ideális. A kertben legelnek és néha még keresni is kell őket! Figuraként otthonodban is tarthatod.


Safari Ltd. Repülőmókus

Safari Ltd. Repülőmókus

Értékelés: 5
3 310 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a repülőmókust! Ennek a mókus fajtájú emlősnek az első és hátsó végtagjai közt bőr található, amelyet meg tud feszíteni, és a fáról vagy a falról való ugrás során segítségével akár 300 métert is képes „repülni“.


Safari Ltd. Toob A farmon

Safari Ltd. Toob A farmon

Értékelés: 5
3 890 Ft

3 440 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tüskés békagyík
3 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a tüskés békagyíkot! Amint megpillantod ezt a hihetetlen gyíkot, máris úgy fogod érezni, hogy az őskorba utaztál. Kicsit a varangyra emlékeztet a tüskés bőrének és a fején lévő tüskének köszönhetően.


Safari Ltd. Tuba - Élet az őserdőben
3 450 Ft

Tuba Élet az őserdőben részletesen kidolgozott figurákból áll, amik kézi festésűek. A készletben találsz: Ara papagájt, vörös szemű békát, nyílméregbékát, zöld boát, hangyászt, pókmajmot, tapírt és erdőben utazó ember figurát.


Safari Ltd. Acrocanthosaurus
3 480 Ft

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.


Safari Ltd. Tuba - Főemlősök és majmok
3 520 Ft

Összesen 12 főemlős és majom rejtőzik a Safari Ltd tubában. Kelj útra a főemlősök és a majmok birodalmába és ismerd meg a különböző fajokat. Tudod mi a különbség az orangután és a mandrill között?


Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
3 520 Ft

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Értékelés: 4,5
3 520 Ft

Safari Ltd. Toob az ausztráliai állatokat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
3 890 Ft

3 570 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
3 580 Ft

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tuba - Pacifik
3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Csendes-óceán a legnagyobb és legmélyebb a világi óceánjai közül. Körülbelül 64 millió négyzetkilométer, ami körülbelül a földünk felületének egyharmadát teszi ki. Több ezer élőlénynek, hüllőnek, halnak, madárnak, emlősnek és gerinctelennek ad otthont. Ez a kézzel festett figurák szettje magába foglalja azokat az állatokat, amik a Csendes-óceánban élnek.


Safari Ltd. Toob Safari

Safari Ltd. Toob Safari

Értékelés: 4,5
3 890 Ft

3 640 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tuba - kisállatok a ZOO-ból
3 650 Ft

Indulj el a ZOO-ba és ismerkedj meg a legfiatalabb lakóival. Összesen 11 gyönyörű festett figura vár rád, amikkel kiválóan kiegészítheted az állatkertes játékaidat. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók.


Safari Ltd. Tuba - kisállatok a Farmról
3 650 Ft

Voltál már valamikor farmon? Ismerd meg az állatok kicsinyeit, akikkel ott találkozhatsz. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - kutyák
3 650 Ft

Ki ne szeretné a kutyákat? Ismerd meg közelebbről a különböző fajtájú kutyákat. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Élet a folyóparton
3 650 Ft

Menj kirándulni a folyópartra! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Madarak
3 650 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Toob Mérges állatok
3 890 Ft

3 650 Ft

Safari Ltd. Mérges állatok Toob-bal igen közel kerülhetünk a világ legveszélyesebb állataihoz. A csomag tartalamz 9 db mérges állatot. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Értékelés: 4,5
3 650 Ft

Tuba rovarok 14 különböző rovarfaj figuráját tartalmazza. Található benne: hernyó, szitakötő, pillangó, százlábú, szöcske, légy, katicabogár, pók, skorpió, csótány, méh, sáska, hangya.


Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Értékelés: 5
3 890 Ft

3 650 Ft

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
3 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
3 670 Ft

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
3 670 Ft

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Safari Ltd. Tuba - Indiánok
3 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tuba Indiánok 12 db az Észak-amerikai Powhatan indián törzs által inspirált figurát tartalmaz, akik közül maga Pocahontas is származott. A kézzel festett figurák élénk színekkel és gyönyörű részletekkel vannak díszítve, így nem csak Indiános játszásra alkalmasak. Kiváló kiegészítő az Amerika történetének, az indián törzsekről, hódító hadjáratokról és Kolumbusz Kristóf első útjairól szóló történetek elmesélésére.


Safari Ltd. Elasmosaurus
3 790 Ft

Ismerd meg az elasmosaur-t. Ez a két tonnás, akár 14 m hosszú vízi hüllő a késő kréta korban élt. Halakkal és gerinctelenekkel táplálkozott. A tudósok úgy vélik, hogy a kölykök vízben születettek, így nem hagyták el a vizet.


Safari Ltd. Sisakos kaméleon
3 810 Ft

Ez a lény népszerű, mint háziállat. Minden állat közül a legkiválóbb védekező elszíneződéssel, göndör farokkal, és egymástól függetlenül mozgó szemekkel rendelkezik. Ismerkedj meg a sisakos kaméleonnal!


Safari Ltd. Tuba - Élet a sivatagban
3 830 Ft

Tuba Élet a sivatagban egy kiváló segítőtárs a sivatagi környezet megismeréséhez. A készlet 11 figurát tartalmaz. A részletesen kidolgozott kézzel festett figurák kitűnő tanulási segédeszközként szolgálhatnak a sivatagi környezet megismeréséhez, de akár a különböző állatfajokat tartalmazó gyűjtemények kiegészítésére is kiváló .


Safari Ltd. Óriáskalmár

Safari Ltd. Óriáskalmár

Értékelés: 5
4 120 Ft

Ismerkedj meg a borzalmas kalmárral. A filmek és a könyvek úgy állítják be a kalmárokat, mint az óceán mélyén élő veszélyes fenevadak, azonban a tudósok nagyon keveset tudnak arról, hogyan is élnek valójában. Amint biztosan tudunk, hogy akár 18 méter hosszúra is megnőnek.


Safari Ltd. Szakállasagáma
4 130 Ft

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.