Safari Ltd. Kígyók és gyíkok (5 db)
25 620 Ft

A Safari Kft. egy kígyó és gyík miniatűr másolat csomagjában megtalálható a Királysikló, Tüskés békagyík, Szakállasagáma, Zöld fűsikló, Zöld leguán, amely minden állatbarát kedvence lesz. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Dinoszauruszok (5 db)
13 690 Ft

12 550 Ft

A Safari Kft. Dinoszaurusz-replika csomagja, mely Brachiosaurust, Tyrannosaurus Rexet, Tapejart, Stegosaurust és Triceratopsot tartalmaz, minden állatbarát kedvére tesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. A kék mélységbe (5 db)
12 290 Ft

A Safari Kft.- A kék mélységbe című kisállat replika csomagjában található meg a Delfin, Kaliforniai oroszlánfóka, Polip, Kardszárnyú delfin és a Tigriscápa, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. ZOO állatkerti állatok (5 db)
12 490 Ft

11 650 Ft

Állatok az állatkertből csomag a Safari Kft.-től, ahol megtalálhatod a Víziló, retikulált zsiráf, afrikai elefánt, zebra és alföldi gorilla kis változatát, amely minden állatbarátot elkápráztat. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Korallzátony (5db)
10 190 Ft

7 810 Ft

A Safari Kft. által készített korallzátony replika csomag tartalmát képezi a Gömbhal, Bohóchal, Kékpettyes tüskésrája, Álcserepesteknős, Leveles tengeri sárkány minden állatbarátot elvarázsol. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Ocean Giants (3 db)
9 290 Ft

7 160 Ft

A Szafari Kft. által kínált Ocean Giants csomag, amely a grönlandi bálnát, a Hosszúszárnyú bálnát és az óriásbálnát tartalmaz és minden állatkedvelő ember számára tetszeni fog. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Ausztrália Állatok (3 db)
7 160 Ft

Ausztrália állatcsomagja a Safari Kft-től, ahol megtalálható a Kenguru, a Koala és a Kakadu. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Állatok északról (3db)
7 490 Ft

7 040 Ft

Állatok északról csomag a Safari Ltd. márkától, amiben található egy jegesmedve, sarki farkas és egy hóbagoly, ami minden állatszeretőt megörvendeztet. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. A figurák gyerekeknek 3 éves kortól ajánlottak.


Safari Ltd. Madarak (5 db)
7 790 Ft

6 140 Ft

A Safari Kft.- madár replika csomagjában megtalálhatod a Szivárványcsőrű tukánt, Gyöngybaglyot, Flamingót, Orrszarvú pelikánt és a Pávát, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Farm (5 db)
6 290 Ft

5 880 Ft

A Safari Kft.- a Farm miniatűr állat replika csomagjában megtalálhatod a Hereford marhát, Tyúkot, Házi kecskét, Bárányt és a Házisertést, minden állatszerető kedvére lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Tengeri ló
4 860 Ft

A tengeri hal egy mitikus lény, amelynek alsó teste hal és ló a felső része. Másik neve Merhorse vagy Hippocampus de nem élő állat. A Hippocampus a föníciai mítoszokból származik. Ez szorosan kapcsolódik egy másik mítikus teremtményhez: Bak (féltestben kecske, féltestben hal), amely, mint a Bak, egyike a zodiákusnak. Figuraként otthonodban is tarthatod.


Safari Ltd. Cetcápa
4 730 Ft

Ismerd meg a cetcápát. Ez a fajta cápa 12 méteres nagyságával az óceánokban élő legnagyobb hal, az ember számára nem jelent veszélyt. A víz szürésével táplálkozik, ahol planktonokat gyűjt össze.


Safari Ltd. Macskafélék (3 db)
5 890 Ft

4 470 Ft

A Safari Kft-től származó, a bengáli tigrist, az oroszlánt és a gepárdot tartalmazó Macskafélék csomag minden állat kedvelőt elbűvöl. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Safari Ltd. Tengeri teknős
4 470 Ft

A tengeri teknős figura, amely rendkívül reális, beleértve a vágott mintázatot és durvaságot is. Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. A tengeri teknősöket elsősorban a szárazföldi és édesvízi teknősöktől különböztetik meg, elsősorban a koponyában rejtett sómirigy jelenlétében, az uszonyokba átalakult végtagok és csökkentett, azaz a tengerben jobban adaptált héj mozgása alapján. A tengeri teknősök (Chelonioidae) egyedülálló és kulcsfontosságú ökológiai szerepet töltenek be az óceánokban. Ezt dokumentálhatja például a korall-ökoszisztémák működésében játszott döntő szerepük. A közönséges cserepesteknős, amelyek fő tápláléka a tengeri szivacsok (Cnidaria), szabályozzák a korallzátonyokon a gombák növekedését. Ez közvetlenül befolyásolja e ökoszisztémák összetételét, szerkezetét és faji sokféleségét. Figuraként otthon is tarthatod.


Safari Ltd. Szakállasagáma
4 130 Ft

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.


Safari Ltd. Óriáskalmár
4 130 Ft

Ismerkedj meg a borzalmas kalmárral. A filmek és a könyvek úgy állítják be a kalmárokat, mint az óceán mélyén élő veszélyes fenevadak, azonban a tudósok nagyon keveset tudnak arról, hogyan is élnek valójában. Amint biztosan tudunk, hogy akár 18 méter hosszúra is megnőnek.


Safari Ltd. Tuba - Élet a sivatagban
3 830 Ft

Tuba Élet a sivatagban egy kiváló segítőtárs a sivatagi környezet megismeréséhez. A készlet 11 figurát tartalmaz. A részletesen kidolgozott kézzel festett figurák kitűnő tanulási segédeszközként szolgálhatnak a sivatagi környezet megismeréséhez, de akár a különböző állatfajokat tartalmazó gyűjtemények kiegészítésére is kiváló .


Safari Ltd. Sisakos kaméleon
3 810 Ft

Ez a lény népszerű, mint háziállat. Minden állat közül a legkiválóbb védekező elszíneződéssel, göndör farokkal, és egymástól függetlenül mozgó szemekkel rendelkezik. Ismerkedj meg a sisakos kaméleonnal!


Safari Ltd. Elasmosaurus
3 790 Ft

Ismerd meg az elasmosaur-t. Ez a két tonnás, akár 14 m hosszú vízi hüllő a késő kréta korban élt. Halakkal és gerinctelenekkel táplálkozott. A tudósok úgy vélik, hogy a kölykök vízben születettek, így nem hagyták el a vizet.


Safari Ltd. Tuba - Indiánok
3 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tuba Indiánok 12 db az Észak-amerikai Powhatan indián törzs által inspirált figurát tartalmaz, akik közül maga Pocahontas is származott. A kézzel festett figurák élénk színekkel és gyönyörű részletekkel vannak díszítve, így nem csak Indiános játszásra alkalmasak. Kiváló kiegészítő az Amerika történetének, az indián törzsekről, hódító hadjáratokról és Kolumbusz Kristóf első útjairól szóló történetek elmesélésére.


Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
3 680 Ft

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
3 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
3 670 Ft

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tuba - kisállatok a ZOO-ból
3 650 Ft

Indulj el a ZOO-ba és ismerkedj meg a legfiatalabb lakóival. Összesen 11 gyönyörű festett figura vár rád, amikkel kiválóan kiegészítheted az állatkertes játékaidat. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók.


Safari Ltd. Tuba - kisállatok a Farmról
3 650 Ft

Voltál már valamikor farmon? Ismerd meg az állatok kicsinyeit, akikkel ott találkozhatsz. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Safari Ltd. Tuba - Rovarok

Értékelés: 4,5
3 650 Ft

Tuba rovarok 14 különböző rovarfaj figuráját tartalmazza. Található benne: hernyó, szitakötő, pillangó, százlábú, szöcske, légy, katicabogár, pók, skorpió, csótány, méh, sáska, hangya.


Safari Ltd. Tubus - Élet a folyóparton
3 650 Ft

Menj kirándulni a folyópartra! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - Madarak
3 650 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tubus - kutyák
3 650 Ft

Ki ne szeretné a kutyákat? Ismerd meg közelebbről a különböző fajtájú kutyákat. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Toob Mérges állatok
3 890 Ft

3 650 Ft

Safari Ltd. Mérges állatok Toob-bal igen közel kerülhetünk a világ legveszélyesebb állataihoz. A csomag tartalamz 9 db mérges állatot. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Értékelés: 5
3 890 Ft

3 650 Ft

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Toob Safari
3 890 Ft

3 640 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tuba - Pacifik
3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Csendes-óceán a legnagyobb és legmélyebb a világi óceánjai közül. Körülbelül 64 millió négyzetkilométer, ami körülbelül a földünk felületének egyharmadát teszi ki. Több ezer élőlénynek, hüllőnek, halnak, madárnak, emlősnek és gerinctelennek ad otthont. Ez a kézzel festett figurák szettje magába foglalja azokat az állatokat, amik a Csendes-óceánban élnek.


Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
3 580 Ft

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
3 890 Ft

3 580 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
3 520 Ft

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.


Safari Ltd. Tuba - Főemlősök és majmok
3 520 Ft

Összesen 12 főemlős és majom rejtőzik a Safari Ltd tubában. Kelj útra a főemlősök és a majmok birodalmába és ismerd meg a különböző fajokat. Tudod mi a különbség az orangután és a mandrill között?


Safari Ltd. Toob - Ausztrália
3 520 Ft

Safari Ltd. Toob az ausztráliai állatokat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!


Safari Ltd. Acrocanthosaurus
3 490 Ft

Ismerd meg az Acrocanthosaurus-t, a húsevő dinoszaurusszal, a „nagy tüskés gyíkkal“, aki dühösen ordít, vicsorog, és a karmait mutogatja. Ennek az óriásnak a koponyája maximálisan 130 cm-es volt.


Safari Ltd. Toob A farmon

Safari Ltd. Toob A farmon

Értékelés: 5
3 890 Ft

3 450 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.


Safari Ltd. Tüskés békagyík
3 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a tüskés békagyíkot! Amint megpillantod ezt a hihetetlen gyíkot, máris úgy fogod érezni, hogy az őskorba utaztál. Kicsit a varangyra emlékeztet a tüskés bőrének és a fején lévő tüskének köszönhetően.


Safari Ltd. Tuba - Élet az őserdőben
3 450 Ft

Tuba Élet az őserdőben részletesen kidolgozott figurákból áll, amik kézi festésűek. A készletben találsz: Ara papagájt, vörös szemű békát, nyílméregbékát, zöld boát, hangyászt, pókmajmot, tapírt és erdőben utazó ember figurát.


Safari Ltd. Repülőmókus
3 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a repülőmókust! Ennek a mókus fajtájú emlősnek az első és hátsó végtagjai közt bőr található, amelyet meg tud feszíteni, és a fáról vagy a falról való ugrás során segítségével akár 300 métert is képes „repülni“.


Safari Ltd. Gyapjas mamut
3 190 Ft

Ismerkedj meg a jeges óriással, a gyapjas mamuttal. Ez a hatalmas, óriási agyarakkal rendelkező emlős a mai elefántok rokona. Ellentétben velük azonban az akkori hidegre való tekintettel vastag bundája volt.


Safari Ltd. Tetraodon
3 190 Ft

Ismerkedj meg a tetraodon-nal! Ez a hal hegyes testű, amelyet úgy képes felfújni, mint egy lufit, amennyiben veszélyben érzi magát. A figura félelmetesnek tűnik, azonban nagyon puha és vizet spriccel!


Safari Ltd. Vietnámi malac
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vietnami sertések már régóta népszerűek a kis tenyésztők körében. Ezek aprók, ellenállnak a betegségnek, tenyésztésük és etetésük nem drága. Általános állóképességük és mindenevő táplálkozásuk miatt az állatállomány ideális. A kertben legelnek és néha még keresni is kell őket! Figuraként otthonodban is tarthatod.


Safari Ltd. Zebra
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.


Safari Ltd. Toob Pillangók
3 890 Ft

3 190 Ft

Safari Ltd. Pillangók Toob-bal megismerkedhetünk a világ legszebb pillangóival. A csomag 8 db különböző fajta, gyönyörű színes pillangót tartalmaz. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.