Safari Ltd. A cápa óriási
3 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a hosszúszárnyú cápával. Az elegáns hosszúszárnyú cápa az óceánban úszik. Zömök teste van és hátsó uszonyainál zsírpárnái vannak, amelyek különböző formájúak, a szinte lapostól egészen a magas, háromszög alakú formáig.

Safari Ltd. Kék bálna
3 250 Ft

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.

Safari Ltd. Szakállasagáma
4 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a szakállasagámával! Sárga, világosbarna és barnásfekete színű. Mérete eléri a 60cm-t. A szakállasagáma, éppúgy,mint a kígyók, levedli a bőrét. Az egész bőr levedlését a tüskés kinövések gátolják meg. 10–15 évig él.

Safari Ltd. Korallzátony (5db)
10 190 Ft 7 940 Ft

A Safari Kft. által készített korallzátony replika csomag tartalmát képezi a Gömbhal, Bohóchal, Kékpettyes tüskésrája, Álcserepesteknős, Leveles tengeri sárkány minden állatbarátot elvarázsol. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Farm (5 db)
6 290 Ft 5 990 Ft

A Safari Kft.- a Farm miniatűr állat replika csomagjában megtalálhatod a Hereford marhát, Tyúkot, Házi kecskét, Bárányt és a Házisertést, minden állatszerető kedvére lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Kígyók és gyíkok (5 db)
26 070 Ft

A Safari Kft. egy kígyó és gyík miniatűr másolat csomagjában megtalálható a Királysikló, Tüskés békagyík, Szakállasagáma, Zöld fűsikló, Zöld leguán, amely minden állatbarát kedvence lesz. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. ZOO állatkerti állatok (5 db)
12 490 Ft 11 860 Ft

Állatok az állatkertből csomag a Safari Kft.-től, ahol megtalálhatod a Víziló, retikulált zsiráf, afrikai elefánt, zebra és alföldi gorilla kis változatát, amely minden állatbarátot elkápráztat. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Dinoszauruszok (5 db)
13 690 Ft 12 770 Ft

A Safari Kft. Dinoszaurusz-replika csomagja, mely Brachiosaurust, Tyrannosaurus Rexet, Tapejart, Stegosaurust és Triceratopsot tartalmaz, minden állatbarát kedvére tesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Tetraodon
3 250 Ft

Ismerkedj meg a tetraodon-nal! Ez a hal hegyes testű, amelyet úgy képes felfújni, mint egy lufit, amennyiben veszélyben érzi magát. A figura félelmetesnek tűnik, azonban nagyon puha és vizet spriccel!

Safari Ltd. Repülőmókus
3 380 Ft

Ismerd meg a repülőmókust! Ennek a mókus fajtájú emlősnek az első és hátsó végtagjai közt bőr található, amelyet meg tud feszíteni, és a fáról vagy a falról való ugrás során segítségével akár 300 métert is képes „repülni“.

Safari Ltd. Tuba - Pacifik
3 770 Ft

A Csendes-óceán a legnagyobb és legmélyebb a világi óceánjai közül. Körülbelül 64 millió négyzetkilométer, ami körülbelül a földünk felületének egyharmadát teszi ki. Több ezer élőlénynek, hüllőnek, halnak, madárnak, emlősnek és gerinctelennek ad otthont. Ez a kézzel festett figurák szettje magába foglalja azokat az állatokat, amik a Csendes-óceánban élnek.

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a Farmról
3 720 Ft

Voltál már valamikor farmon? Ismerd meg az állatok kicsinyeit, akikkel ott találkozhatsz. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Gyapjas mamut
3 250 Ft

Ismerkedj meg a jeges óriással, a gyapjas mamuttal. Ez a hatalmas, óriási agyarakkal rendelkező emlős a mai elefántok rokona. Ellentétben velük azonban az akkori hidegre való tekintettel vastag bundája volt.

Safari Ltd. Madarak (5 db)
7 790 Ft 6 250 Ft

A Safari Kft.- madár replika csomagjában megtalálhatod a Szivárványcsőrű tukánt, Gyöngybaglyot, Flamingót, Orrszarvú pelikánt és a Pávát, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Elasmosaurus
3 860 Ft

Ismerd meg az elasmosaur-t. Ez a két tonnás, akár 14 m hosszú vízi hüllő a késő kréta korban élt. Halakkal és gerinctelenekkel táplálkozott. A tudósok úgy vélik, hogy a kölykök vízben születettek, így nem hagyták el a vizet.

Safari Ltd. Przewalski ló
2 600 Ft

A Przewalski ló professzionális formájú és kézzel festett, pontos részletekkel. Ez az utolsó túlélő vadon élő faj. Az állatkertek vettek részt a faj megmentésében. A törzsfejlődésből látható, hogy a ma élő lovak 70%-a a Przewalski lótól származik. Przewalski lovak a vadonban találhatók Kínában és Mongóliában. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Korallkígyó
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a korallkígyót! De inkább maradj tőle távol.. Egy színes mérges kígyó, mely a kobrák családjába tartozik. Jellegzetes csíkos, piros, sárga, fehér és fekete színű.

Safari Ltd. Toob Safari
3 890 Ft 3 700 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
3 730 Ft

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
3 890 Ft 3 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Toob A farmon
3 890 Ft 3 510 Ft

Safari Ltd. A farmon Toob lehetőséget ad, hogy saját farmunkon játszunk: etessük az állatokat, gondozzuk a növényeket. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tuba - Főemlősök és majmok
3 590 Ft

Összesen 12 főemlős és majom rejtőzik a Safari Ltd tubában. Kelj útra a főemlősök és a majmok birodalmába és ismerd meg a különböző fajokat. Tudod mi a különbség az orangután és a mandrill között?

Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
3 590 Ft

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a ZOO-ból
3 770 Ft

Indulj el a ZOO-ba és ismerkedj meg a legfiatalabb lakóival. Összesen 11 gyönyörű festett figura vár rád, amikkel kiválóan kiegészítheted az állatkertes játékaidat. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók.

Safari Ltd. Ékszerteknős
3 210 Ft

Ismerd meg az ékszerteknőst. Az ékszerteknős az egyik legkedveltebb édesvízi teknős az egész világon, már a 17. század óta tartják fogságban. Egészen toleráns és apró rovarokkal táplálkozik.

Safari Ltd. Kelet-amerikai nyúl kölyök
2 600 Ft

Vad nyúl figura kíváncsi fülekkel, guggoló helyzetben. Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. Ez a faj éjszakai életet él, egyértelműen területhez kötött állat. Nem ás vermet, a mélyedésekben bújik el. Télen a hó alatt is élhet. Kizárólag növényi táplálékkal táplálkozik, főként a füves réteken. Nyitott tájakat keres, mély erdőben csekély az előfordulása. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Ocean Giants (3 db)
9 290 Ft 7 290 Ft

A Szafari Kft. által kínált Ocean Giants csomag, amely a grönlandi bálnát, a Hosszúszárnyú bálnát és az óriásbálnát tartalmaz és minden állatkedvelő ember számára tetszeni fog. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Macskafélék (3 db)
5 890 Ft 4 550 Ft

A Safari Kft-től származó, a bengáli tigrist, az oroszlánt és a gepárdot tartalmazó Macskafélék csomag minden állat kedvelőt elbűvöl. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Cetcápa
4 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a cetcápát. Ez a fajta cápa 12 méteres nagyságával az óceánokban élő legnagyobb hal, az ember számára nem jelent veszélyt. A víz szürésével táplálkozik, ahol planktonokat gyűjt össze.

Safari Ltd. Suchomimus
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.

Safari Ltd. Tengeri ló
4 940 Ft

A tengeri hal egy mitikus lény, amelynek alsó teste hal és ló a felső része. Másik neve Merhorse vagy Hippocampus de nem élő állat. A Hippocampus a föníciai mítoszokból származik. Ez szorosan kapcsolódik egy másik mítikus teremtményhez: Bak (féltestben kecske, féltestben hal), amely, mint a Bak, egyike a zodiákusnak. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
3 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
3 720 Ft

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Tengeri teknős
4 550 Ft

A tengeri teknős figura, amely rendkívül reális, beleértve a vágott mintázatot és durvaságot is. Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. A tengeri teknősöket elsősorban a szárazföldi és édesvízi teknősöktől különböztetik meg, elsősorban a koponyában rejtett sómirigy jelenlétében, az uszonyokba átalakult végtagok és csökkentett, azaz a tengerben jobban adaptált héj mozgása alapján. A tengeri teknősök (Chelonioidae) egyedülálló és kulcsfontosságú ökológiai szerepet töltenek be az óceánokban. Ezt dokumentálhatja például a korall-ökoszisztémák működésében játszott döntő szerepük. A közönséges cserepesteknős, amelyek fő tápláléka a tengeri szivacsok (Cnidaria), szabályozzák a korallzátonyokon a gombák növekedését. Ez közvetlenül befolyásolja e ökoszisztémák összetételét, szerkezetét és faji sokféleségét. Figuraként otthon is tarthatod.

Safari Ltd. Tubus - Madarak
3 770 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Óriás manta
2 910 Ft

Ismerkedj meg a mantával. Az óriás manta, vagy rája manta egy tengeri porcos hal a manták családjából, amely mozgása a madarak repüléséhez hasonlít. A legnagyobb fajtájú rája, a cápák közeli rokonai.

Safari Ltd. Ausztrália Állatok (3 db)
7 290 Ft

Ausztrália állatcsomagja a Safari Kft-től, ahol megtalálható a Kenguru, a Koala és a Kakadu. Mindkét figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Paguroidea
3 120 Ft

Paguroidea figura. Nézd meg a különleges kagylót! Úgy néz ki akár az igazi! Mint más Safari Kft. termék ez a figura is professzionális formájú és kézzel festett. Részletesen kidolgozott. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Sündisznó
3 250 Ft

Gördülj össze, mint egy sündisznó! A rovarevő emlős, az egyik legveszélyeztetettebb állatfaj. A sündisznó nagyon hasznos a természet számára. A természetre és az emberre ártalmas állatokkal táplálkozik. Étrendje főként rovarok, földigiliszták, és csigák és férgek is. Különböző bogyókat és gyümölcsöket is keres. Ő egy igazán étel szerető állat. Amikor csak lehet, minden este akár 70 g ételt fogyaszt. Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Tuba - Rovarok
3 770 Ft

Tuba rovarok 14 különböző rovarfaj figuráját tartalmazza. Található benne: hernyó, szitakötő, pillangó, százlábú, szöcske, légy, katicabogár, pók, skorpió, csótány, méh, sáska, hangya.

Safari Ltd. Vietnámi malac
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vietnami sertések már régóta népszerűek a kis tenyésztők körében. Ezek aprók, ellenállnak a betegségnek, tenyésztésük és etetésük nem drága. Általános állóképességük és mindenevő táplálkozásuk miatt az állatállomány ideális. A kertben legelnek és néha még keresni is kell őket! Figuraként otthonodban is tarthatod.

Safari Ltd. Toob - Egzotikus madarak
3 770 Ft

Safari Ltd. Toob az egzotikus madarakat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!

Safari Ltd. Ammoniteszek
3 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg az ammoniteszeket! Nem, ez nem egy csiga vagy egy furcsán csavart kalmár. Ez egy rág kihalt lábasfejű, amely a puhatestűek osztályába tartozik, formája jellegzetesen ívelt.

Safari Ltd. Narvál
3 250 Ft

Ismerkedj meg a narvállal. A narvál része volt az egyszarvú létezésére vonatkozó feltevésnek. A narválok agyarát használják az egyszarvúk bizonyítására. Ma már tudjuk, hogy ez egy csavart agyar, amelyeket a nöstényért folytatott csaták során használnak.

Safari Ltd. Tubus - kutyák
3 720 Ft

Ki ne szeretné a kutyákat? Ismerd meg közelebbről a különböző fajtájú kutyákat. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Zebra
3 250 Ft

Ki ne ismerné a zebrát. A zebra a patás állatok közé tartozik, szőrzete jellemzően fekete-fehér csíkos. A csíkok mintája alapján különböztethetőek meg a zebrafajták. Általában családi csoportokban élnek, amelyek ménből állnak, kancák és kölykök kíséretében.

Safari Ltd. Óriáskalmár
4 160 Ft

Ismerkedj meg a borzalmas kalmárral. A filmek és a könyvek úgy állítják be a kalmárokat, mint az óceán mélyén élő veszélyes fenevadak, azonban a tudósok nagyon keveset tudnak arról, hogyan is élnek valójában. Amint biztosan tudunk, hogy akár 18 méter hosszúra is megnőnek.

Safari Ltd. A kék mélységbe (5 db)
12 510 Ft

A Safari Kft.- A kék mélységbe című kisállat replika csomagjában található meg a Delfin, Kaliforniai oroszlánfóka, Polip, Kardszárnyú delfin és a Tigriscápa, amely minden állatbarát kedvence lesz. Minden figura kézzel festett és részletesen kidolgozott. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.