Spin Master Hatchimals Királyi állatkák 4 darabos csomagban bónusszal S6
4 790 Ft 3 970 Ft

Ezzel a készlettel 50 új figurát szedhetsz össze, miközben a csomagolásban négy Hatchimals figurát találsz. Minden tojásból egy darab állatka van királyi kiegészítőkkel. Melegítsd fel a szívet, és amikor az megváltoztatja a színét, segíts a Hatchimals állatoknak kibújni a tojásból.

Schleich Állatvilág a vízesésnél 42321
41 830 Ft

Az állatok inni járnak a folyóhoz. Azonban a veszélyes ragadozók is itt várnak áldozataikra. Minden állatnak szüntelenül résen kell lennie. Valósághű vízfelület, rejtekhelyek egész sorozata, zóna a megfigyelők számára, mindez egy helyen. A fa széttárásával például híd alakítható ki, a virágok pedig tetszés szerint áthelyezhetők.

Schleich Adventi naptár 2019 - Dinoszauruszok
11 390 Ft 10 130 Ft

Minden dinoszaurusz rajongó erre várt! Az adventi naptár egyedi dinoszaurusz figurákat és sok kiegéítőt tartalmaz, amikkel egy ** teljes játéktörténet** hozható létre. Csatlakoztatható növényrészek Lezárható dinoszaurusz tojás. Nagyszerű ajándék minden dinoszaurusz rajongónak.

Spin Master Hatchimals Állatóvoda
13 890 Ft 12 360 Ft

Hatchimals-k egy különleges helyen játszhatnak. Bölcsőde bejárat, varázslatos erdő, ahol a CollEEGGtibles kikelnek és akkor gondoskodhatsz róluk. A bölcsődében 35 hely játszásra és kiállításra.

Spin Master Hatchimals karton 2 db állattal S4
10 190 Ft 8 070 Ft

Ez a 12 Hatchimals csomag 10 állatot tartalmaz a tojásban és két exkluzív Swanglingset! Tedd a Hatchimalsot fényre és egyből** kikelnek! Amikor kikelt mind a 10 állat, akkor tegyük vissza őket egy tojásdobozba, amely úgy néz ki, mint a műanyag fészek. Ezek a fészkek alkalmasak a Hatchimals állatok kényelmének megtartására. **Mindenhová magaddal viheted.

Schleich Tyrannosaurus Rex figura
6 180 Ft

Schleich Tyrannosaurus Rex figura a hírhedt kréta időszaki dinoszaurusz királyról lett természethűen mintázva, mely a valaha élt legveszedelmesebb ragadozó volt. Segítségével eljátszhatod milyen lehetett ennek a robosztus őshüllőnek az élete a dinoszauruszok korában.

Schleich Vadállatok készlet 5 db 42.388
6 290 Ft 5 790 Ft

Bámulatosan kidolgozott afrikai állatok a német Schleich márkától. Kézzel festettek. A készlet gepárdot, óriás tobzoskát, zsiráfot, elefántot és flamingót tartalmaz. Gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. Keményített gumiból készült

Schleich Carnotaurus 14586

Schleich Carnotaurus 14586

Értékelés: 5
5 190 Ft 4 610 Ft

Carnotaurus tipikus példája a ragadozóknak. Ez a gyűjtők legnépszerűbb dinoszaurusza. Az állat figura mozgó alsó állkapoccsal rendelkezik. A dinoszaurusznak erős hátsó lábai voltak és állkapcsa, amely tele volt hosszú és éles fogakkal. Körülbelül 70 millió évvel ezelőtt élt. Az egyetlen példányt, amelyet valaha találtak, Argentínában tárták fel.

Safari Ltd. Tuba - kisállatok a ZOO-ból
3 670 Ft

Indulj el a ZOO-ba és ismerkedj meg a legfiatalabb lakóival. Összesen 11 gyönyörű festett figura vár rád, amikkel kiválóan kiegészítheted az állatkertes játékaidat. A részletesen kidolgozott figurák tanítási segédeszközként is használhatók.

Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Safari Ltd. Toob - Ausztrália

Értékelés: 4,5
3 540 Ft

Safari Ltd. Toob az ausztráliai állatokat mutatja be a kiváló minőségű, kézzel festett figurákon. A Safari Ltd. játékokkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes a tanulás is. Gyermeke imádni fogja!

Spin Master Sárkányok 3 Multi ajándékcsomagolás - fehér, fekete
6 183 Ft 5 120 Ft

Tapasztald meg a kalandot, mint az Így neveld a sárkányodat 3. című filmben ezzel a nagy sárkánnyal! A csomagolásban két figura található – Fogatlan és fehér Éjfúria, világító kiegészítő. A kidolgozott figura remek játszásra, cserére vagy gyűjtői darabként.

Schleich Őskori állat - Dunkleosteus 14575
4 990 Ft 4 560 Ft

Dunkleosteur a Devon-tenger ragadozója, amelynek nincsenek fogai, csak éles csontkiemelkedései. Ez egy bátor vadász, harapása nagy erőt képesek kifejteni. A figura kézzel festett, gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott. Kiváló minőségű anyagokból készült.

Schleich Erdei állatok kölykei készlet 41457
4 190 Ft 3 970 Ft

Az amerikai erdőkből származó erdei állatok kölykei segítenek megismerni gyermekednek az állatok világát. Ez a készlet aprólékos kidolgozott, kézzel festett. A készlet medvét, jávorszarvast és vaddisznót tartalmaz. Kiváló minőségű anyagból készült. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Safari Ltd. Tubus - Észak-Amerika állatai
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Indulj egy utazásra Észak-Amerikába! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Safari Ltd. Toob Sarkvidék

Értékelés: 5
3 890 Ft 3 670 Ft

Safari Ltd. Sarkvidék Toob segítségével megismerhetjük a sarkvidéki életet és az ott élő csodálatos állatokat. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 10 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Suchomimus

Safari Ltd. Suchomimus

Értékelés: 5
3 200 Ft

Ismerd meg a suchomimus-t. A suchomimus egy ragadozó dinoszaurusz hosszú állkapoccsal, amelynek hála krokodilra emlékeztet. Hosszú állkapoccsal és éles karmokkal rendelkezett, ugyanis halevő volt.

Safari Ltd. Kék bálna
3 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerkedj meg a Kék bálnával. A legnagyobb és legnehezebb emlős az óceánokban él, és mint sok más nagy bálna, olyan mikroorganizmusokkal táplálkozik, amelyeket fogain keresztül szűr át.

Schleich Fehérfarkú szarvas
2 102 Ft 1 920 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott fehérfarkú szarvas figurájával. A felnőtt fehérfarkú szarvas agancsai naponta megközelítőleg 60 mm-t nőnek.

Schleich Grizzli medve és kicsinye
3 578 Ft 3 340 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott grizzli medve figurával és kicsinyével. A grizzli medve kicsinyét a téli álom ideje alatt hozza világra.

Safari Ltd. Tubus - Korallzátony
3 580 Ft

Merüljön el a sós tengeri vízben! Ismerd meg a mélység és a korall lakóit. Az összesen tizenegy kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Safari Ltd. Toob Bálnák és Delfinek
3 890 Ft 3 600 Ft

Safari Ltd. Bálnák és Delfinek Toob tartalmazza a Föld legnagyobb állatait, valamennyi bálna és delfin fajtát. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Toob 11 db figurát tartalmaz. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Safari Ltd. Tubus- Háziállatok
3 540 Ft

Milyen háziállatokat ismersz? Ismerd meg közelebbről azokat az állatokat, amelyeket az emberek otthon tartanak. Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

Schleich Velociraptor 14585
3 491 Ft 3 090 Ft

Velociraptor 70 cm magasságú, tollas ragadozó volt, viszonylag kisméretű a többi dinoszauruszhoz képest. A Velociraptor valószínűleg nagyon intelligens ragadozó volt, mely csapatban vadászott. Ennek köszönhetően képes volt önmagánál nagyobb zsákmányállatot is elejteni. 65 km/h sebességgel futott.

Schleich Tigris 14729

Schleich Tigris 14729

Értékelés: 5
2 320 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott szibériai tigris figura, amely elrepít a sokszínű állatvilágba Ázsiától egészen Ausztráliáig. A tigris a világ legnagyobb macskaféle ragadozója, akár 3 méteresre is megnőhet. Dorombol, akár a házi macska, de 100-szor hangosabban. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Fehér tigris 14731
2 310 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és aprólékosan kidolgozott fehér tigris figura, amely nemcsak a kis állatbarátoknak szerez örömet. 10 000 tigriskölyökből csupán egy fehér! A fehér tigris valójában nem albínó tigris, ugyanis kék szeme van. Engedd, hogy gyermeked felfedezze a vadon szépségét és ezáltal játék közben rengeteg szórakozásban legyen része.

Schleich Animantarx
2 475 Ft 2 430 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott bárány figurával. Az Animantarx egy 3 m hosszú dinoszaurusz volt csont páncélzattal.

Schleich Delfin szett kölykökkel 41463
3 590 Ft 2 950 Ft

delfin szett kölykökkel ideális kiegészítője a Bajal víz alatti világnak. A delfin biztonságosan a helyén marad köszönhetően egy beépített mágnesnek! A delfin egy karikát tarthat a szájban. Ezeknek a különleges delfineknek a bőre úgy csillog, mintha gyémánt porral lennének behintve.

Teddies Állat szafari ZOO 12 db
9 707 Ft 7 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kiváló játékszett minden állatbarátot megörvendeztet. 12 egzotikus állat figurát tartalmaz, mint például a zsiráf, oroszlán, csimpánz, jegesmedve és mások. Máris kezdődhet a játék a szafarival vagy az állatkerttel!

Safari Ltd. Toob Safari

Safari Ltd. Toob Safari

Értékelés: 4,5
3 890 Ft 3 660 Ft

Vegyen részt egy kalandos safari utazásban Safari Ltd. Safari Toob-bal! 12 db csodálatos safari állatot ismerhet fel. Minden egyes figura kézzel festett és megalkotásuknál különös tekintettel voltak minden apró részletre, így nagyon élethűek. A Safari Ltd. figurákkal nem csak a játék lesz fergeteges, hanem érdekes lehet a tanulás is.

Schleich Quad egy utánfutóval és tartozékokkal 42351
10 990 Ft 10 300 Ft

Kiegészítő készlet krokodil kutatóállammáshoz. Köszönhetően a quadnak ketreccel a ranger fel tudja mérni a terepet és megmenteni a sebesült állatokat egy kutatóállomáson. A kocsin lévő ketrec könnyedén csatlakoztatható és leválasztható, a kerekei gumi bevonatúak és mozgathatók. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Schleich Berni pásztorkutya szuka 16397
1 590 Ft

Kézzel festett és aprólékosan kidolgozott kutya figura, amely nemcsak az állatbarátoknak szerez örömet. A berni pásztorkutya egy svájci kutyafaj. Közepesen nagy vagy nagy termetű, hosszú szőrű, háromszínű, harmonikus és kiegyensúlyozott természetű. Eredetileg kereső-, hajtó- és húzókutyaként használták a parasztudvaroknál.

Schleich Hím zsiráf 14749

Schleich Hím zsiráf 14749

Értékelés: 1
2 310 Ft

A hím zsiráf állatka egy gyönyörű, kézzel festett, aprólékosak kidolgozott figura. A zsiráf hímek a legnagyobb szárazföldi állatok, amelyek akár hat méter magasak is lehetnek. A nyakuk két és fél méter hosszú, és akár 250 kg is lehet. Ugyanúgy, mint mi, az embereknek csak hét nyakcsigolyájuk van.

Schleich Őskori állat - Brachiosaurus 14581
6 430 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Brachiosaurus fordítása azt jelenti, hogy „gyík karokkal”. Ezt a nevét onnan kapta, mivel az elülső végtagjai hosszabbak voltak, mint a hátsó lábai. A hosszú nyaka automatikusan felfelé irányult, és ennek köszönhetően megeheti a nagyobb növényeket kisebb erőfeszítéssel.

Schleich Spinosaurus és kis T-rex készlet 41455
4 490 Ft 4 280 Ft

Spinosaurus és a T-Rex kézzel festett figurák a német Schleich márkától. Az utolsó részletig alaposan kidolgozottak. A Spinosaurus és a T-Rex is a legnagyobb ragadozó dinoszauruszként vannak számon tartva. – Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3 plüss tojásban - Fogatlan
3 084 Ft 2 300 Ft

Szerezd meg a saját csodaszép plüss sárkányodat! A film kedvenc sárkány karaktere az Így neveld a sárkányodat 3 című filmből ez az édes kis plüss. Minden aranyos sárkánynak nagy szeme van, és úgy néznek ki, mint egy sárkány baba. Melyik sárkány a tiéd?

Safari Ltd. Tubus - Állatok Galapagosból
3 670 Ft

Menj kirándulni a Galapagasba! Tudod, hogy milyen állatok várnak ott rád? Az összesen tizenkét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a farmon történő játszást, vagy tanítási eszközként is használható.

EP LINE Pet Parade - Póni ranch játék szett
5 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Póni lovak Pet Parade igazán élethűek. Miután megnyomod őket az ujjaddal, életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, nyihognak és járkálnak. Képesek felemelni a répát. Szép vastag sörényük és farkuk van, amely fésülhető.

Schleich Őskori állat - Utahraptor 14582
3 290 Ft 3 200 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Utahraptor gyors, agilis ragadozó, aki növényevő dinoszauruszokra vadászik. A hátsó lábának második ujján, szokatlanul hosszú ujjal rendelkezik félhold alakban. A figura mozgatható alsó állkapoccsal és a mellső végtagokkal rendelkezik.

Schleich Spinosaurus
6 827 Ft 6 180 Ft

Bővítsd állatgyűjteményed ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Spinosaurus figurával, amely az őskor egyik legveszélyesebbje volt.

EP LINE Pet Parade - Póni szett kofferben
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Póni lovak Pet Parade igazán élethűek. Miután megnyomod őket az ujjaddal, életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, nyihognak és járkálnak. Képesek felemelni a répát. Szép vastag sörényük és farkuk van, amely fésülhető.

Safari Ltd. Sisakos kaméleon
3 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a lény népszerű, mint háziállat. Minden állat közül a legkiválóbb védekező elszíneződéssel, göndör farokkal, és egymástól függetlenül mozgó szemekkel rendelkezik. Ismerkedj meg a sisakos kaméleonnal!

Safari Ltd. Tuba - Élet a sivatagban
3 840 Ft

Tuba Élet a sivatagban egy kiváló segítőtárs a sivatagi környezet megismeréséhez. A készlet 11 figurát tartalmaz. A részletesen kidolgozott kézzel festett figurák kitűnő tanulási segédeszközként szolgálhatnak a sivatagi környezet megismeréséhez, de akár a különböző állatfajokat tartalmazó gyűjtemények kiegészítésére is kiváló .

Safari Ltd. Tuba - Élet az őserdőben
3 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tuba Élet az őserdőben részletesen kidolgozott figurákból áll, amik kézi festésűek. A készletben találsz: Ara papagájt, vörös szemű békát, nyílméregbékát, zöld boát, hangyászt, pókmajmot, tapírt és erdőben utazó ember figurát.

Schleich Észak-amerikai állatok készlet 41456
6 290 Ft 5 670 Ft

Ez a készlet 3 figurát tartalmaz Észak-Amerika erdőiből. A medve, a jávorszarvas a bűzös borz kézzel festett állatkák, amelyekkel a gyermekek 3 éves kortól játszhatnak. Kiváló minőségű anyagból készültek, részletesen kidolgozottak.

Schleich Őskori állat - Allosaurus 14580
4 790 Ft 4 630 Ft

Kézileg színezett és részletesen kidolgozz dinoszaurusz figura, nemcsak a kis dino rajongók szívét nyeri el. Allosaurus egyike a legnagyobb húsevő dinoszauruszoknak. Körülbelül 15 millió évvel ezelőtt élt. Allosaurus fogai, olyanok voltak, mint a fűrész és akár a 10 centimétert is elérhették. A karjai erősek, de extrém rövidek voltak.

Schleich Therizinosaurus 15003
6 890 Ft 6 300 Ft

Therizinosaurus, becenevén „gyík kaszával“, egy nagyon impozáns dinoszaurusz volt a gigantikus karmainak köszönhetően, amelyek több mint 1 méter hosszúk voltak. Napjainkig senki sem derítette ki, hogy miért volt szüksége ilyen fegyverekre. Azonban valószínűleg a védelmükre használták őket, vagy, hogy leszedjék a leveleket a fákról.

EP LINE Pet Parade - Kutyák 2 drb
5 760 Ft

Kutyusok a Pet Parade sorozatból, mint valódi állatbarátok. Miután megnyomod őket az ujjaddal, varázslatos módon életre kelnek. Ahogy mozog az ujjad mozgatják fejüket és farkukat, és járkálnak. Kösd kutyáidat pórázra és vidd őket sétálni!

Safari Ltd. Tubus - Madarak
3 660 Ft

Figyeld meg a madarakat! Tudod, milyen madár szállhat kertedbe, ha csendben maradsz? Az összesen hét kézzel festett figura csodásan kiegészítheti a játszást, vagy tanítási eszközként is használható.