AQUAEL Leddy akvárium, 60cm
24 990 Ft

22 990 Ft

Az Aquael Leddy 60 akvárium jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyak házzal közrefogott, 4 mm vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. Az akvárium LED világítással, fűtéssel és víztisztítóval van felszerelve. A LED lámpák sötétben is visszaadják a halak és a növények eredeti pompáját.


Cat-Gato akvárium szett, 80x30x40 cm
34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Catgato Akvárium szett 80×30×40 cm segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. A termék üvegből készült, kezdő akvaristáknak ajánlott. Az akvárium 96 literes, teljesen felszerelt, minden megtalálható benne, ami a haltartáshoz szükséges. Ez a modern, látványos akvárium kiváló dísze lehet otthonának.


Cat-Gato PACIFIC akvárium szett, 54 l
24 390 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Catgato PACIFIC 60×30×30 Akvárium szett üvegből készült, kezdő akvaristáknak ajánlott. Az akvárium 54 literes, teljesen felszerelt, minden megtalálható benne, ami a haltartáshoz szükséges.
Az akvárium egy 15 W-os fedélvilágítással, 50 W akvárium fűtővel és egy 300 l/h kapacitású szűrővel lett ellátva. Ez a modern, látványos akvárium kiváló dísze lehet otthonának.


Ferplast Capri Junior akvárium, Kék
15 990 Ft

14 990 Ft

Ferplast Capri Junior akvárium gyerekek számára készült, hogy ők is megismerkedhessenek a haltartás örömeivel. A kisméretű műanyag tartály Bluecompact 01-es szűrőrendszerrel és 15 W-os kompakt fényforrással van felszerelve. Karbantartása rendkívül egyszerű a tetőn lévő nyíláson keresztül a szűrőket naponta lehet tisztítani és stabil lábakon áll, így kezdőknek ideális.


Hagen Marina Betta Kit Girl akvárium, 2 l
4 990 Ft

3 490 Ft

A Hagen Marina Betta Kit Girl Akvárium egyszerűen telepíthető, modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kiváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hailea Akvarijní komplet FFA 300-B 20L
19 969 Ft
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hailea FA300-B Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakáosuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. A 15W-os fénycső sötétben is visszaadja a halak és növények eredeti pompáját.


Resun SM400 Akvárium, 30 l, 10W
15 349 Ft

14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Resun SM400 Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. A 10W-os fénycső sötétben is visszaadja a halak és növények eredeti pompáját.


Tetra AquaArt LED Akvárium szett, 30l, Fehér
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

A modern fehér színű kerettel és tetővel ellátott Tetra AquaArt LED akvárium biztos hogy irodája/nappalija ékköve lesz.A méretes szűrő felületnek köszönhetően, a tisztításra fordított idő, minimális. Energiatakarékos LED világítással, melynek üzemideje:50.000 óra.


AQUAEL Leddy akvárium, 80 cm
38 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aquael Leddy 80 akvárium jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, 4 mm vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. Az akvárium LED világítással, fűtéssel és víztisztítóval van felszerelve. A LED lámpák sötétben is visszaadják a halak és a növények eredeti pompáját.


Hagen Marina Betta Akvárium készlet, Kortárs, 3L
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen Marina Betta Kit Contemporary 3 L Akvárium modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kíváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hailea Betta Tower BT20 Akvárium, 2 l
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hailea Betta Tower BT20 Akvárium, 2l tökéletes választás bármely díszhal számára. Bárhová is helyezi az akváriumot, akár a nappaliba, akár a hálószobába, mindenhol tökéletes látványt és élvezetet biztosít. A modern formájú robosztus akvárium egyszerű gondozást és hatékony világítást tesz lehetővé. A hosszú élettartalmú modern LED világítást tartalmaz és 2 liter űrtartalommal bír.


Hailea F60 Akvárium, 60l
29 555 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hailea F60 Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakáosuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak.


Tetra AquaArt antracit Akvárium szett, 60l
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tetra antracit akvárium szett modern formatervezett akvárium, kiváló dísze lesz otthonának. A szűrőnek köszönhetően a tisztitásra fordított idő minimális. Kezdő akvaristáknak is ajánlott.


Tetra AquaArt LED antracit Akvárium szett, 60l
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Tetra AquaArt LED antracit akvárium LED lámpáinak köszönhetően izgalmas bepillantást nyújt, az akváriumban élő halak életébe. Beépített időzítős kapcsolójának köszönhetően, automatikusan kapcsol át éjszakai fényre. A LED világítás várható élettartalma, 50.000 óra.


Tetra Starter Line LED Akvárium szett, 54 l
29 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tetra Starter Line LED Akvárium szett LED lámpáinak köszönhetően izgalmas bepillantást nyújt, az akváriumban élő halak életébe. Az akváriumhoz tartozó Tetra Easy Crystal szűrő doboznak és az 50 wattos fűtésnek köszönhetően megfelelő választást jelent mindenki számára. Stabil 4 mm-es üvegfallal rendelkezik, űrtartalma 54 liter.


Cat-Gato akvárium szett 100x30x40 cm
41 990 Ft

A Cat-Gato Akvárium szett 100×30×40 cm segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Az üvegből készült akvárium, ideális választás kezdő akvaristák számára. Az akvárium 120 literes, lámpával felszerelt, biztosítva a megfelelő fényforrást a halnak. Ez a modern, látványos akvárium kiváló dísze lehet otthonának.


Hagen Marina Betta Kit Akvárium, Absztrakt, 2 l
4 990 Ft

3 490 Ft

Hagen Marina Betta Kit Akvárium dekorációs elemként tökéletes kiegészítője lehet szinte bármely helyiségnek. Karbantartása egyszerű, így kezdő akvaristáknak is kiváló választás. Modern, letisztult formaterve, absztrakt mintás belső lapja és a középen található dekor kövek egyedi és stílusos külsőt kölcsönöznek. Az erős, szilárd műanyag szerkezet és strapabíró műanyag akvárium maximális biztonságot és hosszú élettartamot biztosít. Opcionálisan falra is szerelhető.


Hagen Marina Betta Kit Floral 2l Akvárium
3 999 Ft

3 490 Ft

A Hagen Marina Betta Kit Floral 2l Akvárium egy modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kíváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hagen Marina Betta Kit Sun Swirl akvárium, 2 l
3 999 Ft

3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen Marina Betta Kit Sun Swirl 2l Akvárium egy modern, megnyugtató és látványos kiegészítő akár otthonra, akár a munkahelyi íróasztalra. Összeállítása és karbantartása könnyű, kíváló dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis szép akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hagen Marina Betta Kit Zen Akvárium, 3 l
5 290 Ft

Hagen Marina Betta Kit Zen 3 literes Akvárium egyszerűen telepíthető, hiszen csak egy halra és vízre lesz szüksége. Modern, megnyugtató és látványos kiegészítője lehet otthona vagy munkahelyi íróasztala számára. Egyszerűen összeállítható és karbantartható, tökéletes dísze a lakásnak. Kezdő akvaristáknak és azoknak ajánlott, akik egyszerűen kezelhető, mégis impozáns akváriumra vágynak, amely akár falra is szerelhető.


Hailea FA400-B Akvárium, 65/47 l
30 017 Ft

26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hailea FA400-B Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakáosuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak.


Resun Mini Moon 350 Akvárium, 19 l, 15W
21 355 Ft

19 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Resun Mini Moon 350 Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű mini tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. A 15W-os fénycső sötétben is visszaadja a halak és növények eredeti pompáját.


Resun SM800 Akvárium, 112 l, 20W
37 293 Ft

34 990 Ft
+ ingyen szállítás

Resun SM800 Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. A 20W-os fénycső sötétben is visszaadja a halak és a növények eredeti pompáját.


Tetra AquaArt Explorer Akvárium szett, 30 l
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tetra AquaArt Explorer Akvárium szett egy 30 liter kapacitású akváriumból, egy TetraTech Easy Crystal szűrőből és LED világításból áll. Tökéletes környezetet nyújt halak számára, miközben dekorációs elemként tökéletes kiegészítője lehet szinte bármely helyiségnek. Karbantartása egyszerű, így kezdő akvaristáknak is kiváló választás. Modern, félkör alakú formaterve 180°-ban ívelt frontüvegével egyedi és stílusos külsőt kölcsönöz. Erőteljes LED világítással és átlátszó akril fedéllel rendelkezik. Az erős, 5 mm vastag üveg maximális biztonságot és hosszú élettartamot biztosít. A TetraTech Easy Crystal szűrő a víz hatékony tisztításával ideális életkörülményeket teremt a halak számára.


Tetra Minyon LED akvárium szett, 30 l
29 564 Ft
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tetra Minyon LED akvárium szett tökéletes választás a gyerekszobába vagy otthonának bármely közös helyiségébe. A szettben minden megtalálható, amire egy kezdő akvaristának szüksége lehet, emellett a népszerű Gru című filmből ismert Minyonos díszítéssel rendelkezik, mely biztosan elnyeri minden kis rajongó tetszését. A matricák mellett a csomag tapadókorongos Minyon figurát is tartalmaz, amivel igazán egyedivé teheti az akváriumot.


Tetra Minyon LED akvárium szett, 54 l
35 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tetra Minyon LED akvárium szett tökéletes választás a gyerekszobába vagy otthonának bármely közös helyiségébe. A szettben minden megtalálható, amire egy kezdő akvaristának szüksége lehet, emellett a népszerű Gru filmből ismert Minyonos díszítéssel rendelkezik, mely biztosan elnyeri minden kis rajongó tetszését. A matricák mellett a csomag tapadókorongos Minyon figurát is tartalmaz, amivel igazán egyedivé teheti az akváriumot.


Tetra AquaArt LED Evolution Akvárium szett, 130l
95 990 Ft

89 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Tetra AquaArt LED Evolution akvárium LED lámpáinak köszönhetően izgalmas bepillantást nyújt, az akváriumban élő halak életébe. Beépített időzítős kapcsolójának köszönhetően, automatikusan kapcsol át éjszakai fényre. A LED világítás várható élettartalma, 50.000 óra. Trópusi halak számára is alkamas.


Tetra AquaArt antracit Akvárium szett, 20l
23 990 Ft
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tetra antracit akvárium szett modern formatervezett akvárium, kiváló dísze lesz otthonának. A szűrőnek köszönhetően, a tisztitásra fordított idő, minimális. Tökéletes garnélák vagy csigák számára. Kezdő akvaristáknak is ajánlott.


Tetra AquaArt antracit Akvárium szett, 30l
26 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tetra antracit akvárium szett modern formatervezett akvárium, kiváló dísze lesz otthonának. A szűrőnek köszönhetően, a tisztitásra fordított idő, minimális. Kezdő akvaristáknak is ajánlott.


Tetra AquaArt Akvárium szett,20l, Fehér
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különleges csontfehér színű kerettel és tetővel ellátott Tetra AquaArt akvárium biztos hogy irodája/nappalija ékköve lesz.A méretes szűrő felületnek köszönhetően, a tisztításra fordított idő minimális.


Tetra AquaArt Akvárium szett, 60l, Fehér
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tetra antracit akvárium szett modern formatervezett akvárium, kiváló dísze lesz otthonának. A szűrőnek köszönhetően, a tisztitásra fordított idő, minimális. Kezdő akvaristáknak is ajánlott.


Tetra AquaArt LED antracit Akvárium szett, 20l
29 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A különleges szürke színű kerettel és tetővel ellátott Tetra AquaArt LED akvárium biztos hogy irodája/nappalija ékköve lesz.A méretes szűrő felületnek köszönhetően, a tisztításra fordított idő, minimális. Energiatakarékos LED világítással, melynek üzemideje:50.000 óra.


Tetra AquaArt LED Evolution Akvárium szett 100l
77 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Tetra AquaArt LED Evolution akvárium LED lámpáinak köszönhetően izgalmas bepillantást nyújt, az akváriumban élő halak életébe. Beépített időzítős kapcsolójának köszönhetően, automatikusan kapcsol át éjszakai fényre. A LED világítás várható élettartalma, 50.000 óra. Trópusi halak számára is alkamas.


Tetra AquaArt LED Akvárium szett, 20l, Fehér
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

A modern fehér színű kerettel és tetővel ellátott Tetra AquaArt LED akvárium biztos hogy irodája/nappalija ékköve lesz.A méretes szűrő felületnek köszönhetően, a tisztításra fordított idő, minimális. Energiatakarékos LED világítással, melynek üzemideje:50.000 óra.


Tetra AquaArt LED Akvárium szett, 60l, Fehér
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A modern fehér színű kerettel és tetővel ellátott Tetra AquaArt LED akvárium biztos hogy irodája/nappalija ékköve lesz.A méretes szűrő felületnek köszönhetően, a tisztításra fordított idő, minimális. Energiatakarékos LED világítással, melynek üzemideje:50.000 óra.


Tetra AquaArt LED antracit Akvárium szett, 30l
28 990 Ft
+ ingyen szállítás

A különleges szürke színű kerettel és tetővel ellátott Tetra AquaArt LED akvárium biztos hogy irodája/nappalija ékköve lesz.A méretes szűrő felületnek köszönhetően, a tisztításra fordított idő, minimális. Energiatakarékos LED világítással, melynek üzemideje:50.000 óra.


Resun SM600 Akvárium, 74 l, 15W
20 777 Ft
19 990 Ft

Resun SM600 Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. A 15W-os fénycső sötétben is visszaadja a halak és a növények eredeti pompáját.


Hagen Marina Betta Yin-Yang Akvárium, 2L
3 999 Ft

3 490 Ft

Hagen Marina Betta Yin-Yang akvárium kezdő akvaristák számára készült. Kocka alakú, műanyagból készült, karbantartása rendkívül egyszerű. Az egyedi dizájnú hátlap mintája a halfigurákkal újragondolt dekoratív yin-yang motívum.


Hagen Marina Betta Kit Akvárium, Félkör, 3 l
4 990 Ft

Hagen Marina Betta Kit Akvárium dekorációs elemként tökéletes kiegészítője lehet szinte bármely helyiségnek. Karbantartása egyszerű, így kezdő akvaristáknak is kiváló választás. Modern, letisztult, félkör alakú formaterve és 180°-ban ívelt frontüvege egyedi és stílusos külsőt kölcsönöz. A szilárd műanyag szerkezet és strapabíró üveg akvárium maximális biztonságot és hosszú élettartamot biztosít.


Resun Mini Moon 450 Akvárium, 40 l, 15W
26 090 Ft

22 990 Ft

Resun Mini Moon 450 Akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti élővilágot. Helyezzen el színes halakat, díszkorallokat, növényeket és máris élvezheti az akvárium adta örömöket. Jól felszerelt, praktikus kialakítású, így akár amatőr akvaristáknak is könnyen lakásuk díszévé válhat. A merev műanyag házzal közrefogott, vastag üveg falak megbízható stabilitást nyújtanak. A 15W-os fénycső sötétben is visszaadja a halak és növények eredeti pompáját.


Tetra AquaArt Explorer Akvárium szett, 60 l
47 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tetra AquaArt Explorer Akvárium szett egy 60 liter kapacitású akváriumból, egy TetraTech Easy Crystal szűrőből, egy Tetra HT50 vízmelegítőből és LED világításból áll. Tökéletes környezetet nyújt halak számára, miközben dekorációs elemként tökéletes kiegészítője lehet szinte bármely helyiségnek. Karbantartása egyszerű, így kezdő akvaristáknak is kiváló választás. Modern, félkör alakú formaterve 180°-ban ívelt frontüvegével egyedi és stílusos külsőt kölcsönöz. Erőteljes LED világítással és átlátszó akril fedéllel rendelkezik. Az erős, 6 mm vastag üveg maximális biztonságot és hosszú élettartamot biztosít. A TetraTech Easy Crystal szűrő a víz hatékony tisztításával ideális életkörülményeket teremt a halak számára, míg a Tetra HT50 vízmelegítő fenntartja az akváriumvíz optimális hőmérsékletét.


Tetra Starter Line LED Akvárium szett, 30 l
22 990 Ft

Tetra Starter Line LED Akvárium szett LED lámpáinak köszönhetően izgalmas bepillantást nyújt, az akváriumban élő halak életébe. Stabil 4 mm-es üvegfallal rendelkezik, űrtartalma 30 liter. Ideális választás kezdő akvaristáknak is.


AQUAEL Leddy akvárium szett 25 l/40cm
22 990 Ft

20 990 Ft

Az Aquael 40cm-es akvárium szettje segítségével saját otthonában is megteremthet egy gyönyörű tenger alatti csodavilágot. Az akvárium kezdő és haladó akvaristáknak egyaránt ideális választás. A Leddy akvárium szett egy 40 × 25 × 25 cm hosszú akvárium, amely egy etető ablakos műanyag fedéllel lett felszerelve. A fedél két LED sorral lett kialakítva, melyek egyenként 3 W fénykibocsátásra képesek. Az akvárium 25 literes űrtartalommal bír.