Pacific 40 akvárium 20l 40x20x25cm teljes felszereléssel 1x15W Eco

Pacific 40 akvárium 20l 40x20x25cm teljes felszereléssel 1x15W Eco

Száma: 100041994424
Közvetlenül partnerünktől
AKVÁRIUM beépített világítással és teljes felszereléssel A felszerlés fartalmaz:
 • szabályozható fűtőt
 • belsőszűrőt
 • digitásli hőmérőt
 • halkifogó hálót
 • műanyag hátteret
Felhasználói figyelmeztetés: Az akváriumot kizárólag belső térben használja. Győződjön…
További információ
25 276 Ft

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.17 - 2021.5.18 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100041994424

Leírás

AKVÁRIUM beépített világítással és teljes felszereléssel

A felszerlés fartalmaz:

 • szabályozható fűtőt
 • belsőszűrőt
 • digitásli hőmérőt
 • halkifogó hálót
 • műanyag hátteret

Felhasználói figyelmeztetés: Az akváriumot kizárólag belső térben használja. Győződjön meg arról, hogy az elektromos halózati feszültség megfelel-e a termék címkéjén feltüntetett hálózati feszültségnek. Ne kapcsolja be a világítást, ha annak bármely része az akvárium vizével közvetlenül érintkezik. Ha hosszabbítót használ a lámpa csatlakoztatásához, győződjön meg arról, hogy annak elektromos áram kapacitása megfelelő-e. Ne helyezzen semmilyen tárgyat a világítótestre; az akváriumot úgy helyezze el, hogy minden oldalról szabadon elérhető legyen. Áramtalanítsa a készüléket, mielőtt BÁRMILYEN „műveletet“ végezne az akváriummal. Ha a világítótest véletlenül beleesik a vízbe, először húzza ki az áramzsinórt az aljzatból, majd melje ki a berendezést a vízből. Ha víz éri a aljzatot, először kapcsolja le az áramot a főkapcsoló szekrényben és ezt követően húzza ki az áramzsinórt az aljzatból. Ne végezzen semmilyen javítást a használati útmutatóban leírtakon felül. Az arámzsinór sérülése esetén a világítótestet csak a gyártó, illetve szakszerviz javíthatja.

Használatba helyezés:

 1. Töltse fel az akváriumot vízzel. A maximális vízmennyiség az akvárium felső széle alatt 2 cm-rel legyen.
 2. Ellenőrizze le a világítótestet. Győződjön meg arról, hogy az izzólámpa helyesen van odaerősítve, valamint hogy az izzólámpaaljazat jól oda van csavarozva.
 3. Helyezze a világítótestet az akvárium felső pereme fölé, majd csatlakoztassa az áramzsinórt aljzatba úgy, hogy az lazán, az aljzatnál mélyebben lógjon. Így abban az esetben, ha az akváriumból véletlenül víz folyna ki, a víz végigfolyik az áramzsinóron é snem kerül kapcsolatba az aljzatta.

Karbantartás: A berendezést minden beavatkozás előtt szükséges a hálózatról lekapcsolni.

 1. A világítótest tisztítása: nedves rongyall és nem agresszív tisztítószerrel. A vízkövet pedig gyenge savval, pl. citromsavval távolítsa el.
 2. Az izzó kicserélése: az első lépés a kábel kihúzása a konnektorból. Még a kicserélés előtt hagyja kihülni, valamint kiszárítani az izzót. Ezután kicserélheti az izzót, egyik kezével megtartja az izzólámpaaljazatát, másikkal lecsavarozza az áthúzott karikát. Ezt meg kell ismételni az izzó másik végén is. Most kicserélheti az izzót. Az új izzó két végére rátolja a karikákat a tömítéssel. A fémes kontaktusokat az izzó mindkét végén betolja a tartókba (izzólámpaaljazatában). Egyik kezével az izzólámpaaljazatot fogja és másikkal csavarozza hozzá a karikát.
 3. A starter kicserélése: a világítótest kábeljét lekapcsolja a hálózatról. Csavarozza le a starter fedelét. Óra elleni irányba kell fordítani a startert, így lehet kivenni. Behelyezze az új startert és óvatosan az óra irányában fordítsa, míg beilleszkedik.
 4. A reflektor kicserélése: ha a reflektor a színét veszítené, ki kell cserélni. A világítótest kábeljét lekapcsolja a hálózatról. Kiveszi a világítótestet, az izzóval felfelé. Először kiveszi az izzót. Összeszorítja a reflektor két végét és kicseréli. Az új reflektornak odarögzíti az alsó részét. Visszahelyezi az izzót.

Útmutás, ha hiba adódna Ha a világítótest nem világít:

 1. Ellenőrizzük le, halózathoz van e csatolva a kábel.
 2. Megbizonyosodunk, hogy az izzó rendesen van rögzítve.
 3. Ha az akvárium még mindig nem világít, leellenőrizzük a startert.
 4. Ha ígysem világít, lehetséges hogy az izzó vagy a starter meghibásodott. A cserét az útmutatás steriny végezzük el.
 5. Ha továbra sem világít, forduljunk az eladóhoz.

Újrahasznosítás: A terméket az elektromos hulladékok és elektronikus berendezések (WEEE) szelektív szétválasztásának jelével láttuk el. Ez azt jelenti, hogy a terméket a 2002/96/EC Európai irányelvnek megfelelően kell kezelni azért, hogy újrahasznosítva vagy szétszerelve minimalizálja hatását a környezetre. További információkért kérjük lépjen kapcsolatba a helyi, vagy a regionális hatóságokkal. Azok az elektronikus termékek, melyeket nem foglal magába a szelektív gyűjtési folyamat, potenciális veszélyt jelentenek a környezetre és az emberi egészségre, mivel veszélyes anyagokat tartalmaznak.

Jótállási feltételek: A termék garanciális időszakára annak az országnak a joga irányadó, amelyben a terméket mergvásárolták. A garanciát a blokk igazolja. A garancia a gyártási hibákra vonatkozik pl. anyaghiba, összeszerelési hiba. A garancia nem terjed ki a készülék helytelen üzembe helyezésből, illetve a helytelen használatból, szabálytalan átalakításból, helytelen szervízelésből vagy bármilyen jogosulatlan beavatkozásból eredő meghibásodásokra. Sem a fénycső, sem más, az általános használathoz tartozó alkatrész elhasználódására nem terjed ki a garancia. A garancia nem terjed ki az akvárium tartalmára sem (halak, növények, dekoráció…). A sérült tartozékot a gyártónak, vagy a kereskedőnek kell visszaküldeni.

Forgalmazza: AKVÁRIUM KOBOLKA Magyarország Kft. www.akvariumkobolka.eu

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.