Steba VG 325 állványos grill
54 990 Ft

2 év garancia

A Steba VG 325 állványos BBQ grill állvánnyal és állvány nélküli grillezést tesz lehetővé. Alumínium fedéllel van ellátva, amely gyors grillezést biztosít, továbbá folyamatos hőfokszabályozóval és beépített hőmérővel is rendelkezik.

GUZZANTI BBQ GZ 350

GUZZANTI BBQ GZ 350

Értékelés: 3,3
67 990 Ft

v> Kerti grillállvány nagy grillezőlappal gránit felületű szilárd ötvözetből. A GZ 350 beépített hőmérővel rendelkezik, amely lehetővé teszi az élelmiszer-előkészítés gyorsítását, a sima hőmérséklet-szabályozást, stabil levehető állvánnyal. Az állvány eltávolítása után a grillt **asztalként is használhatod.

Domoclip Livoo DOC204

Domoclip Livoo DOC204

Értékelés: 3,4
10 390 Ft 9 790 Ft

Klasszikus állványos grill robusztus szerkezettel fekete lakkozott fémből készült. Domoclip Livoo DOC204 egy nagy grillfelülettel van felszerelve, amely könnyen eltávolítható és tisztítható. Az állvány tartalmaz egy tároló polcot és csepegtetőtálcát. A műszer használható asztali grillként.

George Foreman 22460-56 Indoor/Outdoor Grill
44 990 Ft 42 490 Ft

2 év garancia

Kültéri és beltéri grill 2400 W teljesítménnyel akár 15 adag elkészítéséhez. A George Foreman 22460–56 Indoor/Outdoor Grill levehető, tapadásmentes felülettel rendelkezik, amely a felesleges zsírt a beépített tálba vezeti el. A kényelmesebb kezelés érdekében a nagy kerek fedelet hőszigetelt fogantyúval látták el.

GUZZANTI GZ 345

GUZZANTI GZ 345

Értékelés: 5
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Állványos grillsütő 2400 W felvett teljesítménnyel. Guzzanti GZ 345 tapadásmentes felületű nagy grill-lappal és süllyesztett fűtőtesttel, aminek köszönhetően könnyen tisztítható. Folyamatos hőmérséklet-szabályozás az optimálisra grillezett ételekért. Könnyen levehető állvány.

Steba VG 250 Elektromos grill

Steba VG 250 Elektromos grill

Értékelés: 4,6
43 490 Ft

2 év garancia

Steba VG 250 Elektromos grill, amely rendkívül praktikus, ugyanis kényelmes, gyors és nem füstöl. Így akár beltéren, költéren is egyaránt használható. A Low Fat technológiának köszönhetõen pedig még egészségesebb a sütés.

Steba VG 350 Asztali és állógrill
77 990 Ft

2 év garancia

Élvezze a grillezést a Steba VG 350 grillsütővel, időjárástól függetlenül kül-és beltéren, hiszen kivehető stabil lábakkal rendelkezik, így használható asztali grillként, a lábakst csatlakoztatva pedig állógrillként. Nagyobb társaság fogadása esetén is ideális, hiszen extra nagy, 55 × 41 cm-es sütőfelülettel rendelkezik. A tapadásmentes alumíniumöntvény grill lap tökéletes hőelosztást biztosít. Sütőfelülete megosztott, így egyszerre tudunk a sima felületen kisebb zöldségeket, gombát vagy tükörtojást sütni, míg a rácsozott felületen húsokat, grillkolbászokat, valamint nagyobb zöldségeket grillezni. A húsok zsírja az alsó zsírgyűjtő tálcába folyik, ezt felhasználhatjuk szószok készítéséhez. A sütési hőmérsékletet termosztáttal tudjuk szabályozni és az aktuális hőfokot a hőmérőn tudjuk nyomon követni. A sütőlap könnyedén kivehető, tapadásmentes felületének köszönhetően egyszerűen és gyorsan tisztítható.

Steba VG 400 Elektromos BBQ Grill kerámia sütő
112 990 Ft

2 év garancia

Készüljön a grill-szezonra a Steba VG 400 Elektromos BBQ Grill kerámia sütőjével! Extra nagy sütőfelülettel rendelkezik, így nagyobb társaságot is fogadhat. Használhatja kül- és beltéren is, hiszen stabil, kivehető lábakkal rendelkezik. A kerámia bevonatnak köszönhetően használata nagyon kényelmes. A grillsütő további kényelmi funkciója a termosztát, amellyel a grillezés kívánt hőfoka állítható be, illetve a fedélen található hőmérséklet kijelző, amely megmutatja a grillezés hőfokát. Low-fat technológiának köszönhetően a grillhúsok vitamin és ásványi anyag tartalma magasabb marad és nem szárad ki.