Dirt Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

Márka: Dirt Devil Katalógus száma: 1321474

Ingyen szállítás

Dirt Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

Mall-napok akció! Használd az MDWHU39 kuponkódot 2019. július 15–21. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Akkumulátoros porszívó 2in1 duális ciklon technológiával, háromszintes szűrőrendszerrel és ergonomikus markolattal, melyek hűséges segítőtárssá teszik takarítás során. A Dirt-Devil DD778–1 Blade 2 MAX 32V könnyű, Li-Ion 32V típusú akkumulátorral készült 45 perc porszívózáshoz, ezt követően az akkumulátor feltöltése 4 órát vesz igénybe. További információ

111290

111 290 Ft ÁFA-val Piaci ár: 117 990 Ft, Megtakarítás: 6 700 Ft (5 %)

Katalógus száma: 1321474

Leírás

Termékleírás

A Dirt-Devil DD778–1 Blade 2 MAX 32V fő jellemzői

 • Porzsák nélküli akkumulátoros porszívó
 • Háromszintes légszűrőrendszer
 • Kettős spirál technológia
 • Motorizált turbókefe
 • Megfelelő állatszőr felporszívózásához
 • Hatékony kemény padlón és szőnyegen
 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

Csúcsteljesítményű szűrő

A Dirt-Devil porzsák nélküli porszívó háromszintes poreltávolító Dustvault rendszerrel rendelkezik, mely biztosítja a készülékből kiáramló legtisztább levegőt, A szűrő karbantartása egyszerű – minden 4–6 használat után ajánlatos a filtert megtisztítani a szennyeződéstől és minden 3 hónapban folyó víz alatt megmosni maximum 40 °C-os hőmérsékleten. A szűrő teljes megszáradását követően újra a készülékbe helyezhető és használata folytatható. Az Anti-allergy szűrőnek a porra allergiás emberek igazán örülnek majd. A szűrőket 6–9 havonta ki kell cserélni a használat mértékétől függően.

Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

Kefék minden felületre

Dirt-Devil porszívó gazdag kiegészítőkkel. A felporszívózandó felülettől függően válaszd a legjobb szívófejet. A motorizált turbókefe kettős spirál technológiával eltávolítja a szennyeződést a szőnyegből. A két sor kefe egyszerűbben eltávolítja az állatszőrt és a hajat. A kemény padlóra használd a legkisebb fejet a turbó funkció kikapcsolásával, amely elegendő energiát biztosít a por felszívásához. A réstisztító fej és a porkefe kevésbé hozzáférhető helyeken is használható még a magasabban fekvő részek porszívózásakor is. A tartozékok közvetlenül csatlakoztathatóak a porszívóhoz vagy a szívócsőhöz.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V tartály a szennyeződésnek

portartály űrtartalma 0,6 liter és ajánlatos minden használat után kiüríteni, hogy ne rontsa a levegő minőségét. Használata egyszerű és higiénikus.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V réstisztító fej

résszívófejet a szívócsőhöz vagy közvetlenül a porszívóhoz lehet csatlakoztatni. Ennek köszönhetően eléri a rejtett sarkokat.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V LED világítás

A fej LED világítással készült a padlón levő szennyeződések jobb felismerése érdekében. Könnyen felporszívózhatod az összes port ami az ágy vagy a kanapé alatt rekedt.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

Megfelelő kárpitozott bútorok és autóbelső porszívózására. Csatlakoztass egy tetszőleges szívófejet közvetlenül a porszívóra és máris egy könnyű, nagy teljesítményű kézi porszívót kapsz.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

A porszívó tárolása egyszerű a fali tartónak köszönhetően, mely töltésre is szolgál. A feltöltés szükségességéről a jelzőfény informál, mely pirosan villog.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V

Az akkumulátor jelzőfénye a töltés alatt villog, a végén pedig folyamatosan világít. Az akkumulátor feltöltése után a fények kialszanak.


 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V az asztalon lévő morzsák felporszívózására

Csinálj rendet gyorsan az asztalon vagy a konyhában rendkívül egyszerűen. Résszívófej a szennyeződések pontosabb felszívására.

Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V Li-Ion akkumulátor

könnyű 32V Li-Ion akkumulátor akár 45 perc takarítást is lehetővé tesz. A töltéshez a mellékelt töltőt kell használni. A porszívó feltöltése 4 órát vesz igénybe.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V a szívóképesség nem csökken

A porszívó használata egyszerű a vezérlőgomboknak köszönhetően, melyek közvetlenül a fogón találhatók, a töltésjelzőkkel együtt, amik az energiaszint megfigyelésére szolgálnak.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V tartozékok közvetlenül a porszívóra

A porszívó használata után nem kell a tartozékok elpakolásával foglalkoznod. A szívócsövön található egy tartó a résszívófej számára, ennek köszönhetően mindig a kezed ügyében lesz.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V Multifunkciós használat

gazdag felszereltségnek és könnyű konstrukciónak köszönhetően a porszívót tetszőleges módon használhatod.

 Dirt-Devil DD778-1 Blade 2 MAX 32V turbókefe

A kefe spirálisan elhelyezkedő sörtéi megfelelőek a szőr szőnyegből való eltüntetésére és a szennyeződések eltakarítására a kemény felületekről.

Tulajdonságok:

 • 32V Li-Ion akkumulátor akár 45 perc használathoz
 • LED világítás a szívófejen
 • Töltési idő 4 óra
 • Anti-allergy szűrő
 • Kettős spirálos technológia
 • Háromszintes Dustvault levegőtisztító rendszer
 • Boost funkció az extra teljesítményért
 • Ciklon technológia
 • Motorizált turbókefe kettős spirál kefével
 • Kivehető, 0,6 liter űrtartalmú portartály
 • Kefe nélküli motor a nagyobb hatékonyság és hosszabb élettartam érdekében

Mellékelt tartozékok

 • Kefe a bútorokra
 • Falra alkalmas tartó

Műszaki paraméterek

Az akkumulátor típusa Li-Ion 32V
Maximális zajszint 76 dB
Színe Kék/ezüst

Paraméterek

%2% paraméterei

Szívórész típusa nyeles
Zajszint 76 dBel
Szín

Szín

ezüst/kék
Porgyűjtő kapacitás 0.6 l
Rendszer tápegysége akkumulátoros
Nedves tisztítás nem
Súly 2.9 kg
Akkumulátor típusa LI-ION
Feszültség 32 V
Tisztítás ideje 45 perc
Feltöltési idő 240 perc
Porzsák nem
Kiegészítő résfúvóka, turbókefe, állati szőr tisztítás

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.