Dyson V8 Absolute akkumulátoros kéziporszívó
195 990 Ft

138 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dyson V8 Absolute akkumulátoros porszívóval kényelmesen és hatékonyan takaríthat padlótól a mennyezetig. Minden padlófelületen kiválóan használható, szőnyeg mélytisztító funkcióval kiegészítve. Könnyen kézi porszívóvá alakítható, így ideális járművek takarításához is. 0,54 l űrtartalmú portartállyal, melyet anélkül üríthet, hogy érintkeznie kellene a benne található porral.


Dyson V11 Absolute
249 990 Ft

212 990 Ft
+ ingyen szállítás

Rúdporszívó digitálisan vezérelt motorral, ami nagyobb szívóteljesítményt biztosít, mint a legtöbb klasszikus porszívó. A Dyson V11 Absolute három szívási üzemmóddal és javított akusztikával rendelkezik, aminek köszönhetően sokkal halkabb. A dinamikus megfigyelésnekköszönhetően detektálja az ellenállást, mint amilyet a forgó kefe okoz, és automatikusan beállítja a padló típusának megfelelő fordulatszámot.


Dyson V10 Absolute

Dyson V10 Absolute

Értékelés: 5
216 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Rúdporszívó hosszú, akár 40 perces akkumulátor üzemidővel. A Dyson V10 Absolute 3 teljesítményfokozatával bármilyen típusú padlóval megbirkózik. A ciklon technológiának és a továbbfejlesztett szűrőrendszernek köszönhetően minden porszemet és mikrorészecskét biztosan kiszűr. Egyetlen gombnyomással a rúdporszívót kézi porszívóvá alakíthatod, így az otthonod minden szegletét könnyedén kitakaríthatod.


Dyson V11 Animal +
279 990 Ft

203 390 Ft

Rúdporszívó digitálisan vezérelt motorral, ami nagyobb szívóteljesítményt biztosít, mint a legtöbb klasszikus porszívó. A Dyson V11 Animal + három szívási üzemmóddal és javított akusztikával rendelkezik, aminek köszönhetően sokkal halkabb. A ciklon technológiának köszönhetően a mikroszkopikus szennyeződéseket is kiszűri a portartályba, beleértve a baktériumokat és a virágport is.


Dyson V7 Fluffy
181 392 Ft

174 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kékesszürke kézi vezeték nélküli porszívó Dyson V7 Fluffy ** kifejezetten sima padlóra kifejlesztve. Fel van szerelve extra tartozékokkal és hatékony HEPA szűrővel. Magas szívóerőt biztosít és 30 percig képes működni egy töltéssel.


Dyson V10 Motorhead

Dyson V10 Motorhead

Értékelés: 5
173 160 Ft

130 890 Ft

2 év garancia

Rúdporszívó hosszú, akár 60 perces üzemidővel. A Dyson V10 Motorhead minden padlótípussal megbirkózik. A ciklontechnológiának és a tökéletesített szűrőrendszernek köszönhetően minden porszemet és mikrorészecskét megbízhatóan kiszűr. A rúdporszívót egyetlen gombnyomással kézi porszívóvá alakíthatod, így otthonod minden szegletét könnyedén kitakaríthatod.


Dyson Akkumulátoros rúdporszívó V7 Cord Free
120 990 Ft

2 év garancia

Akkumulátoros rúdporszívó remek teljesítményű motorral és 2 Tier Radial ciklontechnológiával. A Dyson V7 Cord Free akár 30 percnyi magas szívóteljesítményt biztosít, MAX üzemmód az igényes feladatokhoz, valamint szükség szerint átalakítható kézi porszívóvá.


Dyson V7 Animal
173 990 Ft

128 990 Ft

2 év garancia

Akkumulátoros rúdporszívó nagy teljesítményű digitális motorral és 2 Tier Radial ciklon technológiával. A Dyson V7 Animal akár 30 perces üzemidővel, nagy szívóteljesítménnyel és MAX teljesítményfokozattal rendelkezik a nehezebb feladatokhoz, sőt kézi porszívóvá is átalakíthatod. Extra kiegészítőkkel a háziállatot tartók számára.